Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak » ISTRAŽIVANJE KOJE JE FINANCIRALA NASA: Jedini način da se spasi zapadna civilizacija od kolapsa je komunizam i socijalizam!

ISTRAŽIVANJE KOJE JE FINANCIRALA NASA: Jedini način da se spasi zapadna civilizacija od kolapsa je komunizam i socijalizam!

komunizam-socijalizam-nasaAko Zapadna civilizacija zajedno sa Amerikom i Europom žele izbjeći pad poput Rimskog Carstva, ona mora izbjegavati “preveliko konzumiranje” i distribuciju resursa, prema studiji koju je financirala NASA

“Pad Rimskog Carstva, jednako kao i (ako ne i više) napredna društva poput Hanskog, Maurskog i Gupta carstva, kao i toliko napredno mezopotamijsko carstavo, sve svjedoče činjenici da napredna, sofisticirana, složena i kreativna civilizacija može biti krhka i nestalna” navodi istraživanje od strane NASA-e koje je objavljeno u Ekološkom ekonomskom časopisu. (Ecological Economics Journal.)

“Dvije važne značajke se pojavljuju diljem društva i civilizacija koja su se srušenila”, dodaje se u studiji. “Rastezanja resursa zbog naprezanja ekološke nosivosti i gospodarskog raslojavanja društva u elitu i masu.”

NASA-ino istraživanje koristi Ljudsku i prirodnu dinamičku (HANDY) formulu “kako bi osigurao opći okvir koji omogućuje obavljanje eksperimenta za fenomen kolapsa i testiranje promjena koje bi se to izbjeglo.” Drugim riječima, model uzima smo u obzir opće karakteristike palih civilizacija, a ne specifičnosti.

Što je Studija pronašla?

Kolaps je teško izbjeći u nejednakim društvima “[e]lita raste i troše previše, što dovodi do gladi među građanima koji na kraju uzrokuje kolaps društva.”

Ograničenja na resursima šteti radničkoj klasi, dok su bogati uglavnom su izolirani od problema, što znači resursi će se i dalje koristiti bez obzira na troškove društva. Na primjer, “povećanje iskoristivosti i smanjenje potrošnji goriva kod automobila teži omogućavanje više pređenih kilometara koji stanovnik može prijeći sa vozilom, teže automobile i više prosječne brzine, što onda onda na kraju negira rezultate dobivene uštedom potrošnje goriva.”

Jedini način da se izbjegne nesreću je usvojiti jednakosti metode raspodjele resursa ako je korištenje resursa ograničeno i distribuirano jednako – što podsjeća na socijalizam i komunizam.

“Kolaps se može izbjeći, a stanovništvo može postići stabilno stanje i maksimalnu podnošljivost, ako se stopa uništavanja prirode smanji na održivu razinu, i ako se sredstva rasporede pravedno”, navodi se u izvješću.

Argumenti u ovom izvješću su slični onima od strane cezara Bijele kuće znanost John Holdrena, koji je predložio da Vlada treba smanjiti populaciju kako bi se spriječilo da Zemlja postane neodrživa za život.

Holdren je surađivao s kolegom znanstvenikom Paul Ehrlichom, koji je napisao kontroverznu knjigu 1968 “Populacijska bomba”. Jedna takva suradnja je rezultirala izdavanju poglavlja u udžbenicima koje je tvrdilo da bi prisilna metoda kontrole populacija mogla biti dopuštena prema američkom Ustavu.

“Doista, zaključeno je da bi se zakoni obvezne kontrole broja stanovnika, uključujući čak i zakone koji zahtijevaju obvezni pobačaj, mogli održati prema postojećem američkom Ustavu, ako kriza prevelike populacije postane dovoljno jaka da ugrozi društvo”, napisali su Holdren i Ehrlich. “Međutim, malo tko danas smatra da je stanje u SAD-u dovoljno ozbiljno da se opravda prisila.”

Komunističke zemlje također su pokušali ograničiti rast populacije, dok je distribucija sredstava bila pravedna. Kineska vlada je izdala zakon da obitelj može imati samo jedno dijete po obitelji što ulazi u vladinu politiku obuzdavanja rasta stanovništva.

Program se provodi kroz rodne listove, masovnu sterilizaciju i prisilnih pobačaje. New York Times je izvijestio da je 336 milijuna prisilnih pobačaja i 222 milijuna sterilizacija provedeno od 1971.

Bilo kako bilo, održavanje civilizacije kakva ona bila, ima svoju cijenu, a očito je da je ta cijena pravilna raspodjela dobara, onemogućivanje raslojavanja društva i depopulacija. Odlike pravog komunističko-socijalističkog društva. Na kraju zaključujemo da je očita činjenica u tome da koliko komunizam bio surov da je ipak vječan, a da je kapitalizam dekadentan, da se degradira, propada i ide prema samouništenju i uništenju Planete, zaključuje se u istraživanju.
 

 
(dailycaller, youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,