Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » JEDNOSTAVNI LIJEKOVI PROTIV RAKA – OBAVEZNO PROČITAJTE!

JEDNOSTAVNI LIJEKOVI PROTIV RAKA – OBAVEZNO PROČITAJTE!

marihuana-lijek-rak-tumorIako se rak smatra kompleksnom bolešću, važno je shvatiti da su kancerogena oboljenja “simptomi” i vrh ledenog brijega. Da bi tijelo dozvolilo ukorjenjivanje i rast kancerogenih stanica, potrebno je da se oslabi imunološki sustav, povećati toksičnost organizma i također je potreban značajan nedostatak hranjivih sastojaka u tijelu.

Dokazi dobavljen znanstvenim istraživanjima pokazuju kako postoji na stotinu poznatih i efektivnih lijekova protiv raka. Evo nekoliko vrlo jednostavnih protokola koji mogu učiniti čudo u liječenju kancerogenih oboljenja.

Soda bikarbona

Jedna jušna žlica sode bikarbone i sok jednog organskog limuna u dva i po decilitra vode nekoliko puta na dan, uspješno će smanjiti kiselost tijela. Stanice raka ne mogu rasti u lužnatoj (alkalnoj) okolini.

Sanguinaria canadensis

… Ili Bloodroot je višegodišnja biljka koja sadrži alkaloid pod nazivom Sanguinarin. On ubija stanice raka i ne uništava zdrave stanice. Može se uzimati oralno i nanositi na kožu kao lijek protiv kožnih i drugih vanjskih oblika raka.

Chaga ili Čaga

je ljekovita gljiva koja se u laboratorijima proučava godinama. Pokazalo se da Chaga mijenja imunološki sustav i da ima mnoga, antikancerogena svojstva.

Vitamin D

Provjera količine vitamina D u krvi i njegovo balansiranje može pomoći u preventivi kancerogenih oboljenja i kao pomoć u borbi protiv raka.

Studija iz 2006. godine je pokazala kako su niske količine vitamina D povezane sa smanjenom stopom preživljavanja raka kod pacijentikinja koje se bore s rakom u razdoblju post menopauze.

Biljni čaj Essiac

Originalna mješavina čaja je stari recept Indijanaca domorodaca koji se u ovoj populaciji koristio stotinama godina. Kanadska medicinska sestra je od Indijanaca saznala za njihovu čajnu recepturu koju je počela dijeliti s pacijentima koji su se borili s rakom, nakon čega su se pacijenti počeli nevjerojatno brzo oporavljati i liječiti. Čaj je kombinacija nekoliko antikancerogenih biljaka i biljaka koje čiste tijelo. Sve što pacijenti trebaju uraditi je uzimati ovaj čaj nekoliko puta na dan.


Ulje lana i mladi neisceđeni sir

Dr.. Johanna Budwig, njemačka bio-kemičarka i liječnik je žena koja je osmislila prirodni način liječenja raka sa učinkom od 90% izlječenja u razdoblju od 50 godina. Kombinacija lanenog ulja i mladog neisceđenog sira donosi tijelu esencijalne masne kiseline i lipo-proteine ​​koje reduciraju tumore i obnavljaju zdravlje.

Ulje Kanabisa – Cannabis sativa subsp. sativa var. Indica

Kanabinoidi u ulju Kanabisa ubijaju stanice raka. Točka! I isto kao i drugi biljni preparati ne uništavaju zdrave stanice. Postoje brojne znanstvene studije koje su potvrdile koliko je ulje kanabisa važno u liječenju mnogih vrsta raka, uključujući i rak dojki.

Jod

85% ljudske svjetske populacije ima premalo joda u tijelu. Pošto se povečava količina i proizvodnja estrogena u ljudskim tijelima koja imaju manjak joda, moramo obavezno osigurati provjeru količine joda u krvi. (Kako estrogen ne bi stvorio mutacije stanica i povećao stvaranje cista i tumora, zbog toga su sva hormonalna kontracepcijska sredstva izrazito kancerogen. Op. Ur.)

Melatonin

Melatonin je moćan inhibitor stvaranja stanica raka. U stvari, laboratorijske studije su pokazale kako melatonin “uspavljuje” stanice raka dojke i smanjuje njihov rast za 70%. Melatonin također sprječava negativno djelovanje estrogena kojeg u tijelo unosimo iz okoline. (mlijeko, meso, mliječni i mesni proizvodi i uzgajana riba i morski plodovi. Op. Ur.)

Izdanci brokule

Ovo povrće je vrlo značajno zbog svojih antikancerogenih svojstava. Izdanci brokule u sebi sadrže sulforofane koji ne samo da ubijaju stanice raka već i zaustavljaju njihov rast i širenje po tijelu i to za mnoge vrste raka.

Postoje stotine poznatih prirodnih lijekova protiv raka koji spašavaju bezbrojne ljudske živote diljem svijeta. Naravno, izlječenje od raka obavezno obuhvaća i zdravlje tijela u cjelini. Promjene u ritmu i načinu života i prehrambene navike su esencijalne za pobjedu nad ovom bolešću jer je RAK simptom, A NE UZROK!

Ako poznajete nekoga koji se bori s rakom, molimo Vas da mu pružite ove informacije jer su mu one možda glasnici jedine nade za opstanak.
 
(vestinet/uredio: mag. spec. Alfred Bošković)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,