Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » TEORIJA ZAVJERE SE ŠIRI INTERNETOM: “Rusija oborila Meteor” i “Amerika testira oružje”

TEORIJA ZAVJERE SE ŠIRI INTERNETOM: “Rusija oborila Meteor” i “Amerika testira oružje”

meteor-rusijaGlobalna vijest susreta Rusije sa meteoritima je daleko nadmašilo stvarni fizički utjecaj bilo kojeg objektata danas, podsjećajući nas koliko se informacija, ali i potencijalna dezinformacija, može širiti putem interneta.

Unutar vremena koje se broji u minutama alternativne teorije o udaru meteora su počele kružiti o tome da  je objekt koji  je viđen u video materijalu je oboren od strane projektila ruske protuzračne obrane kako bi se spriječilo daljnje uništavanje.

Teorija, čini se da je proizišla iz izvješća lokalnih novina ZNAK, koje su citirale anonimni “vojnu izvor” koji tvrdi da je objekt bio presretnut jedinicama protuzračne obrane blizu naselja Urzhumka u blizini Čeljabinska.
 

 
Prema izvoru, salve raketa su raznijele meteorit na nadmorskoj visini od 20 km, raspršujući krhotine nad regijom.

Rusija danas RT je objavila taj izvještaj i poslala ga virusno po internetu, dodajući da je “Regnum novinska agencija citirala vojni izvor koji je tvrdio da staza kondenzirane pare meteorita govori u prilog činjenici da je meteorit presretnut od strane zračne obrane.”

U satima koji su prošli, priča je tweet-ana i retweet-ana tisuće puta. (raširena i analizirana po društvenim mrežama)

Ruski regionalno Ministarstvo za hitnost je demantirao da je bilo vojne zračne obrane koja je uključena u incident.

Svjedoci u gradu 50km od Čeljabinska, gdje je meteor udario, su izjavili da su vidjeli crtice i objekt se iznenada zapalio, počeo sa raspadati i padati na tlo. Oni su nakon toga opisali crni oblak je visio iznad grada. Svjedoci u Čeljabinsk-u su sami rekli da je zrak mirisao poput baruta nakon što je objekt udario.

Reakcije na teorije rušenja meteorita su pomiješana sa onima koji su pobijali dokaze i  oni su sugerirali da nema traga uzlazne proturaketne pare ili da se objekt mogao vidjeti u video materijalu, te da bi to bilo nemoguće srušiti objekt koji putuje s takvom brzinom na putanji kojoj je pristupao zemlji.

Nadalje su teoretičari predložili da objekt ne može biti meteor uopće i da bi mogao biti satelit koji je oboren, ili neki oblik oružja za kinetičko bombardiranje usmjereno na Rusiju. Eto možda još više dokaza kao slijedeći napad kinetičkog oružja na Kubu.

Jučer 15. veljače :

KUBANSKA televizija jučer je objavila kako je objekt sličan meteoru eksplodirao iznad središnje Kune u noći s četvrtka na petak, javlja Xinhua dodajući kako se Kubanci pozivaju na svjedoke događaja. Jedan od njih ustvrdio je kako je sve oko njegove kuće zabljesnulo te da se čula eksplozija. Kubanske službe zatvorile su navedeno područje u potrazi za dokazima. Zasad nema više informacija o tome te nije poznato ima li možda taj događaj kakve veze s ruskim meteorom.

Potonja teorija se čini da je proizašla iz primjedbi od strane ruskog nacionalističkog zastupnika Vladimir Zhirinovsky-a , koji je tvrdio da su bljeskovi i zvučne sksplozije svjedočile rezultatima testa tajnog američkog oružja.

Zhirinovsky, poznat po izradi takvih zapanjujućih teorija o naprednom naoružanju, sugerirao da je unaprijed imao znanje o testu. On je također tvrdio da je američka državna tajnica John Kerry pokušala upozoriti ruskog ministra vanjskih poslova Sergej Lavrov-a o nadolazećim “provokacijama” ranije ovog tjedna, ali nije mogla doći do njega.

Čini se vjerojatnije, međutim, da je “provokacija” Kerry provela neko vrijeme pokušavajući govoriti sa Lavrovim na telefon o upućivanju na nedavni nuklearni test u Sjevernoj Koreji.
 
 
izvor: infowars.com, index.hr youtube.com/uredio: nsp
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=12758"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
banka, banke, krediti, kamate, otkup zlata

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , ,