Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » Prehrambena i Farmaceutska Industrija žele Ubacivati Lijekove u Naše Mlijeko !

Prehrambena i Farmaceutska Industrija žele Ubacivati Lijekove u Naše Mlijeko !

mlijeko-hrana-otrov-hormoniVijeće za mliječne proizvode u državi Ontario, SAD upravo je objavilo istraživanje koje pokazuje da antikancerogena svojstva zelenog čaja mogu biti biodostupna kada se ekstrahiraju i stave u mlijeko. Vijeće za mliječne proizvode je u potrazi za povećanjem profita pomoću tvari dodanih u mlijeku

Koje vodi jednom pitanju, zašto ne piti onda samo zeleni čaj? Čak i bolje, jer time preskačemo pasterizaciju i homogenizaciju mlijeka; zaustavljajući konzumaciju dodanih hormona i antibiotika u kravlju prehranu i koji na taj način oduzimaju svu prehrambenu prednost uistinu probiotičke superhrane: organskog sirovog mlijeka.

Epigalokatehin galat (EGCG), glavni polifenol u zelenom čaju i najviše biološki aktivan, inhibira stvaranje tumora, smanjuje proliferaciju stanica raka, smanjuje smrt normalnih stanica, i potiskuje stvaranje novih krvnih žila za hranjenje tumora – objavila je studija.

EGCG ima brojne ljekovite primjene koje su pri vrhu onih navedenih u studiji GreenMedInfo.com koji  na popisu više od 100 drugih studija ističe prednosti EGCG-a, uključujući:

  • Suzbija MRSA infekciju kod starijih osoba
  • Poboljšava oksidaciju masti, čime se smanjuje pretilost
  • Lokalno tretira anogenitalne bradavice
  • Smanjuje Downov sindrom
  • Ublažava gripu
  • Ublažava inzulinsku rezistenciju i intoleranciju  prema glukozi
  • Potiče neurogenezu kod odraslih, sprječavajući neurodegeneraciju koja uključuje Alzheimerovu bolest
  • Smanjuje arterosklerozu
  • Smanjuje ovariektomijom izazvane gubitak kod kostiju
  • I, za ovisnike, EGCG u zelenom čaju sprječava ovisnost o morfiju.

Postoje deseci drugih pogodnosti zelenog čaja, tako da ne čudi zašto znanost traži načine za izdvajanje EGCG iz zelenog čaja.

Ali da ga stavite u mlijeko, zašto?

“Ovi rezultati podržavaju novu ulogu mlijeka kao idealne platforme za isporuku bioaktivnih spojeva i otvara vrata za novu generaciju mliječnih proizvoda koji pružaju dodatne prednosti za ljudsko zdravlje”, kaže ova studija autora Sanaz Haratifar i Milena Corredig, Odjela Prehrambeno znanosti i Odjela za ljudsko zdravlje i prehrambene znanosti Sveučilišta Guelph, Ontario, Kanada.

Već nekoliko desetljeća proizvođači mliječnih proizvoda dodaju vitamin D u mlijeko, koji je važan nutrijent  za fizičko i mentalno zdravlje koji također pomaže kod uzimanja drugih minerala i hranjivih tvari. Vitamin D se najčešće dobiva iz lanolina iz ovčje vune. S obzirom na sve više obilje umjetnih oblaka (chemtrails), većina nas ima manjak vitamina D, tako da ga dodavanje u komercijalno mlijeko ne može biti tako loša stvar.

Dodavanje fluorida u vodu, međutim, vodi nas prema posve drukčijem svijetu zbog nekoliko razloga. U 2010, više od 2.000 profesionalnih službenika je pozvano na okončanje fluoridizacije vode. Koincidira s objavom predmet protiv fluorida: Kako je opasni otpad završio u vodi za piće – loša znanost i moćni političar, aktivistička grupa je objavila ovaj 30-minutni video naglašavajući glavne točke protiv fluoridizacije.
 

 
Gledajući svo to dodavanje tvari u hranu i vodu preko fluoridizacije vode, medicinski genetski modificirane hrane (poput krvave riže), trovanje naše hrane sa medikamentima je ideja da masovnog drogiranja  populacije – krši medicinsku etiku, jer mu nedostaje informirani pristanak. Suvremena Farmakologija prepoznaje da pojedinci različito reagiraju na istu dozu lijeka.

Farmakolog Phyllis Mullenix zaključuje. “Cijeli naziv igre je da dostavi prava doza za pravu osobu u pravo vrijeme.”

Kada se hrana uzgaja, projektirana, ili genetski izmijenjena u liječenju bolesti, to više nije samo hrana. To je lijek! I ne ista vrsta hrane s kojom smo evoluirali, jer je ta hrana koncentrirana i sintetička i često ima nepoznata štetne nuspojave.

Odvjetnik Greg Glaser je napisao ustavnu analizu za Centra za napredna medicinska i klinička istraživanja, raspravljajući prisilno cijepljenje. On je priznao da problem ne može biti tako usko ograničen, kao “jedna vrsta od mnogobrojnih prisilnih kontaminacija”, navodeći brojne primjere:

Pa ipak, dokazi su vrlo uvjerljivi – tijekom mnogih generacija elita je radila prikriveno u odabranim državnim agencijama, multinacionalnim korporacijama i humanitarnim udrugama prema ciljevima drastičnog smanjenja broja stanovnika. Konkretno, neovisni mediji su otkrili neoborive dokaze o korupciji / kriminalu kod kemijskog prskanja (Chemtrails), osiromašenog urana, kontaminacije hrane i onečišćenja javne vodovodne mreže (fluor u vodi).

On zaključuje da, iako ove aktivnosti mogu biti “pravne” u tim zakonima koje su pisali vlastodršsci koji su dopustili takve masovne kontaminacije, ovi zakoni nisu ni zakoniti niti jednostavni.

Medikamentizacija naše hrane zbog bezočnih pobuda ili za goli profit je simptomatično u našem uvrnutom društvu kojem nedostaje vrijednosti zajednice. Što više Velika Prehrambena Industrija nastoji poboljšati profit, to će njihovi proizvodi postajati strašniji.

Najbolje za vas bi bilo da kupujete mlijeko na farmama, upoznate svoje poljoprivrednike, i odustate od industrijskog sustava hrane.
 

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,