Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » TEORIJA ZAVJERE SE ┼áIRI INTERNETOM: “Rusija oborila Meteor” i “Amerika testira oru┼żje”

TEORIJA ZAVJERE SE ┼áIRI INTERNETOM: “Rusija oborila Meteor” i “Amerika testira oru┼żje”

meteor-rusijaGlobalna vijest susreta Rusije sa meteoritima je daleko nadma┼íilo stvarni fizi─Źki utjecaj bilo kojeg objektata danas, podsje─çaju─çi nas koliko se informacija, ali i potencijalna dezinformacija, mo┼że ┼íiriti putem interneta.

Unutar vremena koje se broji u minutama alternativne teorije o udaru meteora su po─Źele kru┼żiti o tome da┬á je objekt koji┬á je vi─Ĺen u video materijalu je oboren od strane projektila ruske protuzra─Źne obrane kako bi se sprije─Źilo daljnje uni┼ítavanje.

Teorija, ─Źini se da je proizi┼íla iz izvje┼í─ça lokalnih novina ZNAK, koje su citirale anonimni “vojnu izvor” koji tvrdi da je objekt bio presretnut jedinicama protuzra─Źne obrane blizu naselja Urzhumka u blizini ─îeljabinska.
 

 
Prema izvoru, salve raketa su raznijele meteorit na nadmorskoj visini od 20 km, raspršujući krhotine nad regijom.

Rusija danas RT je objavila taj izvje┼ítaj i poslala ga virusno po internetu, dodaju─çi da je “Regnum novinska agencija citirala vojni izvor koji je tvrdio da staza kondenzirane pare meteorita govori u prilog ─Źinjenici da je meteorit presretnut od strane zra─Źne obrane.”

U satima koji su pro┼íli, pri─Źa je tweet-ana i retweet-ana tisu─çe puta. (ra┼íirena i analizirana po dru┼ítvenim mre┼żama)

Ruski regionalno Ministarstvo za hitnost je demantirao da je bilo vojne zra─Źne obrane koja je uklju─Źena u incident.

Svjedoci u gradu 50km od ─îeljabinska, gdje je meteor udario, su izjavili da su vidjeli crtice i objekt se iznenada zapalio, po─Źeo sa raspadati i padati na tlo. Oni su nakon toga opisali crni oblak je visio iznad grada. Svjedoci u ─îeljabinsk-u su sami rekli da je zrak mirisao poput baruta nakon ┼íto je objekt udario.


Reakcije na teorije rušenja meteorita su pomiješana sa onima koji su pobijali dokaze i  oni su sugerirali da nema traga uzlazne proturaketne pare ili da se objekt mogao vidjeti u video materijalu, te da bi to bilo nemoguće srušiti objekt koji putuje s takvom brzinom na putanji kojoj je pristupao zemlji.

Nadalje su teoreti─Źari predlo┼żili da objekt ne mo┼że biti meteor uop─çe i da bi mogao biti satelit koji je oboren, ili neki oblik oru┼żja za kineti─Źko bombardiranje usmjereno na Rusiju. Eto mo┼żda jo┼í vi┼íe dokaza kao slijede─çi napad kineti─Źkog oru┼żja na Kubu.

Ju─Źer 15. velja─Źe :

KUBANSKA televizija ju─Źer je objavila kako je objekt sli─Źan meteoru eksplodirao iznad sredi┼ínje Kune u no─çi s ─Źetvrtka na petak, javlja Xinhua dodaju─çi kako se Kubanci pozivaju na svjedoke doga─Ĺaja. Jedan od njih ustvrdio je kako je sve oko njegove ku─çe zabljesnulo te da se ─Źula eksplozija. Kubanske slu┼żbe zatvorile su navedeno podru─Źje u potrazi za dokazima. Zasad nema vi┼íe informacija o tome te nije poznato ima li mo┼żda taj doga─Ĺaj kakve veze s ruskim meteorom.

Potonja teorija se ─Źini da je proiza┼íla iz primjedbi od strane ruskog nacionalisti─Źkog zastupnika Vladimir Zhirinovsky-a , koji je tvrdio da su bljeskovi i zvu─Źne sksplozije svjedo─Źile rezultatima testa tajnog ameri─Źkog oru┼żja.

Zhirinovsky, poznat po izradi takvih zapanjuju─çih teorija o naprednom naoru┼żanju, sugerirao da je unaprijed imao znanje o testu. On je tako─Ĺer tvrdio da je ameri─Źka dr┼żavna tajnica John Kerry poku┼íala upozoriti ruskog ministra vanjskih poslova Sergej Lavrov-a o nadolaze─çim “provokacijama” ranije ovog tjedna, ali nije mogla do─çi do njega.

─îini se vjerojatnije, me─Ĺutim, da je “provokacija” Kerry provela neko vrijeme poku┼íavaju─çi govoriti sa Lavrovim na telefon o upu─çivanju na nedavni nuklearni test u Sjevernoj Koreji.
 
 
izvor: infowars.com, index.hr youtube.com/uredio: nsp
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=12758"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]
banka, banke, krediti, kamate, otkup zlata

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , ,