Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » EU FINANCIRANA GRUPA razotkrila drakonske scenarije kontrole stanovni┼ítva do 2050. godine

EU FINANCIRANA GRUPA razotkrila drakonske scenarije kontrole stanovništva do 2050. godine

slika Europa jedinstvena strategijaIzvje┼í─çe iz 2011. godine, financirano od strane Europske komisije i World Wildlife Fund-a opisuje: modele drakonskih mjera kontrole stanovni┼ítva, osobnih poreza na ugljik, vladinih kontroliranih medija, i ÔÇőÔÇőlegalizacije dobrovoljne i potpomognute eutanazije u svim zemljama EU.

EU financirani pilot Projekt pod nazivom Ujedinjena Planetna Gospodarska Mre┼ża (One Planet Economy Network – OPEN: EU) izradila je dokument u 2011. koji nije privukao nikakvu pozornost kod svih mainstream ili alternativnih medijskih ku─ça. Do sada, je bilo tako.

Scenariji prema Jednom Planetnom gospodarstvu u Europi do 2050

Dokument pod nazivom scenariji prema Jednom Planetnom gospodarstvu u Europi se sastoji od nekoliko scenarija ili “Puteva” koje EU mo┼że slijediti da bi postigla zami┼íljeno “Ujedinjeno Planetarno Gospodarstvo”.

Financirano od strane Europske zajednice, u sklopu “Sedmog okvirnog programa” i World Wildlife Fund-a, dokument studiozno slijedi scenarijo tipa Agende 21. U dokumentu, zasi─çenog pojmovima kao ┼íto su “odr┼żivost” i “ekolo┼íki otisak”, autor opisuje ─Źetiri razli─Źita puta prema onome kako ga grupa opisuje kao “ujedinjeno planetarno gospodarstvo”. Kao ┼íto je navedeno na samom po─Źetku izvje┼ítaja:

“Postoje ─Źetiri pri─Źe koje pru┼żaju alternativu, ali ne i nu┼żno ideal, vizije tranzicije ka Jednom planetarnom gospodarstvu u Europi do 2050. Oni predstavljaju i ilustriraju ┼żivot u Europi 2050. godine┬á i politi─Źke postavke koje su potrebne kako bi se podr┼żao prijelaz na ove zajedni─Źke krajnje to─Źke pod razli─Źitim pretpostavkama o budu─çnosti. “

europa MMF budu─çnostOve ─Źetiri “pri─Źe” /scenarija su navedene u planu:

1: Pamet i Briga
2: Brzo Naprijed
3: Prijelomna to─Źka
4: Usporenost

Da biste dobili jasnu sliku o drakonskim sredstvima predvi─Ĺenim prema zami┼íljenom globalnom kraju, biti ─çe potrebno citirati autore ovdje izravno i u potpunosti, posebno iz scenarija “Prijelomna to─Źka”. U “postavkama scenarija” spomenuto je sljede─çe:

“EU mora poduzeti sna┼żne mjere za ograni─Źavanje rasta populacije, kako u Europi, ali je jo┼í va┼żnije u ostatku svijeta, u vrijeme kada tehnolo┼íke inovacije stagniraju i globalna nesta┼íica (npr. fosilnih goriva i poljoprivrednog zemlji┼íta) guraju cijene prema gore. U nekim europskim zemljama, ┼żivotni vijek stagnira, u drugima pada “.

Malo dalje, pod poglavljem “Demografija” ─Źitamo slijede─çe:

“Po─Źev┼íi od 2012, jedna od mjera za kontrolu rasta stanovni┼ítva biti ─çe izbacivanje dje─Źjih naknada za obitelji sa vi┼íe djece.┬áDo 2020, benificije ─çe imati samo oni pod uvjetom da imaju do maksimalno 2 djece. (u Kini se to ve─ç provodi). Kao ┼íto je gospodarstvo u cjelini je postalo radno intenzivno, imigracijske politike su bile opu┼ítenije kako bi privukli nisko kvalificiranu radnu snagu, posebice za poljoprivredni sektor. To dodatno pridonosi socijalnoj napetosti u EU. Bilateralni trgovinski odnosi zahtijevaju od trgovinskih partnera provedbu mjera populacijske kontrole.

Iako dokument prekriva svoje “politi─Źki-relevantno” modeliranje pod namjerno nejasnim izrazom “scenario”, mnogi od navedenih mjera se zapravo ve─ç provode. Kada autori navode da “bilateralni trgovinski odnosi zahtijevaju od trgovinskih partnera provedbu mjera populacijske kontrole”, valja istaknuti da su takvi zahtjevi su ve─ç provedeni.


U ─Źlanku UN & Svjetska banka su prisilile suverene nacije na prihva─çanje globalnog diktata reduciranosti, dokazano je izvan svake sumnje da se takve trgovinske ponude temelje na temelju reduciranosti populacije i da su ve─ç u provedbi. U 2007. Svjetska banka “raspravlja” ulogu banke u takvim zahtjevima kakvi se obja┼ínjavaju u detalje:

“Banka ima potencijalnu komparativnu prednost za rje┼íavanje ovih pitanja na najvi┼íim razinama politike zemlje, ne samo s kolegama Ministarstvom zdravstva, ve─ç i sa du┼żnosnicima iz financija i planiranja. To je va┼żno s obzirom na pove─çanje priznanja da je politi─Źka ekonomija klju─Źan ─Źimbenik u provedbi populacijskih i reproduktivnih zdravstvenih programa, posebno kod “visoko-plodnih” zemalja.”

smrtnost svijet budu─çnostDokument navodi dva naroda koji su trenutno pod ovim re┼żimom kontrole stanovni┼ítva od strane Svjetske banke. U prvom primjeru, Niger, Svjetska banka ve─ç ima u provedbi takozvana “mjerila” kako narod mora ┼żivjeti – kako bi u┼żivali stalnu potporu Svjetske banke.┬á U slu─Źaju Nigera, MMF┬á ju smatra kao “prezadu┼żenu siroma┼ínu zemlju” – i stoga lako pod─Źinjavanu:

“Rast stanovni┼ítva je dokumentiran, a stanovni┼ítvo ESW-a (Ekonomski i Sektor Rada) planirano. Nacionalna Strategija Stanovni┼ítva i reproduktivnog zdravlja┬á je ne samo CAS-ovo (Country Assistance Strategy) mjerilo, ve─ç i za kreditiranje, dok je reproduktivno zdravlje uklju─Źeno u jedan od stupova CAS-a. “

“Visoki natalitet i brzi porast stanovni┼ítva nisu samo priznati kao glavni problem, ve─ç se plodnost tako─Ĺer koristi kao jedan od CAS mjerila. ┼átovi┼íe, stanovni┼ítvo ESW-a je planirano, i naknadno dostavljeno.”

Unutar ovog obi─Źnog tehnokratskog jezika istina modus operandi je obja┼ínjena i partneri banaka u zlo─Źinu su prozvani posve otvoreno:

Opet. Dokument iz 2011. nagla┼íava da je “trgovina je ograni─Źena sa zemljama bez mjera populacijske kontrole.” Drugi problem je naveden pod scenarijem “Prijelomne to─Źke” – ozna─Źava dramati─Źnu ekspanziju propisa EU vlade:

“U 2050.”, stoji u tekstu, “Europljani su prisiljeni usvojiti zelene navike ┼żivota, na primjer, zabrana pojedina─Źnog du┼żeg putovanja na ve─çe udaljenost. Ve─ç do ove faze, zra─Źni promet ─çe biti preskup za ve─çinu ljudi. Dr┼żavne kontrole i jaki utjecaj na sve dostupne kanale obrazovanja, medija i marketinga ┼íiriti ─çe poruku usvajanje kalupa i percepcije odr┼żivosti.”

Agenda 21 scenariji za stanovni┼ítvo,┬á tako─Ĺer su razra─Ĺeni:

“Ve─çina Europljana ┼żivi u gusto naseljenim urbanim podru─Źjima u kompaktnom, u─Źinkovitom stanovanju. Ve─çina ku─çanstava sastoje se od tri ili manje ─Źlanova obitelji. ┼Żivotni ─Źetvrti su skromne, energetski u─Źinkovite i sadr┼żavaju pametne mjera─Źe (struje, plina…) koji omogu─çuju kontrolu optere─çenja i pra─çenje stanja kori┼ítenja, te s tim ciljem provoditi redukcije, ili odsje─çi struju ako je potrebno.”

“U 2015., dobrovoljno i potpomognuto samoubojstvo (eutanazija) ─çe postati legalno u svim zemljama EU.”

Do 2020, ve─çina medija ─Źvrsto su pod kontrolom Vlade, a koristiti ─çe se za upravljanjem pona┼íanja”.

Posljednji scenario skiciran od strane skupine EU financiranog projekta, pod nazivom “4. Usporenost (Slow Motion)”, spominje da je “Europska monetarna politika sna┼żno uskla─Ĺena s ciljevima Ujedinjenog Planetarnog Gospodarstva. Europska sredi┼ínja banka i nacionalne banke preuzele bi ulogu dizajniranu da kormilari europskim gospodarstvom u skladu s ciljevima jednog planetarnog gospodarstva.

Dokument navodi mnogo vi┼íe stvari koje nisu spomenute u ovom ─Źlanku. Agenda 21, pod bilo kojim imenom se predla┼że, doslovno je ugra─Ĺena u velikim korporacijama i vladama. Iz toga razloga su sve njihove izjave i publikacije “dah” njegove inherentne tiranije, i stoga moraju biti izlo┼żene i razotkrivene.
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,