Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak » ZAVJERA: Kristofor Kolumbo, mason koji NIJE prvi otkrio Ameriku ?!

ZAVJERA: Kristofor Kolumbo, mason koji NIJE prvi otkrio Ameriku ?!

kineska mapa amerikaDok su brojne knjige napisane u posljednjih 500 godina na temu Kristofora Kolumba, pitanja i dalje ostaju: Tko je bio taj čovjek i otkuda je došao? Čak i sada -  više od 516 godina nakon njegovog slavnog putovanja i gotovo 502 godina nakon njegove smrti – znanstvenici i istraživači se ne slažu oko njegova pravog podrijetla, pravog identiteta i njegovih otkrića.

Kristofer Kolumbus nije ime čovjeka koji je plovio u Novi svijet. Različiti prijevodi su doprinijeli tome, njegovo izabrano ime je bilo Kristoval Kolon ili Kolom (Christoval Colon), a ime koje mu je dano po rođenju je još uvijek nepoznato.

Kristofer Kolumbus je bio duboko povezan s unutarnjim krugom portugalskog kralja Ivan II (John II) kroz brak davno prije bilo kakvih važnih akcija. Članovi obitelji supruge Kolumbus, Filipa Moniz Perestrelo, svi su bili dio dvora kralja Ivana II i kraljevskog dvora, uključujući kraljevu ljubavnicu, Lord Chamberlain i tjelohranitelja.

Mnogi od njih su bili  unuci i drugi potomci kraljeva Španjolske, Francuske i Portugala – veza koja je otkrivena prije samo nekoliko godina.

Talijan imenom Kristofor Kolumbo (Kristofor Kolumbus), se dugo pretpostavljalo da je on legendarni istraživač, Kristobal Kolon bio samo siromašni tkalac vune  u Genovi kao što je tvrdio svaki povjesničar i dokumenati. Njemu je nedostajalo plemenite krvi potrebne da se oženi plemstvo, kao što je to napravio istraživač Colon davno prije njegova povijesnog putovanja. Nema nepobitnog dokaza da je istraživač znao govoriti talijanski, ili da li je imao bilo kakve značajnije veze s tom zemljom.

Kolumbov zagonetan potpis “XpoFERENS Colon” kao što smo odgonetnuli, ukazuje na to da je on bio član super tajnovitog  Vojnog Reda Kristovih templara, koje je imalo uporište u Portugalu u vrijeme kad je vodio svoje putovanje. On kao član, kao i njegov tast i zet, bio je posvećen riješavanju svijeta od muslimana, koji su zauzeli njegovu zemlju nekoliko stoljeća prije.

Iako nam povijest govori da je Kolumbo bio ljut i izdan kada je kralj Ivan II od Portugala odbio financirati njegovo putovanje, Kristofor Kolumbo kontinuirano je bio u tajnom sporazumu s Portugalom nakon navodnog odbijanja. To je zato što je on bio poslan u Španjolsku da vodi španjolske istraživače prema zapadu i odvesti Španjolsku daleko od portugalskog monopola.

Kolumbo Amerika otkrićeKristofer Kolumbovi napori su pomaknuli španjolski fokus daleko od portugalskog prestižnog istočnog plovnog puta do Indije, sa svojim obećanjima zlata, začina i drugih bogatstva. Columbus continued to communicate with the King of Portugal during his voyages. Columbus je nastavio komunicirati s kraljem Portugala tijekom njegovih putovanja. On je stalno lagao španjolske kraljeve, a  pomogao portugalske i navigirao s tajnim sunčevim kartama naručenim od strane portugalskog kralja.

Kolumbo-vi potomci su nastavili lagati i skrivati ​​istinu od kraljeva Španjolske uz pomoć svojih dobro povezane rodbine.

Nećemo raspravljati o poznatim činjenicama oko putovanja prema Zapadu. Umjesto toga nudimo paradigme. Nakon što je Kolubova akcija sjela u potpunom kontekstu njegova doba, ona je poprimila novi oblik i otkrila novi smisao. Događaji jednom smatrani, bitni za Kolumbovu priču prikazani su kao maske koje skrivaju dublje motivacije. Objašnjenja koja su stvorili povjesničari da bi smjestili anomalije oko Kristofor Kolumba su se pokazala kao umjetni i glomazni pokušaj da se napravi svoj ​​pogled na događaje. Nudimo rješenje koje pruža najviše, naravno dolikuje današnjem vremenu i otkrivenim dokazima: Kristofor Kolumbo je bio portugalski dvostruki agent koji je radio za kralja Ivana II, kojem je bio cilj omesti Španjolsku od svog monopola trgovine afričkog zlata i  plovnog puta oko Afrike do Indije.

Tajna Karta drevnog svijeta: Naša Zemlja prije 4000 godina?

Istraživačica Charlotte Harris Rees raspravlja o kartama Azije koje datiraju još prije 4.000 godina koje pokazuju obalu Amerike !!! Ona, koja je kartu dobila od njezina oca koji je prikupio ove karte, je sugerirala da su drevni Kinezi znali za pomorstvo i otputovali u Ameriku daleko prije Kolumbo-vog dolaska. Kao dodatni dokaz, ona navodi genetske markere koji se dijele samo kod Azijata i Indijanaca.

Pozadina priče
Charlotte Harris Rees, autor tajnih zemljovida antičkog svijeta krenula je na uzbudljivo putovanje nakon otkrića da je saznala da je njezin pokojni otac, dr. Hendon Harris Jr. (autor knjige Asiatic Fathers of America), bio u pravu: Kinezi su bili u Americi tisućama godina prije Kolumba. Charlotte-ina knjiga izlaže nepobitan dokaz (uključujući i DNK testove) u potporu očevih zaključaka.

Godinama nakon njegove smrti u 1981. godini, dr. Harris zbirka karata je ležala zaboravljena u kutiji pod sinovomkrevetu. Nadajući se da će provjeriti njihovu točnost, Charlotte i njezin brat su uzeli karte u Kongresnu knjižnicu u 2003., gdje su studirali

U ovom uzbudljivom segmentu, Charlotte nam govori kako DNK uzorak može otkriti cijelu migracijsku povijest jednog naroda, prepričava svoja iskustva u Kongresnoj knjižnici.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,