Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE » DOKAZ: JFK je bio ─Źlan masonskog Savjeta za Inozemne Odnose CFR

DOKAZ: JFK je bio ─Źlan masonskog Savjeta za Inozemne Odnose CFR

JFK ubojstvoJohn F. Kennedy nikada nije bio na slu┼żbenom popisu CFR liste ─Źlanstva.┬á

Me─Ĺutim, on je potvrdio u pismu 1960 [ PDF Preuzmi ] da je u to vrijeme┬á bio ─Źlan Vije─ça, kao i “dugogodi┼ínji pretplatnik” na ÔÇőÔÇőCFR ─Źasopise, Ministarstvo vanjskih poslova.

Savjet za inozemne odnose (engl. Council on Foreing Relations – CFR) je nezavisna i nestrana─Źka inozemna politi─Źka organizacija, koja je osnovana u 68. ulici u New York-u 29. lipanja 1921. godine. Ova organizacija broji oko 2.000 ─Źlanova koji pripadaju najelitnijim krugovima vlasti, poduzetni┼ítva, financija, komunikacija i univerziteta u Sjedinjenim Dr┼żava.

Me─Ĺu osniva─Źima su se nalazili mnogi koji su, poslije Prvog svetskog rata, u─Źestvovali u potpisivanju Versajskog ugovora: pukovnik Eduard Mendel House, Walter Lippmann, John Foster Dulles, Allen Dallas i Christian Herter.

Osnivanje Savjeta za inozemne odnose finansijski su pomogli John Pierpont Morgan, John Rockefeller, Bernard Baruch, Paul Warburg, Otto Kahn i Jacob Shiff.

JFK CFR pismo

 

Svoje ciljeve Savjet je kontinuirano izlagao kroz razne publikacije, od kojih je najpoznatiji ─Źasopis “Inozemni poslovi” (Foreign Affairs). Pored toga, ─Źesto su stavovi ove organizacije izlazili u posebnim tematskim ─Źasopisima, kao ┼íto je “Studio“.Osniva─Źi Savjeta za inozemne odnose u─Źestvovali su u dono┼íenju Povelje Lige Naroda (Walter Lippmann, Allen Dallas i Christian Herter). Savjet za inozemne odnose je sa svojim ─Źlanstvom bio zastupljen i prilikom osnivanja organizacije Ujedinjenih naroda 1945. godine u ameri─Źkoj delegaciji bilo je 47 ─Źlanova Savjeta, uklju─Źuju─çi Eduard Stetius-a, tada┼ínjeg dr┼żavnog sekretara, i John Foster Dulles, Nelson Rockefeller, Adlaj Stevenson i prvog predsjedavaju─çeg Ujedinjenih naroda, Alger Hiss.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
 
(chasvoice.blogspot.com,wikipedia.com, youtube.com/uredio: nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=11311"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,