Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » Bilderberg grupa stoji iza kompanije Google?

Bilderberg grupa stoji iza kompanije Google?

bilderberg grupaOvo je jedna od lu─Ĺih teorija zavjere, ali samo na prvi pogled, jer Google predstavlja sve ┼íto Bilderberzima treba

Grupa Bilderberg odr┼żat ─çe svoj ovogodi┼ínji sastanak u luksuznom hotelu The Grove u Hertfordshireu blizu Londona, a novosti koje se od ove godine uvode neke ─çe iznenaditi, a neke ne─çe.

Naime, vjerovali ili ne, od ove godine Bilderberg grupa uvodi press office na svoje sastanke, i to, kako sami ka┼żu, u svhu pomaganja mainstream i alternativnim medijima u izvje┼ítavanju sa sastanka?!

No, kako se radi o grupi ljudi koji otvoreno govore da ┼żele vladati svijetom i “usmjeravati” ga u smjeru koji im se svi─Ĺa, ni┼íta ne treba ─Źuditi.

Najnovije teorije zavjere u cijelu su pri─Źu uvele i Google, jer se ispostavilo da Eric Schmidt, izvr┼íni direktor Googlea sudjeluje na sastancima Bilderberga od 2007. godine, tako da izme─Ĺu godi┼ínjih sastanaka Googla u Silicijskoj dolini i Bilderberga nema prevelike razlike.

Imati Googleove podatke uz mo─ç koju imaju Bilderberzi predstavlja realnu opasnost za cijeli svijet, a najnovija Google-ova inicijativa kojom ┼żele financirati uvo─Ĺenje interneta u najsiroma┼ínije zemlje svijeta i to na TV frekvencijama koje dopiru u svaki kutak afri─Źkih i azijskih zabiti omogu─çit ─çe podatke za jo┼í milijardu ljudi.
 


 
 
izvor: metro-portal.hr, youtube.com/uredio:nsp
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=14045"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Illuminati, Masoni, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , ,