Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI Hrvatska » 1. MAJ – PRAZNIK RADA: Tajni Znak i Praznik Iluminata! Valpurgijska no─ç.

1. MAJ – PRAZNIK RADA: Tajni Znak i Praznik Iluminata! Valpurgijska no─ç.

weishaupt-ILUMINATI-MASONIKoliko god neki nekatoli─Źki doga─Ĺaj, praznik ili sli─Źno, bio zamaskiran i uokviren u ovozemaljski sladunjavi, ‘humanisti─Źki’, ili kakav drugi okvir, u njegovoj su┼ítini je samo jedno – vjekovna borba zla protiv dobra, borba za ljudske du┼íe izme─Ĺu ─Ĺavolskog nakota i Nebeskih sila.

Bo┼żijom voljom Katoli─Źka Crkva je ustrojila proslavljanje i praznovanje praznika tijekom godine koji su uskla─Ĺeni s potrebom ljudskih du┼ía za spasenjem u Kraljevstvu nebeskom, me─Ĺutim, sluge ada i ─Ĺavola trude se da uz pomo─ç svojih podanika me─Ĺu ljudima, cijelom svijetu, a posebno kato─Źli─Źkim narodima , nametnuti praznovanje nekih nekatoli─Źkih “praznika”, ─Źije je pravo zna─Źenje skriveno od ┼íirih narodnih masa, a ─Źiji je pravi znak vrlo dobro poznat kreatorima tih “praznika” i ceremonija prilikom samog praznovanja.

Takav jedan “blagdan” je i “1. maj – praznik rada”! ─îetvrta Bo┼żja zapovjed ka┼że: “Sje─çaj se dana odmora da ga svetkuje┼í; ┼íest dana radi i svr┼íi sve svoje poslove, a sedmi dan je odmor Gospodu Bogu tvojemu”. Iz ove zapovjedi proizilazi da tijekom godine imamo 52 tjedana u tjednu za koje nam je sam Gospod Bog zapovjedio da ne radimo, da odmaramo, i da taj dan posvetimo Gospodinu Bogu!

Zar to ne zna─Źi da nam je Gospodin Bog na kraju svake sedmice ustanovio blagdan – odmor od rada? Zbog ─Źega nam onda treba jo┼í neki tamo “praznik rada”?

I tko je i zbog ─Źega ustanovio da taj “praznik rada” bude ba┼í 1. maja? Adam Weishaupt je ro─Ĺen 1. svibnja 1748. godine u ┼żidovskoj obitelji koja je po─Źetkom 17. stolje─ça pokr┼ítena od strane rimokatolika u njema─Źkom gradu Ingolstadt.

Bio je rimokatoli─Źki “sve─çenik” i jezuit koji je odlu─Źio po svaku cijenu postati poznat te je priznao Lucifera za svog gospodara i po─Źeo baviti vje┼íti─Źarenjem i sotonizmom.

Zapanjio se kada je saznao da je dan njegovog ro─Ĺenja vezan za drevno pogansko vjerovanje i obi─Źaj praznovanja poganskog blagdana Beltane u ─Źast prirode i plodnosti, kojeg su pogani praznovali 30. travnja, i sotonisti─Źkog praznika valpurgijske no─çi, koja je praznovana u no─çi izme─Ĺu 30. travnja i 1. maja.

Tada je odlu─Źio na svoj 28. ro─Ĺendan, 1. svibnja 1776. godine, osnovati tajno sotonisti─Źko bratstvo Iluminati (prosvijetljeni) ili perfekcionisti.

Illuminati-Adam-Weishaupt-mason-praznik-radaCilj tog bratstva bio je i ostao da jednom svjetskom revolucijom sru┼íiti dosada┼ínji na─Źin ┼żivota, poredak i moralne norme, te izazvati stvaranje Novog svjetskog poretka!

Koliko su Iluminati uspjeli u svojim ciljevima, dovoljno je pogledati simbol ameri─Źke imperije – ameri─Źki dolar. Pun je judeo-masonskih simbola kao ┼íto su nedovr┼íena piramida sa svevide─çim okom, a u dnu piramide rimskim brojevima napisana godina 1776.

Na traci ispod piramide na latinskom jeziku pi┼íe “NOVUS ORDO SECLORUM” ┼íto u prevedenom smislu zna─Źi “novi svjetski poredak”, itd. …

Tako je Adam Weishaupt sa Iluminatima odlu─Źio cijelom svijetu nametnuti organizirani “do─Źek 1. maja “i praznovanje sotonisti─Źkog praznika “valpurgijske no─çi “, ─Źijim bi se praznovanjem cijeli svijet poklonio Luciferu!

Nedostajala im je jo┼í samo maska ÔÇőÔÇőkojom bi sakrili pravo zna─Źenje tog “praznika”, te ga tako pod nekom prihvatljivijom maskom nametnuli cijelom ─Źovje─Źanstvu!


Iluminati su, koriste─çi svoj veliki utjecaj u Americi, potaknuli i organizirali demonstracije radnika u Chicagu i sukob radnika s policijom. Sve to su tempirali za 1. maj 1886. godine!

Koriste─çi utjecaj Karl Marx-a (njema─Źki ┼żidov), koji je bio ─Źlan tajnog dru┼ítva “Liga pravednih” (jedan od ogranaka Iluminata), koji je on imao na radni─Źki pokret, Iluminati su uspjeli nametnuti da se 1. svibnja (maja) praznuje kao “praznik svih radnika”. 1889. godine u Parizu je odr┼żan Prvi kongres komunisti─Źke Druge internacionale.

Na tom kongresu nisu bili prisutni samo komunisti, nego i masoni, razni spiritisti i druge sumnjive li─Źnosti iz Europe i svijeta. Okultizam i spiritizam su bili duboko ukorijenjeni u komunizmu.

Kako su sve konce vukli Iluminati i drugi masoni, na kongresu u Parizu su rije┼íili ustanoviti da se svake godine praznuje proljetni praznik rada, i da bude (za ┼íiroke narodne mase) u spomen ─Źika┼íkih radnika palih u obra─Źunu s policijom.

Za dan praznovanja su odre─Ĺeni 1. i 2. MAJ! Dakle, Iluminati, masonski red koji je u slu┼żbi Lucifera, i koji su osnovani 1. svibnja 1776. godine, odredili su da cijeli svijet treba slaviti 1. svibnja pod maskom “humanizma i za┼ítite prava radnika”!

Vrlo brzo su sve vlade svijeta (a u svim vladama glavnu rije─Ź vode masoni) prihvatile ovaj “blagdan” i uvele u svojim dr┼żavama praznovanje “1. svibnja – praznika rada “.

Time su Iluminati uspjeli u svojoj namjeri da se svi narodi svijeta poklone Luciferu praznuju─çi “1. maj “, a misle─çi da ga svetkuju u svrhu obilje┼żavanja borbe ─Źika┼íkih radnika za svoja prava.

┼áto su “Beltane” i “Valpurgijska no─ç”?

“Beltane” je drevni paganski sotonisti─Źki blagdan u ─Źast prirode i plodnosti, kojeg su pogani obilje┼żavali 30. travnja.

Tom prilikom su palili vatre, igrali i plesali oko stupa oko kojeg su vezivali trake raznih boja, a koji simbolizira mu┼íki spolni organ. U tim ritualnim igrama pominjali su i drevna demonska bo┼żanstva Vaala, Zelenog ─Źovjeka, Pana, Zelenog Juraja itd. …

Kada bi pali u trans obuzeti demonima, orgijali su do zore. U produ┼żetku “Beltane”-a pogani su nastavljali praznovati “Valpurgijsku no─ç”. Drevni europski pogani su vjerovali da se u no─çi s 30. travnja na 1. svibnja sva ne─Źista sila svijeta skuplja u Njema─Źkoj, na gori Broken, te da se demoni skupljaju na svojevrsnoj smotri kako bi se u strojevim koraku poklonili sotoni!

Ovaj poganski sotonisti─Źki blagdan je opisao i Goethe u svom djelu “Faust”. Ina─Źe, “Valpurgijska no─ç” je jedan od najva┼żnijih sotonisti─Źkih praznika i redovno podrazumjeva ritual prino┼íenja ljudskih ┼żrtava Luciferu! Sotonista Anton Lavey je u “Valpurgijskoj no─çi” osnovao sotonisti─Źku crkvu.

On je smatrao doga─Ĺaj┬á “Valpurgijska no─ç” najdemonskijim praznikom, kada vje┼ítice i demoni orgijama “slave” dolazak prolje─ça. Na ┼żalost, komunizam je i na┼íem Katoli─Źkom Hrvatskoj narodu podmetnuo praznovanje ovih sotonisti─Źkih praznika pod maskom “praznika rada – 1. maja “.

Praznovanje “1. maj” se toliko usadilo u svijest naroda da ogromna ve─çina katolika Hrvata, ─Źak i cijele obitelji 1. svibnja odlaze u prirodu, pale vatre, ro┼ítiljaju i praznuju “praznik rada”, uglavnom ne znaju─çi skriveno zna─Źenje ovog “praznika”! Praznovanjem “prvomajskih praznika” katolici Hrvati se odri─Źu Gospodina Isusa Krista i poklanjaju se sotoni!
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(vestinet.rs)

Filed under: Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI Hrvatska · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,