Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » RUSIJA UZVRAĆA AMERICI: Moćnije Oružje od Atomske Bombe Postoji

RUSIJA UZVRAĆA AMERICI: Moćnije Oružje od Atomske Bombe Postoji

podzemni-grad-labirint-tunelZna se da je Amerika desetljećima radila na moćnijem oružju nego što je atomska bomba. Postoje svjedočenja koja o tome govore, ali to oružje još nije viđeno jer se čuva kao najskrivenija tajna na planeti.

Rusija je u stopu pratila američku vojnu industriju i sada dolaze vijesti da i ona posjeduje slično oružje.

Ruski znanstvenici i inženjeri spremni su da naprave superprecizno oružje koje će po ubojitoj moći usporediti s nuklearnim, priopćio je akademik Georgij Rikovanov, znanstveni šef Sveruskog znanstveno-istraživačkog instituta za tehničku fiziku.

“Superprecizno oružje odavno postoji” – istakao je ovaj akademik Ruske akademije nauka.

Ukazao je da su prilično davno napravljeni sustavi gdje se za navođenje koriste posebne karakteristike ciljeva – povećani odsjaj u radarskom dijapazonu (dužina valova elektromagnetskog zračenja od 1 do 10 sm), osvjetljavanje cilja laserskim zrakama, nakon čega glava za navođenje “hvata” odbijeni signal i sl..

“Sada imamo ambiciozniji zadatak – da pogodimo bilo koji konkretno zadati cilj s distance veće od 100 kilometara. Ranije se, zbog manje preciznosti projektila koji je trebao uništiti cilj, na takvoj distanci koristilo nuklearno oružje”.

Sada su atomske bombe dobile alternativu.

“Pretpostavimo da je nepreciznost našeg oružja manja od 10 metara. U tom slučaju cilj može biti uništen i izbačen iz stroja uništenjem najosetljivijeg ili najvažnijeg njegovog dijela običnim eksplozivom. U tom slučaju se precizno oružje po svojoj učinkovitosti približava nuklearnom “- rekao je akademik Rikovanov.

“Mogu vas umirim – nastavio je znanstvenik – imamo sve potrebne tehnologije: napravljeni su inercijski navigacijski sustavi, sustavi upravljanja i globalnog pozicioniranja (GLONASS), a proizvodi se i mikroelektronika s dovoljnim stupnjem integracije za realizaciju ovog zadatka. A što je najvažnije, imamo stručnjake koji su u stanju da izvrše postavljene zadatke “.

Odgovarajući na druga pitanja, Rikovanov je iznio stav da “odsad i u dogledno vrijeme nije neophodno da se obavljaju nuklearna testiranja u prirodi”.

Testiranje novog naoružanja, napomenuo je ruski znanstvenik, sada se obavlja pomoću računalnog modeliranja i drugih eksperimenata.

podzemni-grad-labirint-tunel-2“Potrebno je izgraditi nove eksperimentalne naprave i pomoću njih stvoriti uvjete koji su bliski termonuklearnoj eksploziji” – rekao je Rikovanov.

“Vlada naše zemlje je već donijela odluku da se jedna takva naprava izgradi. Imam u vidu platformu za lasersku termonuklearnu sintezu čija je izgradnja planirana u Sarovu. Nadamo se da će stručnjaci iz Sarova i Snežinska još uspješnije obavljati svoje eksperimente “- istakao je ruski akademik.

On je također govorio o perspektivama znanstvene suradnje s američkim nacionalnim laboratorijima.

“Ranije smo obavljali zajednička istraživanja u području dinamičkih svojstava materijala, gustoće visokotemperaturne plazme i matematičkog modeliranja” – istaknuo je znanstvenik.

“Najvjerojatnije će radovi u ovim područjima biti nastavljeni. Ne isključujem da ćemo uspjeti da organizujemo suradnju i u području inercijske termonuklearne sinteze “- izjavio je Rikovanov.

Dodajući: “Nadam se da će suradnja biti nastavljena u eksperimentalnim istraživanjima i na platformama NIF za lasersku termonuklearnu sintezu koja funkcionira u Livermorskom laboratoriju”.

U posljednje vrijeme razgovori o superpreciznom i nuklearnom oružju vode se u kontekstu sustava “globalnog munjevitog udara” koji je lansirala Amerika.

Potpredsjednik ruske vlade Dmitrij Rogozin rakao je da se “može eksperimentirati do mile volje, da se nuklearno oružje postavlja na strateške nosače, ali treba imati u vidu da ćemo mi – ako nas napadnu – nesumnjivo pribjeći u određenim situacijama pomoći nuklearnog oružja”.

Rogozin je istakao da je Rusija spremna da odgovori na novu američku koncepciju jer ne može sebi dopustiti da bude u drugom znanstveno-tehničkoj redu onda kada se aktivno radi na razvoju superprecizih sredstava i suprsoničnih tehnolgija, kao i novih materijala koji za sobom povlače razvoj superpreciznog oružja.

Rogozin je istakao da je iluzija da će Rusija likvidirati svoj ​​nuklearni potencijal.

ORUŽJE MOĆNIJE OD ATOMSKE BOMBE POSTOJI I ČUVA SE DUBOKO ISPOD ZEMLJE

Pitao sam ga koliko je dubok najdublji dio produžetka. On me je pogledao i rekao trezveno, vrlo tiho “Ide jedan kilometar duboko”. Onda sam ga pitao što podzemna baza sadrži, a on je odgovorio: “Oružje”. Pitao sam ga: “Kakvo oružje?” A on je odgovorio: “Oružje moćnije od nuklearnog oružja”.

Sama vlada SAD-a svrstava preko 500 milijuna dokumentiranih stranica svake godine. Kako da se išta zna o tome što se događa na našoj planeti ako je toliko informacija skriveno od javnosti?

“Prema našim najboljm procjenama više od polovice svih američkih državnih zapisa su klasificirana. To znači da se najveći dio naše povijesti krije i čuva u tajnosti” kazao je Richard Dolan, američki autor dvije knjige u kojima govori o NLO i nacionalnoj sigurnosti u SAD.

SAD ima povijest vladinih agencija koje postoje u tajnosti. Nacionalna agencija za sigurnost (NSA) je osnovana 1952. a njeno postojanje je skrivano sve do sredine 1960. Još tajanstvenija je Nacionalna Izviđačka kancelarija koja je osnovana 1960., ali je ostala potpuno u tajnosti 30 godina.

podzemni-grad-labirint-tunel-strojNešto više o tome smo mogli saznati od Eduard Snowdena, bivšeg obavještajca koji je želio rasvijetliti neke svjetske tajne. Ovo je svijet pun “Specijalnih Pristupa programima” (SAP) koji prilaže trilione dolara svake godine za obavljanje poslova, a da javnost ništa ne zna. Ovi programi nisu poznati javnosti, ali oni zaista postoje i nazivaju se “Duboki crni programi”.

Senat ih je u izvještaju 1997. opisao kao toliko osjetljive da su izuzeti od obveze davanja bilo kakvih izvještaja na Kongresu. Jedan aspekt ovih programa su razvoj dubokih podzemnih vojnih baza koje idu i do nekoliko kilometara ispod zemlje.

Već znamo za neke podzemne objekte koje postoje. Uzmimo na primjer švedski podzemni vojni objekt na otoku Musko. To je velika pomorska baza sagrađena ispod planine. Samo bolnica u tom objektu ima oko 1.000 ležajeva. Prilikom izgradnje oko 1,5 milijuna tona kamenja je uklonjeno, a podzemni objekt je držan visoko u tajnosti i nije mnogo toga bilo poznato javnosti.

“Vojna korist u izgradnji podzemnih baza je očigledna. Sjećam se prije mnogo godina proučavajući pitanja u kontekstu Hladnog rata i američke vojne strategije tijekom 1950.- ih, motiviran strahom od sovjetskih raketa, koje bi pogodile američke gradove, vojni planeri su prepoznali vrijednost sigurnih objekata pod zemljom. “- Rekao je Richard Dolan.

1987. zamjenik ravnatelja za inženjering i izgradnju je održao govor na konferenciji pod nazivom “Podzemni objekti za obranu” gdje kaže:

“Poslije Drugog svjetskog rata, politički i ekonomski čimbenici promijenili su sliku podzemnih gradnji i izazvali ponovni interes kod korporacija za inženjering koje bi se uključile u izgradnju konstrukcija nekih vrlo kompleksnih i interesantnih vojnih projekata.”

Postoje dokumenti koji govore o dubokim podzemnim zapovjednim centrima koji su izgrađeni daleko ispod površine kao što je bilo nekad tijekom Drugog svjetskog rata. Dokumenti pokazuju da je vojska razmatrala izgradnju ogromne podzemne šupljine 4000 metara duboke ispod Kineskog jezera još 1964. godine.

Poznato je da su Sjedinjene Države i Sovjetski Savez stvorili podršku za ogromnu infrastrukturu ofanzivnih i defanzivnih oružja tijekom Hladnog rata. Ova infrastruktura uključuje objekte za razvoj, testiranje, skladištenje i proizvodnju oružja. Tu je bila baza komunikacijskih i zapovjednih centara.

Svjetski najistaknutiji istraživač podzemnih vojnih baza, dr. Richard Sauder, napisao je interesantnu priču u svojoj knjizi: “Kao što se događa, nakon što sam održao javnu tribinu, prišao mi je čovjek koji je bio u uniformi Američke mornarice. Ćaskali smo neko vrijeme i kada je spomenuo da je proveo neko vrijeme na Kineskom jezeru, sav sam se pretvorio u uho. Pitao sam ga da li postoji podzemni objekt u Kineskom jezeru.

On je rekao da zaista postoji i da je impresivno veliko i duboko. Pitao sam ga da li je ikada bio u njemu, a on je rekao da je bio ali ne do najdubljih nivoa. Pitao sam ga koliko je dubok najdublji dio produžetka. On me je pogledao i rekao trezveno, vrlo tiho “Ide jedan kilometar duboko”. Onda sam ga pitao što podzemna baza sadrži, a on je odgovorio: “Oružje”. Pitao sam ga: “Kakvo oružje?” A on je odgovorio: “Oružje moćnije od nuklearnog oružja”.

Prvi Top Secret memorandum o dubokom podzemnom centru je izdao Robert McNamara, 7. studenog 1963. iz ureda tajnika obrane, na sastanku koji je održan neposredno prije ubojstva Kennedyja.

U tom dopisu McNamara razmatra temu Nacionalnog podzemnog zapovjednog centra. Međutim, samo što su ugovorili sastanak desilo se tragično ubojstvo Kennedyja.

Drugi memorandum je izdan povodom nacionalnog zapovjednog centra koji će biti oko 3.500 metara pod zemljom u Washingtonu. Memorandum također spominje dizalo ispod State Departmenta i Bijele kuće koji se spušta 3.500 metara, velikom brzinom, horizontalnim tunelom do glavnog objekta. Postavlja se pitanje koji tip tehnologije je bio dostupan na raspolaganju da bi se završio ovakav projekt, budući da govorimo o 1960. godini?

Realnost dubokih podzemnih vojnih baza je izuzetno fascinantna. Postoji ogromna količina dokaza koja potvrđuje njihovo postojanje. Vojne tajne baze su obično stavljane u kontekst teorije zavjere. Ne tako davno, Ministarstvo obrane je i službeno Skunuo oznaku tajnosti postojanja Područja 51.
 

 
 
(vestinet,youtube.com/uredio:nsp)
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=16803"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,