Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » SISTEM HAARP prestao sa radom ?!

SISTEM HAARP prestao sa radom ?!

haarp-hrvatska-croatiaAmeri─Źki HAARP program, koji ve─ç godinama fascinira teoreti─Źare zavjere ┼íirom svijeta, je zatvoren zbog financijskih problema.

Menad┼żer programa HAARP James Keeney ka┼że da je objekat koji se nalazi na Aljasci zatvoren jo┼í od po─Źetka svibnja. ÔÇťTrenutno je lokacija napu┼ítena jer sve se svodi na novac, a mi ga nemamoÔÇŁ izjavio je Keeney dodaju─çi da su svi pristupni putevi blokriani, a da su zgrade zaklju─Źene i struja isklju─Źena. Tako─Ĺe je uga┼íena u web stranica programa HAARP┬áhttp://www.haarp.alaska.edu/haarp

Keeney ka┼że da ─çe program sigurno biti zatvoren slijede─ça dva meseca.

Me─Ĺutim, razlog za zatvaranje programa je dijelom i ekolo┼íke prirode jer dizel generatori nisu pro┼íli atest kojim potvr─Ĺuje da ne zaga─Ĺuje okolinu. Popravka generatora ko┼íta 800.000 dolara, a njihovo mese─Źno odr┼żavanje 300.000 dolara. Za 10-dnevni rad postrojenja potrebno je ─Źak 500.000 dolara.

Ipak, izgleda da je glavni razlog za krah projekta pronevjera novca.

Naime, kako je objavila stranica Wired, glavni istra┼żiva─Ź Alfred Wong pronevjerio je vi┼íe od 1,7 milijuna dolara koji su bili namijenjeni istra┼żivanjima.

Ameri─Źki HAARP program se ina─Źe bavio istra┼żivanjem ionosfere ali teoreti─Źari zavjere tvrde da se sustav bavi prou─Źavanjem ionosfere, “koja sadr┼żi veliku koli─Źinu iona nastalih djelovanjem sun─Źevog vjetra i ima veliki utjecaj na pro┼íirivanje elektromagnetskih valova.


Tako, HAARP antenski sustav osim mno┼ítva utjecaja na okoli┼í ali i mentalnu svijest, ima utjecaja i na klimu i klimatske promjene. Ove antene raspore─Ĺene su po cijeloj planeti radi “jake kontrole i nadgledanje stanovni┼ítva”, pa se u bli┼żoj budu─çnosti elektronskim zra─Źenjima mo┼że razviti sustav koji slabi mo┼żdane funkcije ljudi u odre─Ĺenim regijama u duljem razdoblju, pa ─çe se ljudski rod dijeliti na gospodare i korisne idiote” .

Na Balkanu je u srpnju pro┼íle godine uklju─Źen IHY sustav u Barajevu, koji je dio HAARP sustava, a prema teoreti─Źarima zavjere velike vru─çine i jake zime koje su pogodile ─Źitav Balkan koje je od tada upravo je prouzro─Źio sustav HAARP.

Zatvaranje je objavljeno u medijima trenutno, kako navodi alaskadispatch.com, a postrojenje je zatvoreno krajem svibnja do sredine lipnja.
 

 
 
izvor: prisonplanet.com, vestinet.rs/uredio: nsp
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=14640"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,