Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » EU je najbolji primjer uspostave masonskih ciljeva, Hrvatska članstvo može zahvaliti političarima iz masonskih loža

EU je najbolji primjer uspostave masonskih ciljeva, Hrvatska članstvo može zahvaliti političarima iz masonskih loža

vlada-u-sjeni-illuminati-masoni-EUDanašnji svijet više ne živi po vlastitoj slobodi, ne odlučuje o vlastitom životu, već smo kontrolirani od strane vladajućih marioneta nevidljive vlade.

Cilj te skupine je jedna svjetska vlada i potpuna kontrola svakog pojedinca na Zemlji. Neki idu toliko daleko i vjeruju kako će veliki dio čovječanstva biti izbrisan, a u svrhu jednostavnije kontrole nad pojedincem. Na svijetu bi ostala samo elita i njihove pokorne sluge.

Posljednjih 200 godina predsjednici i visoko pozicionirani političari Sjedinjenih Američkih Država pod kontrolom su nevidljive vlade koja nema nikakve odanosti niti odgovornosti prema narodu. Vjeruje se kako je Andrew Jackson bio prvi američki predsjednik nad kojim je počela kontrola ‘zla’. Jackson je bio 7. predsjednik SAD-a te osnivač danaÅ¡nje Demokratske stranke. Odmah po dolasku na vlast, uspostavio je temelje nove kadrovske politike. Poznat je i po oduzimanju teritorija Indijancima. 

Od tog vremena pa sve do danas, ta skupina virtualno vodi vladu SAD-a radi vlastitih, sebičnih interesa. Kontroliraju sve razine, od političara pa do zakonodavaca, sudova, škole, medija, korporacija i raznih agencija javne zaštite. Kao rezultat toga postali smo njihovi apsolutni robovi.

Današnji svijet više ne živi po vlastitoj slobodi, ne odlučuje o vlastitom životu, već smo kontrolirani od strane vladajućih marioneta nevidljive američke vlade. Cilj te skupine je jedna svjetska vlada i potpuna kontrola svakog pojedinca na Zemlji.

Neki idu toliko daleko i vjeruju kako će veliki dio čovječanstva biti izbrisan, a u svrhu jednostavnije kontrole nad pojedincem. Na svijetu bi ostala samo elita i njihove pokorne sluge.


Sve ove gore navedene tvrdnje bazirane su na višegodišnjim istraživanjima i na objavama svjetskih medija. Neka od upozorenja na sve navedeno dao je i David Rockefeller, jedini živući nasljednik Rockefeller loze za koju se smatra glavnim predvodnikom tajne vlade, kojoj je cilj uspostava Novog svjetskog poretka.

On je jednom prilikom, tijekom susreta s Fidel Castrom izjavio: ‘ponosan sam na svoju familiju i naÅ¡u ideologiju’. Prvo upozorenje na buduću uspostavu kontrole elita kao prvi američki predsjednik dao je George Washington, a posljednje upozorenje John F. Kennedy, koji je bio 35. američki predsjednik, kasnije ubijen iz atentata. 

Pismo napisano 1798. godine, a kasnije je pronađeno u Kongresnoj knjižnici i koje se još uvijek čuva, napisao je George Washington. U njemu ukratko stoji kako je namjera Iluminata prenijeti đavolje ideje na vlasti. U pismu koje je Thomas Jefferson, koji je bio 3. predsjednik SAD-a,  napisao 1816. godine Johnu Tayloru, stoji kako je uspostava bankarskog sustava opasnija od samog borbenog pješaštva.

Theodore Roosevelt, 26. predsjednik SAD-a, u svojoj autobiografiji otvoreno priznaje postojanje tajne vlade. Godinama kroz povijest pojavljuje se mnoštvo pisanih izjava ili govora u kojima američki predsjednici i politički dužnosnici potvrđuju postojanje masonske elite, čiji je konačni cilj Novi svjetski poredak.

James Waerburg, sin osnivača Vijeća za međunarodne odnose, 1950. godine izjavio je kako će se uspostava jedne svjetske vlade sigurno dogoditi, pitanje je samo hoće li se to postići diplomatskim putevima ili ratovima.

Današnja Europska unija najbolji je primjer uspostave tih ciljeva masonske vladavine van granica SAD-a. Hrvatska je svoje članstvo u Europsku unija prvo platila ratom, a kasnije i diplomatskim putem, a zahvaljujući političarima za koje se također smatra da su članovi masonskih loža.

‘Oni koji ne uče iz povijesti, osuđeni su na njeno ponavljanje’ – George Satayana.
 
(dnevno.hr/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,