Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » EU je najbolji primjer uspostave masonskih ciljeva, Hrvatska ─Źlanstvo mo┼że zahvaliti politi─Źarima iz masonskih lo┼ża

EU je najbolji primjer uspostave masonskih ciljeva, Hrvatska ─Źlanstvo mo┼że zahvaliti politi─Źarima iz masonskih lo┼ża

vlada-u-sjeni-illuminati-masoni-EUDana┼ínji svijet vi┼íe ne ┼żivi po vlastitoj slobodi, ne odlu─Źuje o vlastitom ┼żivotu, ve─ç smo kontrolirani od strane vladaju─çih marioneta nevidljive vlade.

Cilj te skupine je jedna svjetska vlada i potpuna kontrola svakog pojedinca na Zemlji. Neki idu toliko daleko i vjeruju kako ─çe veliki dio ─Źovje─Źanstva biti izbrisan, a u svrhu jednostavnije kontrole nad pojedincem. Na svijetu bi ostala samo elita i njihove pokorne sluge.

Posljednjih 200 godina predsjednici i visoko pozicionirani politi─Źari Sjedinjenih Ameri─Źkih Dr┼żava pod kontrolom su nevidljive vlade koja nema nikakve odanosti niti odgovornosti prema narodu. Vjeruje se kako je Andrew Jackson bio prvi ameri─Źki predsjednik nad kojim je po─Źela kontrola ‘zla’. Jackson je bio 7. predsjednik SAD-a te osniva─Ź dana┼ínje Demokratske stranke. Odmah po dolasku na vlast, uspostavio je temelje nove kadrovske politike. Poznat je i po oduzimanju teritorija Indijancima.┬á

Od tog vremena pa sve do danas, ta skupina virtualno vodi vladu SAD-a radi vlastitih, sebi─Źnih interesa. Kontroliraju sve razine, od politi─Źara pa do zakonodavaca, sudova, ┼íkole, medija, korporacija i raznih agencija javne za┼ítite. Kao rezultat toga postali smo njihovi apsolutni robovi.

Dana┼ínji svijet vi┼íe ne ┼żivi po vlastitoj slobodi, ne odlu─Źuje o vlastitom ┼żivotu, ve─ç smo kontrolirani od strane vladaju─çih marioneta nevidljive ameri─Źke vlade. Cilj te skupine je jedna svjetska vlada i potpuna kontrola svakog pojedinca na Zemlji.

Neki idu toliko daleko i vjeruju kako ─çe veliki dio ─Źovje─Źanstva biti izbrisan, a u svrhu jednostavnije kontrole nad pojedincem. Na svijetu bi ostala samo elita i njihove pokorne sluge.


Sve ove gore navedene tvrdnje bazirane su na vi┼íegodi┼ínjim istra┼żivanjima i na objavama svjetskih medija. Neka od upozorenja na sve navedeno dao je i David Rockefeller, jedini ┼żivu─çi nasljednik Rockefeller loze za koju se smatra glavnim predvodnikom tajne vlade, kojoj je cilj uspostava Novog svjetskog poretka.

On je jednom prilikom, tijekom susreta s Fidel Castrom izjavio: ‘ponosan sam na svoju familiju i na┼íu ideologiju’. Prvo upozorenje na budu─çu uspostavu kontrole elita kao prvi ameri─Źki predsjednik dao je George Washington, a posljednje upozorenje John F. Kennedy, koji je bio 35. ameri─Źki predsjednik, kasnije ubijen iz atentata.┬á

Pismo napisano 1798. godine, a kasnije je prona─Ĺeno u Kongresnoj knji┼żnici i koje se jo┼í uvijek ─Źuva, napisao je George Washington. U njemu ukratko stoji kako je namjera Iluminata prenijeti ─Ĺavolje ideje na vlasti. U pismu koje je Thomas Jefferson, koji je bio 3. predsjednik SAD-a,┬á napisao 1816. godine Johnu Tayloru, stoji kako je uspostava bankarskog sustava opasnija od samog borbenog pje┼ía┼ítva.

Theodore Roosevelt, 26. predsjednik SAD-a, u svojoj autobiografiji otvoreno priznaje postojanje tajne vlade. Godinama kroz povijest pojavljuje se mno┼ítvo pisanih izjava ili govora u kojima ameri─Źki predsjednici i politi─Źki du┼żnosnici potvr─Ĺuju postojanje masonske elite, ─Źiji je kona─Źni cilj Novi svjetski poredak.

James Waerburg, sin osniva─Źa Vije─ça za me─Ĺunarodne odnose, 1950. godine izjavio je kako ─çe se uspostava jedne svjetske vlade sigurno dogoditi, pitanje je samo ho─çe li se to posti─çi diplomatskim putevima ili ratovima.

Dana┼ínja Europska unija najbolji je primjer uspostave tih ciljeva masonske vladavine van granica SAD-a. Hrvatska je svoje ─Źlanstvo u Europsku unija prvo platila ratom, a kasnije i diplomatskim putem, a zahvaljuju─çi politi─Źarima za koje se tako─Ĺer smatra da su ─Źlanovi masonskih lo┼ża.

‘Oni koji ne u─Źe iz povijesti, osu─Ĺeni su na njeno ponavljanje’ ÔÇô George Satayana.
 
(dnevno.hr/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,