Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, TEORIJE ZAVJERE » Disney World, Vatikan, Eiffelov toranj… Ovo su deset mogućih središta Iluminata diljem svijeta

Disney World, Vatikan, Eiffelov toranj… Ovo su deset mogućih središta Iluminata diljem svijeta

iluminati-NWO-piramidaILUMINATI, “Novi svjetski poredak” su za neke plod višegodišnje fascinacije, a za neke tek jeftina teorija zavjere za priproste mase.

Ipak, gdje ima dima, ima i vatre, a mi donosimo deset potencijalnih središta Iluminata diljem svijeta, po izboru magazina Complex:

10. Disney World, Buena Vista, Florida

Priče o povezanosti Walta Disneyja i masona kruže internetom već godinama, a neki čak tvrde da svoju slavu i bogatstvo duguje iluminatima. Postoji čak i objašnjenje da je dio zabavnog parka nazvan EPCOT (koji predstavlja grad budućnosti) zapravo simbol dominacije Novog svjetskog poretka.

9. Kip slobode, New York

Dostavu Kipa slobode iz Francuske u SAD su nadgledali masoni, no to nije dovoljno da Kip bude simbolom Iluminata. Ipak, jedan bloger tvrdi kako je Kip prvotno prozvan “Sloboda obasjava svijet”, odnosno na engleskom, “Liberty Enlightening the World”. S obzirom na to da su riječi “enlight” i “illuminate” sinonimi, može se izvesti zaključak da teorija nije bezveze.

8. Big Ben, London

Mnogi su očekivali da će Olimpijske igre biti poprište velikog terorističkog napada, a ostati će jedino Big Ben, navodno sjedište i mjesto za sastanke Iluminata. Tajnoviti članovi organizacije dogovorili su da će za napad okriviti Iran, što će uzrokovati Treći svjetski rat.

7. Eiffelov toranj, Pariz

Idemo redom: Eiffelov toranj daje sjenu koja je dugačka točno 412 metara. U Europi, datumi se pišu tako da prvo ide dan, a onda mjesec. Dakle, 4. 12. je u Americi 12.4. Broj 124 je 31 pomnoženo sa 4, a to užasno podsjeća na prve tri znamenke broja Pi. Nadalje, 4. prosinac je dan Shanga ili Xanga, velikog božanstva u vuduu.

6. Sjedište tvrtke Roc Nation, New York

Jay-Z, vlasnik spomenute tvrtke je izjavio kako je Roc Nation “tajno društvo o kojem se sve zna”, dodatno potpaljujući glasine da je član Iluminata. No, daleko najdetaljniji opis je dao jedan domaći katolički bloger, poznat po prijateljstvu s Nives Celzijus. Tako tvrdi da je Jay-Z kćeri dao ime Blue Ivy, što je akronim za Born Living Under Evil, Iluminati’s Very Youngest.

5. Pentagon, Washington D.C.

Sam Pentagon izgleda kao središte pentagrama, simbola zla i tamnih sila. Čak se i na novčanici od jednog dolara nalazi masonski simbol, oko iznad piramide i moto “Novus Ordo Seclorum”, odnosno novi poredak vremena.

4. Bijela kuća, Washington D.C.

Kako su Sjedinjene države najveća supersila na svijetu, Bijela kuća je logično sjedište Iluminata. Ispod nje se nalaze mnogi tajni hodnici i bunkeri (praktično za tajne sastanke) a tu su još i mnoge teorije o reptilima koji čuvaju Baracka Obamu. Možda ne plaze jezik, ali to nikog ne zanima.

3. Vatikan

Vatikan ima moć da utječe na milijardu ljudi, na ovaj ili onaj način. Uostalom, uz mnoge mise i obrede na dnevnoj bazi, jedan simpatični sotonistički obred nitko vjerojatno ne bi ni primjetio. U tome i leži genijalnost Vatikana kao središta, sve je mirno, lijepo, bijelo i nevino a u podrumima se odvijaju tajni sastanci (i posjećuje gay sauna u susjedstvu).

2. Independence Hall, Philadelphia

Najdraža lokacija marionete Iluminata Nicolasa Cagea, Independence Hall mnogi asociraju s masonima. Neki od najvažnijih dokumenata iz američke povijesti (Ustav, Deklaracija o nezavinosti) su tamo nastali, a tko zna što je još tamo skriva.

1. Zračna luka Denver, Colorado

Iako je zračna luka zadnje mjesto na koje bi netko posumnjao, ona u Denveru je prilično logičan izbor, Na kraju, piste su posložene u obliku kukastog križa, umjetničke slike po kojima je zračna luka poznata prikazuju rat i uništenje a memorijalni kamen na sebi ima simbol kompasa, istog kao i na Kipu slobode.
 
(index.hr, infowars.com/uredio: nsp)

Filed under: Illuminati, Masoni, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,