Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » EKSKLUZIVNO: HAARP Balkan, novi dokazi !

EKSKLUZIVNO: HAARP Balkan, novi dokazi !

HAARP BALKANEKSKLUZIVNO: Slike pokazuju očiti uzorak oblaka koji odgovaraju HAARP antenama!

HAARP je bio instaliran u mjestu Beljina u blizini Barajeva, koji je jako blizu našem glavnom gradu, Beogradu. HAARP je iz Amerike, poprilično je razoran u svakom smislu i predstavlja tabu temu. Ipak, i ako je tako, sve više i više ljudi govori o ovome pa čak i oni koji su radili na osnivanju ovog projekta! Mnogi mediji u Srbiji koji su pisali o ovome su zastrašivani da šute. Kao i list PRAVDA! Informacije koje će te sada vidjeti i pročitati, nikad nećete čuti na glavnim medijima ili drugom poltronskom mediju.

Informacija o HAARP anteni u Srbiji je demantirana, tj. antena je uslijed prevelikog pritiska javnosti demontirana i uklonjena, na neko bolje i sigurnije mjesto, npr. poput Kosova.

HAARP-Turska-Grčka

Brojnost potresa u Grčkoj i Turskoj je zabrinjavajuća.(snimljeno danas)

Na slikama koje su snimljene 18.02.2012, 13:45 – 15:45 , točno se vidi da se HAARP širi na prostorima Grčke, Bugarske, Makedonije, Crne Gore, Kosova, i Srbije. Da li zračenje stiže od HAARP antena koje se nalaze na Aljasci, ili negdje , bliže, lokalno, samo nam je nagađati, ali puno potresa u Grčkoj i Turskoj se poklapaju sa zračenjima i smjeru oblaka.
 

 
 
izvor: nsp, youtube.com, hisz.rsoe.hu/alertmap, sat24.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=11821"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,