Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Cjepivo Protiv Gripe Uzrokuje Oštećenje Mozga & Paralizu

Cjepivo Protiv Gripe Uzrokuje Oštećenje Mozga & Paralizu

cijepljenjeKorak do ruba divovske provalije s pogledom na medicinski mayhem i nepodopštine cjepiva koje su kaznile naše zdravlje  – otkrivanje paralize se uzdiže na površinu tijeku programa cijepljenja stanovništva poznatim pod nazivom imunizacija.

Cjepivo protiv H1N1 je toksična injekcija povezana sa novim probojem i nastankom Guillain-Barré sindroma, (GBS) paralizirajućeg živčanog poremećaja u kojem imunološki sustav počinje napadati sam sebe. Nova studija Lancet pokazuje uvjerljiv dokaz da su ti slučajevi Guillain-Barré sindroma uzrokovani 2009. godine od strane cjepiva protiv H1N1.

Ovo nije prvi put da je cijepljenje protiv gripe bilo povezano s Guillain-Barré sindromom.

Cjepiva su projektirana kako bi stvorila što više kupaca za farmaceutsku diktatura rastućeg carstva. Dijagnoza čovjeka je postala ovakva – roba s bolestima koja je najvrijednija, a bolesni najviše trguju. Injekcije eugenista su ubrzale rokove profitabilnosti i pogoršale stanje u kojem je čovjek živ. Ovi zmijski prodavatelji sa svojim eliksirom smrti i bolestima koje čovječanstvo konzumira stoljećima i prodaju otrove za profit i pilule za bolove. Odmicanje daleko od ruba ove noćne more kataklizme ispunjena otrovnom inokulacijom, možemo vidjeti da je njihov krajnji cilj potaknut njihovom požudom za novcem i da je jedini recept koji im je potreban.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
(activistpost.com, youtube.com/uredio: nsp)
banka, banke, krediti, kamate, otkup zlata

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , ,