Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » EU FINANCIRANA GRUPA razotkrila drakonske scenarije kontrole stanovništva do 2050. godine

EU FINANCIRANA GRUPA razotkrila drakonske scenarije kontrole stanovništva do 2050. godine

slika Europa jedinstvena strategijaIzvješće iz 2011. godine, financirano od strane Europske komisije i World Wildlife Fund-a opisuje: modele drakonskih mjera kontrole stanovništva, osobnih poreza na ugljik, vladinih kontroliranih medija, i ​​legalizacije dobrovoljne i potpomognute eutanazije u svim zemljama EU.

EU financirani pilot Projekt pod nazivom Ujedinjena Planetna Gospodarska Mreža (One Planet Economy Network – OPEN: EU) izradila je dokument u 2011. koji nije privukao nikakvu pozornost kod svih mainstream ili alternativnih medijskih kuća. Do sada, je bilo tako.

Scenariji prema Jednom Planetnom gospodarstvu u Europi do 2050

Dokument pod nazivom scenariji prema Jednom Planetnom gospodarstvu u Europi se sastoji od nekoliko scenarija ili “Puteva” koje EU može slijediti da bi postigla zamišljeno “Ujedinjeno Planetarno Gospodarstvo”.

Financirano od strane Europske zajednice, u sklopu “Sedmog okvirnog programa” i World Wildlife Fund-a, dokument studiozno slijedi scenarijo tipa Agende 21. U dokumentu, zasićenog pojmovima kao što su “održivost” i “ekološki otisak”, autor opisuje četiri različita puta prema onome kako ga grupa opisuje kao “ujedinjeno planetarno gospodarstvo”. Kao što je navedeno na samom početku izvještaja:

“Postoje četiri priče koje pružaju alternativu, ali ne i nužno ideal, vizije tranzicije ka Jednom planetarnom gospodarstvu u Europi do 2050. Oni predstavljaju i ilustriraju život u Europi 2050. godine  i političke postavke koje su potrebne kako bi se podržao prijelaz na ove zajedničke krajnje točke pod različitim pretpostavkama o budućnosti. “

europa MMF budućnostOve četiri “priče” /scenarija su navedene u planu:

1: Pamet i Briga
2: Brzo Naprijed
3: Prijelomna točka
4: Usporenost

Da biste dobili jasnu sliku o drakonskim sredstvima predviđenim prema zamišljenom globalnom kraju, biti će potrebno citirati autore ovdje izravno i u potpunosti, posebno iz scenarija “Prijelomna točka”. U “postavkama scenarija” spomenuto je sljedeće:

“EU mora poduzeti snažne mjere za ograničavanje rasta populacije, kako u Europi, ali je još važnije u ostatku svijeta, u vrijeme kada tehnološke inovacije stagniraju i globalna nestašica (npr. fosilnih goriva i poljoprivrednog zemljišta) guraju cijene prema gore. U nekim europskim zemljama, životni vijek stagnira, u drugima pada “.

Malo dalje, pod poglavljem “Demografija” čitamo slijedeće:

“Počevši od 2012, jedna od mjera za kontrolu rasta stanovništva biti će izbacivanje dječjih naknada za obitelji sa više djece. Do 2020, benificije će imati samo oni pod uvjetom da imaju do maksimalno 2 djece. (u Kini se to već provodi). Kao što je gospodarstvo u cjelini je postalo radno intenzivno, imigracijske politike su bile opuštenije kako bi privukli nisko kvalificiranu radnu snagu, posebice za poljoprivredni sektor. To dodatno pridonosi socijalnoj napetosti u EU. Bilateralni trgovinski odnosi zahtijevaju od trgovinskih partnera provedbu mjera populacijske kontrole.

Iako dokument prekriva svoje “politički-relevantno” modeliranje pod namjerno nejasnim izrazom “scenario”, mnogi od navedenih mjera se zapravo već provode. Kada autori navode da “bilateralni trgovinski odnosi zahtijevaju od trgovinskih partnera provedbu mjera populacijske kontrole”, valja istaknuti da su takvi zahtjevi su već provedeni.

U članku UN & Svjetska banka su prisilile suverene nacije na prihvaćanje globalnog diktata reduciranosti, dokazano je izvan svake sumnje da se takve trgovinske ponude temelje na temelju reduciranosti populacije i da su već u provedbi. U 2007. Svjetska banka “raspravlja” ulogu banke u takvim zahtjevima kakvi se objašnjavaju u detalje:

“Banka ima potencijalnu komparativnu prednost za rješavanje ovih pitanja na najvišim razinama politike zemlje, ne samo s kolegama Ministarstvom zdravstva, već i sa dužnosnicima iz financija i planiranja. To je važno s obzirom na povećanje priznanja da je politička ekonomija ključan čimbenik u provedbi populacijskih i reproduktivnih zdravstvenih programa, posebno kod “visoko-plodnih” zemalja.”

smrtnost svijet budućnostDokument navodi dva naroda koji su trenutno pod ovim režimom kontrole stanovništva od strane Svjetske banke. U prvom primjeru, Niger, Svjetska banka već ima u provedbi takozvana “mjerila” kako narod mora živjeti – kako bi uživali stalnu potporu Svjetske banke.  U slučaju Nigera, MMF  ju smatra kao “prezaduženu siromašnu zemlju” – i stoga lako podčinjavanu:

“Rast stanovništva je dokumentiran, a stanovništvo ESW-a (Ekonomski i Sektor Rada) planirano. Nacionalna Strategija Stanovništva i reproduktivnog zdravlja  je ne samo CAS-ovo (Country Assistance Strategy) mjerilo, već i za kreditiranje, dok je reproduktivno zdravlje uključeno u jedan od stupova CAS-a. “

“Visoki natalitet i brzi porast stanovništva nisu samo priznati kao glavni problem, već se plodnost također koristi kao jedan od CAS mjerila. Štoviše, stanovništvo ESW-a je planirano, i naknadno dostavljeno.”

Unutar ovog običnog tehnokratskog jezika istina modus operandi je objašnjena i partneri banaka u zločinu su prozvani posve otvoreno:

Opet. Dokument iz 2011. naglašava da je “trgovina je ograničena sa zemljama bez mjera populacijske kontrole.” Drugi problem je naveden pod scenarijem “Prijelomne točke” – označava dramatičnu ekspanziju propisa EU vlade:

“U 2050.”, stoji u tekstu, “Europljani su prisiljeni usvojiti zelene navike života, na primjer, zabrana pojedinačnog dužeg putovanja na veće udaljenost. Već do ove faze, zračni promet će biti preskup za većinu ljudi. Državne kontrole i jaki utjecaj na sve dostupne kanale obrazovanja, medija i marketinga širiti će poruku usvajanje kalupa i percepcije održivosti.”

Agenda 21 scenariji za stanovništvo,  također su razrađeni:

“Većina Europljana živi u gusto naseljenim urbanim područjima u kompaktnom, učinkovitom stanovanju. Većina kućanstava sastoje se od tri ili manje članova obitelji. Životni četvrti su skromne, energetski učinkovite i sadržavaju pametne mjerače (struje, plina…) koji omogućuju kontrolu opterećenja i praćenje stanja korištenja, te s tim ciljem provoditi redukcije, ili odsjeći struju ako je potrebno.”

“U 2015., dobrovoljno i potpomognuto samoubojstvo (eutanazija) će postati legalno u svim zemljama EU.”

Do 2020, većina medija čvrsto su pod kontrolom Vlade, a koristiti će se za upravljanjem ponašanja”.

Posljednji scenario skiciran od strane skupine EU financiranog projekta, pod nazivom “4. Usporenost (Slow Motion)”, spominje da je “Europska monetarna politika snažno usklađena s ciljevima Ujedinjenog Planetarnog Gospodarstva. Europska središnja banka i nacionalne banke preuzele bi ulogu dizajniranu da kormilari europskim gospodarstvom u skladu s ciljevima jednog planetarnog gospodarstva.

Dokument navodi mnogo više stvari koje nisu spomenute u ovom članku. Agenda 21, pod bilo kojim imenom se predlaže, doslovno je ugrađena u velikim korporacijama i vladama. Iz toga razloga su sve njihove izjave i publikacije “dah” njegove inherentne tiranije, i stoga moraju biti izložene i razotkrivene.
 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,