Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS, TEORIJE ZAVJERE » CONtrails ili CHEMtrails, vi odlučite!

CONtrails ili CHEMtrails, vi odlučite!

jugoslavija-chemtrails-kemijsko-zaprasivanjeKad putujete diljem svoje prekrasne zemlje, tijekom vremena postaje sve teže ignorirati isprekrižene bijele pruge, jedne preko druge, na suncem natopljenom plavom nebu.

Čini se da, nedugo nakon što sam vidio ove bijele linije, cijelo nebo često gotovo poprima oblik mutne maglicu koja može trajati satima. Sjetite se kada su su kratke uske pruge na nebu, da su to zapravo staze od mlaznog aviona kojeg još uvijek vidite?

Zašto su se u posljednjih nekoliko godina, te “mlazne staze” počele protezati od horizonta do horizonta i trajati satima? Ne tako davno, pravi mlazni trag (poznat kao contrail) nestala je obično u roku od sekunde može uzimati iz zrakoplova. Ne tako više.

Tko je zagađuje Božje nebo i na kraju zrak koji udišemo? Je li to neka vojna akcija? Da li su to nepoznati komercijalni zrakoplovi? Da li su to multinacionalne tvrtke? Da li su to privatni vlasnici zrakoplova? Da li je to sredstvo suptilne depopulacije ili je to samo način da se modificira vrijeme? Bez obzira na motivaciju, ne bi javnost trebal biti obaviještena o tim potencijalno destruktivnim mjerama? Zašto se to događa iznad naših noseva i bez našeg pristanka?

Neki izvori kažu da je litij jedna od komponenti koja se se raspršuje u zraku, ali dužnosnici su se suprotstaviti tvrdnjom da se litij se koristi samo za proučavanje određenih obrazaca kretanja vjetra.

Zašto se otrovna kemijska tvar poput litija mora koristiti za ovaj eksperiment? Može li to biti zbog svojih psihičkih efekata i efekata stabilizacije raspoloženja za bolesti kao što su shizofrenija i depresija? Što nam nisu rekli?

Zatim, tu su i kemijske tvari barij i aluminij. Mora postojati logično objašnjenje zašto se ovi otrovni elementi otkriveni kako u obliku nano čestica padaju s neba. Uzmite barij, na primjer. On je poznat kao mekani, srebrnast metal koji se zbog svoje prirode nestabilnosti mora držati u kontroliranoj atmosferi.

Dok aluminij nije ništa manje opasan. Također je mekani, srebrno bijeli metal koji je toliko reaktivan da ga treba kombinirati s drugim mineralima da bi se umanjila njegova nestabilnost.

A riječ “CHEMtrails”? Počinje li biti očigledno da je kratica za “kemijski trag”? Nedavna Vladina dokumentacija je pokazala korištenje ove riječi kao identifikatora nekih budućih ciljeva vlade. Ali danas, samo mrmljajući izraz “Chemtrails”, čini se da označava “zavjeru” među onima koji stvarno “Znaju”. Stvarno?

Riječ “CONtrail” je očito sažimanje riječi “kondenzacije” i “staza (eng. trail)”.
 

 
(preveo:mag.Alfred Bošković/uredio: nsp)

Filed under: CHEMTRAILS, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , ,