Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » REVOLUCIONARNO: Gra─Ĺani ┼ávedske tu┼żili svoju vladu zbog Chemtrails zapra┼íivanja!

REVOLUCIONARNO: Gra─Ĺani ┼ávedske tu┼żili svoju vladu zbog Chemtrails zapra┼íivanja!

Chemtrails-balkanDok se na Balkanu jo┼í uvijek misli kako su chemtrails zapra┼íivanja teorija zavjere, u ┼ávedskoj se o tome ozbiljno pri─Źa

Koliko je tema chemtrailsa ondje ozbiljna govori i ─Źinjenica da gra─Ĺani ┼ávedske zahtjevaju od┼ítetu od oko 43 milijuna eura jer su ┼ívedske institucije prekr┼íile “na─Źelo javnosti” i nisu dale odgovor gra─Ĺanima na pitanje ispu┼ítanja aerosola iznad njihovih glava. Chemtrails zapra┼íivanje je jedna od metoda geoin┼żenjeringa i manipulacije vremena zajedno sa HAARP antenama zra─Źenja.

Prvog travnja ove godine podnesena je tu┼żba protiv ┼ívedske vlade i njene tri agencije nacionalnom Kancelaru za pravosu─Ĺe za rasprostranjeno i sustavno kr┼íenje ÔÇ×na─Źela javnosti”. Do povreda je do┼ílo nakon ┼íto je vlada odbila odgovoriti na preko 4.000 zahtjeva gra─Ĺana za informaciju povezanu sa sveprisutnim ┼ípricanjem aerosola diljem ─Źitave zemlje iz zrakoplova, a koje se odvija unazad zadnjih nekoliko godina.

‘Zlatna’ ┼íestorka kojoj je upu─çena tu┼żba su: premijer Frederik Reinfeldt, ministar obrane Karin Enstr├Âm, ministrica okoli┼ía Lena EK, generalna direktorica Agencije za za┼ítitu okoli┼ía Maria Agren, vojskovo─Ĺa Sverker G├Âransson i generalna direktorica ┼ívedskog Metereolo┼íkog i hidrolo┼íkog instituta, Lena H├Ąll Eriksson.

Obzirom na veli─Źinu i sustavnu prirodu povrede, kao i broj ┼żrtava (preko 1.034 na dan 1. travnja 2014.godine), od┼íteta od 100. 000 ┼ívedskih kruna (oko 10.000 eura) se potra┼żuje po stupnju. Budu─çi da je broj poznatih slu─Źajeva koji su urodili neuspjehom za odr┼żavanje ÔÇ×na─Źela javnosti” vi┼íi od 4.000, ┼ívedska vlada se mora suo─Źiti sa potra┼żivanjima od oko pola milijarde kruna (oko 43 milijuna eura) u ukupnim potra┼żivanjima.

Originalni zahtjevi usmjereni protiv ┼ívedskih vlasti jer nisu odgovorili na pitanje chemtrailsa i time prekr┼íli “na─Źelo javnosti”:

Iz 11. velja─Źe 2014. godine

Dragi izabrani du┼żnosnici, dr┼żavni slu┼żbenici,

Jedan suvremeni dru┼ítveni problem kojega mo┼żda najbolje ilustrira bajka danskog pisca Hansa Christiana Andersena ÔÇ×Carevo novo ruho” je nevjerojatno velik program zapra┼íivanja aerosolima, a koji dr┼żavne agencije i izabrani du┼żnosnici u ┼ávedskoj pre┼íutno dozvoljavaju da se nastavlja doga─Ĺati i o kojima mediji jednostavno odbijaju govoriti.

Daju─çi mnoge alarmantne podatke o kemikalijama od kojih su aerosoli izgra─Ĺeni, kao i ┼ítetnim posljedicama na ljude i okoli┼í, sada je vrijeme za skoro zaustavljanje zapra┼íivanja, slijede─çi javnu i intelektualnu po┼ítenu raspravu gdje ─çe sve ─Źinjenice biti izlo┼żene u javnosti.


Va┼í odgovor, uklju─Źuju─çi molbu za plan djelovanja se o─Źekuje unutar tri tjedna. Molimo Vas, odgovorite po┼íiljatelju CC aerosol@raddasverige.nu.

S poštovanjem,

Po─Źetna stranica peticije:

http://raddasverige.nu/?page_id=258

Zahtjev iz 1. travnja 2014. godine

2014-04-01JK
p.p. 2308
103 18 STOCKHOLM

PODNO┼áENJE OD┼áTETE SA TVRDNJAMA PROTIV VLADE (MINISTARSTVA OKOLI┼áA), ORU┼ŻANIH SNAGA, AGENCIJE ZA ZA┼áTITU OKOLI┼áA I ┼áVEDSKOG INSTITUTA ZA METEREOLOGIJU I HIDROLOGIJU ZA POVREDE, IZME─ÉU OSTALOG, ÔÇ×NA─îELA JAVNOSTI”

Po─Źev┼íi od 11. velja─Źe 2014., odnosno sedam tjedana ili 49 dana ÔÇô Vlada (Ministarstvo za┼ítite okoli┼ía), oru┼żane snage, Agencija za za┼ítitu okoli┼ía i ┼ívedski Institut za metereologiju i hidrologiju i druge vladine agencije pristupile su zaprimljenim pitanjima i planovima djelovanja u pogledu prijetnje ljudskom zdravlju, kao i ─Źitavom ekosustavu zbunjuju─çim zapra┼íivanjem aerosola na nebu iznad ┼ávedske koje se pojavljuje na dnevnoj bazi.

Jedino slu┼żbeno tijelo koje je djelovalo u skladu sa ÔÇ×na─Źelom javnosti” i zapravo odgovorilo na zahtjev je ┼ávedsko civilno zrakoplovstvo.

Mi sada podnosimo tu┼żbu za od┼ítetu protiv Vlade, oru┼żanih snaga, Agencije za za┼ítitu okoli┼ía i ┼ívedskog Instituta za metereologiju i hidrologiju za povrede ÔÇ×na─Źela javnosti”.

Od┼íteta uklju─Źuje svakoj agenciji zahtjev za 100.000 ┼ívedskih kruna po osobi, odnosno ukupno 400.000 za potpisano.

Nastavak zapra┼íivanja aerosolima iznad ┼ávedske se doga─Ĺa bez dr┼żavnog pristanka i znanja spomenutih agencija i mi dalje zadr┼żavamo pravo od┼ítete protiv istaknutoga, kao i za ostale nepoznate osobe, kada se potvrdi mjera i prikrivanje od ┼ípricanja.

S poštovanjem,

Prilozi:

1.Zahtjev za informacijama od Vlade (Ministarstva okoli┼ía), oru┼żanih snaga, Agencije za za┼ítitu okoli┼ía, Instituta metereologije i hidrologije, ┼ávedskog civilnog zrakoplovstva: http://raddasverige.nu/?page_id=258
 

 
(vestinet.rs,youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,