Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » SISTEM HAARP prestao sa radom ?!

SISTEM HAARP prestao sa radom ?!

haarp-hrvatska-croatiaAmerički HAARP program, koji već godinama fascinira teoretičare zavjere širom svijeta, je zatvoren zbog financijskih problema.

Menadžer programa HAARP James Keeney kaže da je objekat koji se nalazi na Aljasci zatvoren još od početka svibnja. “Trenutno je lokacija napuštena jer sve se svodi na novac, a mi ga nemamo” izjavio je Keeney dodajući da su svi pristupni putevi blokriani, a da su zgrade zaključene i struja isključena. Takođe je ugašena u web stranica programa HAARP http://www.haarp.alaska.edu/haarp

Keeney kaže da će program sigurno biti zatvoren slijedeća dva meseca.

Međutim, razlog za zatvaranje programa je dijelom i ekološke prirode jer dizel generatori nisu prošli atest kojim potvrđuje da ne zagađuje okolinu. Popravka generatora košta 800.000 dolara, a njihovo mesečno održavanje 300.000 dolara. Za 10-dnevni rad postrojenja potrebno je čak 500.000 dolara.

Ipak, izgleda da je glavni razlog za krah projekta pronevjera novca.

Naime, kako je objavila stranica Wired, glavni istraživač Alfred Wong pronevjerio je više od 1,7 milijuna dolara koji su bili namijenjeni istraživanjima.

Američki HAARP program se inače bavio istraživanjem ionosfere ali teoretičari zavjere tvrde da se sustav bavi proučavanjem ionosfere, “koja sadrži veliku količinu iona nastalih djelovanjem sunčevog vjetra i ima veliki utjecaj na proširivanje elektromagnetskih valova.

Tako, HAARP antenski sustav osim mnoštva utjecaja na okoliš ali i mentalnu svijest, ima utjecaja i na klimu i klimatske promjene. Ove antene raspoređene su po cijeloj planeti radi “jake kontrole i nadgledanje stanovništva”, pa se u bližoj budućnosti elektronskim zračenjima može razviti sustav koji slabi moždane funkcije ljudi u određenim regijama u duljem razdoblju, pa će se ljudski rod dijeliti na gospodare i korisne idiote” .

Na Balkanu je u srpnju prošle godine uključen IHY sustav u Barajevu, koji je dio HAARP sustava, a prema teoretičarima zavjere velike vrućine i jake zime koje su pogodile čitav Balkan koje je od tada upravo je prouzročio sustav HAARP.

Zatvaranje je objavljeno u medijima trenutno, kako navodi alaskadispatch.com, a postrojenje je zatvoreno krajem svibnja do sredine lipnja.
 

 
 
izvor: prisonplanet.com, vestinet.rs/uredio: nsp
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=14640"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,