Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » GLOBALNO ZAGRIJAVANJE JE PROFITABILNA PRIJEVARA ELITE: Dolazi Malo Ledeno Doba

GLOBALNO ZAGRIJAVANJE JE PROFITABILNA PRIJEVARA ELITE: Dolazi Malo Ledeno Doba

globalno-zagrijavanje-ledeno-doba“Ekološke mjere” protiv globalnog zagrijavanja, nekim tvrtkama donijele su milijarde dolara profita, ali je istina da se led širi oceanom i to ubrzano.

Preko milijun kvadratnih kilometara oceana je prekriveno ledom više nego prošle godine u isto vrijeme, što je povećanje od 60 posto.

Prošlo je 6 godina otkako je BBC izvijestio da će globalno zagrijavanje ostaviti Arktik bez leda u ljeto 2013. godine.

Sjeverozapadni prolaz od Atlantika do Pacifika je blokiran ledom cijele godine. Više od 20 brodova su pokušali plove ovim prolazom pa je većina bila zaglavljena u ledu i morali su se vratiti.

Neki ugledni znanstvenici sada vjeruju da nastupa period hlađenja koji neće završiti do sredine ovog stoljeća, što će vjerojatno biti uvod u malo ledeno doba koje je već najavljeno . Priče o prognozama katastrofalnih zagrijavanja dovele su nas u zabludu.

Predskazanja o termalnom kolapsu Zemlje i sve većem globalnom zagrijavanju su izvele mnoge svjetske kompanije i korporacije koje su obrnule milijarde dolara za “ekološke mjere” protiv klimatskih promjena.

Te prognoze se sada ozbiljno dovode u pitanje.

Međuvladin summit Ujedinjenih naroda o klimatskim promjenama treba početi u listopadu u Stockholmu gdje će objaviti svoj peti izvješće o procjeni. Radi se o tri studije velikog obima svakih šest ili sedam godina.

globalno-zagrijavanje-graf
globalno-zagrijavanje-graf-2040U nacrtu izvješća stoji da je 95 posto globalnog zagrijavanja – posljedica ljudi. (na kojoj se temelji eugenika Bill Gates-a)

Dr. Ed Hawkins sa Sveučilišta u Readingu predstavio je grafičkim prikazom koliko su temperature u svijetu odstupile od računalnih predviđanja. On je priznao da su ciklusi možda izazvali neke od zagrijavanja, ali je ostao pri tome da prirodna varijabilnost sama ne može objasniti sve poraste temperature u posljednjih 150 godina.

globalno-zagrijavanje-ledeno-doba-2012globalno-zagrijavanje-ledeno-doba-2013Ipak, postoji više dokaza da su razine arktičkog leda cikličke. Podaci klimatskih povjesničara govore da je došlo do masovnog topljenja u 1920. i 1930.-im, a zatim intezivno ponovno zamrzavanje koje se završilo tek 1979 godine.

Ipak, ostaje nam da vidimo ponašanje leda u narednih pet godina koje će biti od presudnog značaja, kako za razumijevanje klimatskih promjena tako i za budući život na Zemlji.

NAPOKON RAZOTKRIVENA TAJNA “GLOBALNOG ZAGRIJAVANJA”

Najveći klimatski naučnici izjavljivali godinama laži da bi “prikrili” istinu, da Zemljina temperatura nije rasla 15 godina.

Naučnici koji su radili na najmjerodavnijoj studiji u svezi klimatskih promjena su pod hitno morali poduzeti mjere zataškavanja činjenice da Zemljina temperatura nije rasla zadnjih 15 godina.

Dokumenti koji su procurili od strane Associated Press-a, jučer (19.09.2013.), razotkrili su duboku zabrinutost među političarima u svezi globalnog zagrijavanja u proteklih zadnjih par godina.

Njemačka je pozvala da reference koje su pozivale na zagrijavanje, se pobrišu, rekavši da su one 10-15 godina krivo vodile ljude i čitav svijet.

UN-ov intervladini panel u svezi klimatskih promjena je promjenio “pjesmu” nakon što je informacija o nezagrijavanju izašla u medije.

Mađarska je zabrinuta da će izvještaj donijeti “municije” onima koji negiraju da je za klimatske promjene kriv čovjek.

Belgija je prigovorila da se 1998. godine ne bi trebala uzimati u obzir, jer je bila iznimno vruća i čini grafički prikaz ravnim, te je sugerirala da se krene sa podacima 1999. ili 2000. godine koji će dati bolji uvid u grafički prikaz temperatura na zemlji.

Masoni UN Ujedinjeni narodi New York

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2425775/Climate-scientists-told-cover-fact-Earths-temperature-risen-15-years.html

http://www.infowars.com/worlds-top-climate-scientists-told-to-cover-up-the-fact-that-the-earths-temperature-hasnt-risen-for-the-last-15-years/
 
(infowars, vestinet, youtube.com/uredio: nsp)

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,