Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA, TEORIJE ZAVJERE » PREDSKAZANJE PAVELA GLOBE: Ameriku čekaju teška vremena, a Ukrajina i Europska Unija će prestati postojati

PREDSKAZANJE PAVELA GLOBE: Ameriku čekaju teška vremena, a Ukrajina i Europska Unija će prestati postojati

Pavel-Globa-predskazanje-astrologijaRuski astrolog Pavel Globa poznat je po točnim prognozama, pa je tako još 2009. najavio ono što se upravo događa u Ukrajini, ali i cijelom svijetu.

Početkom godine objavile su se proognoze najpoznatijeg ruskog astrologa Pavela Globe. Da podsjetimo, rekao je sljedeće: “Treći svjetski rat razbuktat će se 2014. godine. To će se dogoditi ili usred održavanja Zimskih olimpijskih igara u ruskom Sočiju, ili odmah po njihovom završetku. Moramo biti spremni “.

Inače, Globa je prvi put obznanio svoja predskazanja početkom 80-tih godina prošlog stoljeća, kada je najavio da će se “SSSR uskoro raspasti i da će u ljeto 1991. na ulicama Moskve biti tenkovi”. Po njegovim riječima, oko 85% posto njegovih predviđanja se ispunilo, pa i ono da će se Ukrajina raspasti tijekom 2014. godine. To je ono što se upravo događa, a globalizacija problema i krvavi sukobi u Ukrajini započeli su upravo tijekom Olimpijade u Sočiju. A što će biti dalje – vidjet ćemo. Inače, ove prognoze, Pavel Globa je iznio još 2009!

Početak kraja

Evo što je tada još rekao. “Krizu neće preživjeti ni Ukrajina, koju čeka raspad na tri dijela. Raspad se neće dogoditi sada, već će 2014. u Ukrajini postojati dvije defakto neovisne administracije, zadržavajući formalno integritet teritorije, približno u istom formatu kao danas u Moldaviji. Istočnoukrajinska federacija neće slušati Kijev, i defakto će postati dio Ruskog Carstva, Krim će postati ukrajinska Čečenija “- smatrao je tada astrolog.

Ekonomska kriza, koja će se produžiti do 2020. godine, na kraju će prekrojiti geopolitičku kartu svijeta i iz korijena izmijeniti geopolitičku raspodjelu snaga. SAD čekaju teška vremena, a Ukrajina i Europska unija prestati će postojati. Tada 2009, na pres konferenciji u Moskvi, on je zaključio da predsjednika SAD očekuje nezavidna sudbina koju je predskazao još srednjovjekovni ruski astrolog Vasilije Nemčin. “Još 1999. govorio sam da će se svijet suočiti s neviđenom krizom, koja će započeti nakon dolaska 44. predsjednika SAD”. Naravno 44-ti predsjednik je Barack Hussein Obama.

Prognoza

Lošu sreću SAD, kako je tada objasnio, pretkazao je još ruski astrolog i monah iz 16. stoljeća Vasilije Nemčin, koji je ukazivao na potrese koji dolaze iza oceana, kada na oceanskoj strani bude na vlasti 44-ti vladar. Njega je Nemčin nazivao “crni čovjek”.

“Tada 1999., vjerovalo se da je ‘crni čovjek’ bio spomenut u alegorijskom smislu, ali pokazalo se da je ‘crni’ upotrebljen u pravom značenju. Kao rezultat toga, pogriješio je za nekoliko mjeseci, ali kako je kriza započela nedugo po dolasku Obame, to je dopustiva pogreška “- primijetio je astrolog.

Pavel Globa je naglasio da će, prema horoskopu, za Obamu biti najteža 2011. godina, kada će mu život biti ugrožen. “Pažljivo sam proučio horoskop Baraka Obame i video da je nevjerojatno sličan horoskopu Johna Kennedyja. Posebna opasnost prijetila mu je 2011. ali nadam se da će preživjeti “. Kao što znamo, preživio je …

Kako je primijetio astrolog, općenito govoreći, “za SAD, kao vodeću svjetsku silu, nema bolje budućnosti”: “Ameriku čeka velika depresija. Zemlja će se uspjeti spasiti, ali ona će izgubiti liderski status. Pri tome će najteže vrijeme za SAD nastupiti nakon odlaska Obame, koji neće ostati u predsjedničkoj fotelji više od jednog mandata “. U ovoj prognozi Pavel Globa je očito pogriješio jer je, kao što znamo, u toku i drugi Obamin mandat.

obama-hussein-barackAmerici se, dakle, ne piše lijepo, ali Europsku uniju očekuje još tužnija budućnost: “Umjesto jedne Europske unije pojavit se nekoliko saveza. Zemlje Skandinavije i Pribaltika formirat će Sjeverni savez, koji će postati nasljednik hanzeatskog saveza. Francuska, Italija i Španjolska će se ujediniti u Južnoeuropski savez i tako dalje. Europska unija će možda i opstati kao formacija, ali samo na papiru “. Prema prognozi astrologa, raspast se i nama omiljeni vojni i politički savez: “Do kraja krize neće opstati blok NATO, koji će prvo malo ojačati, ali će zatim prestati postojati” – izjavio je Globa.

Po njegovim prognozama 2014. će predstavljati godinu kada će čovječanstvo biti blisko Trećem svjetskom ratu: “Godina 2014. opasna je zato što se Uran nalazi u Ovnu, a to je vrlo ratoborna kombinacija. Bojim se početka trajnog rata na Istoku. Ne daj Bože da to bude povezano s Iranom, tada bismo u svakom ishodu dobili pravu eksploziju apsolutno nekontroliranog terorizma. Ali, do 2014. godine neće biti nikakvog rata u Rusiji. Biti će eksplozije razbojništva, ali ništa više od toga”- izjavio je Globa.

Po njegovim prognozama, ekonomska situacija u svijetu u bliskoj budućnosti nastavit će se pogoršavati: “Za dolar će naredne dvije godine biti vrlo teške, iako se kolaps američke valute još neće dogoditi. Najteže vrijeme za dolar nastupa 2017-2018. Dolar će potpuno devalvirati, novčanice će lijepiti preko zidova u toaletima i neće znati što će s njima. U tom smislu, euro je pouzdanija valuta “- izjavio je Globa i primijetio da je bolje čuvati ušteđevinu u eurima, iako se ranije vjerovalo švicarskom franku.

Po njegovim prognozama, cijene nafte će pasti u nastupajućim godinama. “Cijena barela će ići do 30 dolara, ali neće dalje padati. A poslije 2016. cijena nafte počet će rasti, a to će pomoći Rusiji da izađe iz krize kao svjetski lider “.

Procjenjujući vjerojatnost prirodnih kataklizmi i tehnogenih katastrofa, Pavel Globa je rekao da će 2014. biti godina povišenog rizika, i upozorio na avionske letove. “Mnoge katastrofe će dešavaju blizu vremena pomrčine. U srpnju 2014. godine očekuju nas cijela tri pomračenja, u tom smislu to je godina “žetve”, jer se vjerojatnost tehnogenih katastrofa dramatično uvećava.

Najvjerojatnije, u srpnju-kolovozu treba očekivati ​​val avionskih nesreća, pa bih savjetovao da se svi suzdrže od letova u svim pravcima. U prosincu i siječnju 2015. dramatično će porasti opasnost od potresa, posebno u vodama Pacifika “.

Po njegovim prognozama, svijetu prijete ekonomski i geopolitički potresi do kraja 2020. godine: sve države će preživjeti teška vremena, ali će na kraju teških godina Rusija postati moćna imperija i novi svjetski lider. Kako smatra Globa “tijekom naredne tri godine čitav svijet očekuje teško vrijeme, s čim je, s točke gledišta astrologije, povezana opozicija Saturna i Urana. Takva konstelacija, koja se ponavljala u povijesti, svaki put donosi globalne političke i društvene kataklizme”.

Po riječima astrologa, Rusija će zajedno s čitavim svijetom preživjeti tri vrhunca globalne krize, pri čemu će njezin vrhunac biti 2014-2015. “Prvi val krize produljit će se do 2012. godine, a njezin vrhunac će biti na ljeto 2012. Biti će postignuta određena stabilnost, kada će mnogi pomisliti da je kriza došla do svog dna i da će uskoro početi oporavak. Međutim, nije tako “.

Druga velika depresija

Ipak, prema riječima astrologa, teška kriza neće dovesti do građanskog rata u Rusiji, ni drugdje: “Poslije 2011. kriza će početi slabiti i završiti će se 2012. Međutim, to će biti samo njezin prvi val. Od 2014. početi će drugi val krize, još moćniji i razorniji”. Pri tome je Globa skrenuo pozornost da je 2014. vrlo zanimljiva s gledišta povijesnih paralela i astrologije. “Još je Ana Ahmatova (pjesnikinja) u svoje vrijeme primijetila da se strašne kataklizme dešavaju na godišnjicu rođenja i smrti Mihail Ljermontova (književnik).

Na stogodišnjicu njegovog rođenja (on je rođen 1814) počeo je Prvi svjetski rat. Sto godina od njegove smrti (poginuo je u dvoboju 1841) – Drugi svjetski rat. Na 150-tu godišnjicu smrti raspao se Sovjetski Savez. I 200-ti rođendan Ljermontova donosi zemlji nešto strašno … Ali to, naravno, nije službeno povijesno promatranje (mada nije ni nezapaženo). A s točke gledišta astrologije, upravo 2014. godine mnoge astrološke konstelacije dolaze do kritične točke”.

Sve u svemu, za Rusiju će razdoblje od 2014. do 2016. biti vrijeme velikih promjena, povezanih s velikim potresima, a ni ostatak planeta neće bolje proći. A onda nastupa ono najgore: “Treći val krize, koji će se dogoditi od 2017. do 2020. neće biti najteži, ali tu je utjecaj ljudskog faktora, zbog premora u uvjetima stalnog stresa. Veoma se bojim tog vala.

Pavel-Globa-predskazanje-astrologija-1Tek na kraju 2020. čitavo čovječanstvo će se s ovom krizom, koja će biti nazvana ‘Druga velika depresija’ konačno oprostiti ‘. Kraj krize se povezuje s blizinom Jupitera i Saturna, koje se događa jednom u 20 godina i označava pozitivne promjene. S obzirom na to da će se Jupiter približiti Saturnu na prvom stupnju Vodenjaka – zviježđa koje se povezuje s Rusijom, to ukazuje da će baš Rusija, koja će do tog vremena povratiti svoje imperijalne moći, imati najveće šanse da postane novi svjetski lider “- smatra Globa.

Po njegovim riječima, postkriznih trideset godina – od 2020. do 2050, postati će vrijeme preporoda Rusije. Pri tome je Globa podsjetio na predviđanja Vasilija Nemčina, koji je živio i radio još prije Nostradamusa. “Na vlast će u Rusiji 2020-2021. doći moćna, nova osobnost, koju Nemčina zove ‘Jahač na bijelom konju’. Po svojim razmjerima moguće ga je porediti sa Petrom Prvim. Biti će visokog rasta.

Što označava ‘bijeli konj’ – ne znam. Ali, moguće je da bude rođen u godini konja. Novi vođa neće dugo vladati, ali će ostaviti izniman trag. Njega će zamijeniti drugi veliki vladar, s kojim će biti povezan preporod ruske kulture. Nemčina ga je nazvao ‘Veliki lončar’. I preporod Rusije trajati će najmanje 30 godina “- zaključio je Globa.

Sve u svemu, i Rat i kriza završiti će se do 2020. godine, no kako Balkan kasni sa svime, tako da će kriza potrajati barem do 2025. godine.
 
 
(vestinet.rs/uredio: nsp)

banka, banke, krediti, kamate, otkup zlata,osiguranje

Filed under: GLOBALNA KRIZA, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,