Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » KOLERA NA HAITIJU 2010: UN je Uzrokovao Smrtnu Epidemiju i ne Želi Biti za to Odgovoran

KOLERA NA HAITIJU 2010: UN je Uzrokovao Smrtnu Epidemiju i ne Želi Biti za to Odgovoran

Haiti-cholera-UNOrganizacija UN je funkcionalno iznad zakona -  i žrtve kolere na Haitiju nisu jedine koje su platile cijenu. Ako se multinacionalna korporacija ponašala na način kako je to UN radio na Haitiju, bila bi tužena za astronomsku količinu novca.


Još jedan dokaz da je organizacija UN Ujedinjeni Narodi, zapravo ona kojom upravljaju elite, zagovarajući eugeniku i šireći Agendu masonske filozofije Novog Svjetskog Poretka.

Samo da objasnimo početnicima: jesu Unilever ili Coca-Cola odgovorne za izbijanje kolere u kojoj je je umrlo 8.000 ljudi, i zaraženo 640 tisuća, i kasnije za prikrivanje neuspjeha svojih zaposlenika u pridržavanju osnovnih sanitetskih uvjeta, vjerojatno je da su njihovi rukovoditelji imali poteškoće u gostujućoj zemlji ističući univerzalnu pravnu nadležnost.

UN-a i njezino vodstvo neće morati brinuti o bilo kojoj od ovih stvari. No, možda bi trebali.

Nagrađivani novinar Jonathan Katz razotkrio je bombastično poglavlje njegove nedavne knjige, The Big Truck That Went By.

Baza nepalskih mirovnih snaga UN-a pored rijeke Artibonite je mjesto izbijanja epidemije kolere koja je “pomela”  Haiti u listopadu 2010. godine.

Nije bilo prijavljenih slučajeva kolere u Haitiju jedno stoljeće unazad, a sada bolest je endemska, i predviđa se da će ubiti čak 1.000 ljudi godišnje dok se ne iskorijeni, prema Brian Concannon-u, direktoru Instituta za Pravdu i Demokraciju na Haitiju i odvjetnik koji zastupa Haićanske podnositelje tužbi protiv UN-a.

Bivši američki predsjednik Bill Clinton, posebni izaslanik UN-a za Haiti, je priznao da su mirovne snage UN-a bile odgovorni za izbijanje smrtonosne epidemije.

Ali Katzov dopisnik iz Haitija u godinama nakon razornog potresa 2010., je istaknuo traljavo UN-ovo zataškavanje epidemije kojoj je ona bila uzrok. Svjetska Tijelo je aktivno obeshrabrivalo, pa čak i otežavalo novinare i javnozdravstvene istražitelje koji su pokušavali ući u trag uzroka kuge.

UN nije priznao odgovornost, čak i kad je UN-ovo izvješće ostavilo vrlo malo prostora za sumnju (cijela saga je ispričano u poglavlju Katz-ove knjige)

Prošli tjedan UN je objavio da Haićani traže kompenzaciju koja zapravo ne može biti namirena prema članku 29. Konvencije Privilegija i Imuniteta Ujedinjenih Naroda. Još nitko nikada nije dobio tužbu protiv UN-a, na ovakav način. Više čitajte OVDJE

 

 

 
 
izvor: infowars.com, youtube.com/uredio: nsp
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=12945"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
banka, banke, krediti, kamate, otkup zlata

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,