Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak » ZAVJERA: Kristofor Kolumbo, mason koji NIJE prvi otkrio Ameriku ?!

ZAVJERA: Kristofor Kolumbo, mason koji NIJE prvi otkrio Ameriku ?!

kineska mapa amerikaDok su brojne knjige napisane u posljednjih 500 godina na temu Kristofora Kolumba, pitanja i dalje ostaju: Tko je bio taj ─Źovjek i otkuda je do┼íao? ─îak i sada -┬á vi┼íe od 516 godina nakon njegovog slavnog putovanja i gotovo 502 godina nakon njegove smrti – znanstvenici i istra┼żiva─Źi se ne sla┼żu oko njegova pravog podrijetla, pravog identiteta i njegovih otkri─ça.

Kristofer Kolumbus nije ime ─Źovjeka koji je plovio u Novi svijet. Razli─Źiti prijevodi su doprinijeli tome, njegovo izabrano ime je bilo Kristoval Kolon ili Kolom (Christoval Colon), a ime koje mu je dano po ro─Ĺenju je jo┼í uvijek nepoznato.

Kristofer Kolumbus je bio duboko povezan s unutarnjim krugom portugalskog kralja Ivan II (John II) kroz brak davno prije bilo kakvih va┼żnih akcija. ─îlanovi obitelji supruge Kolumbus, Filipa Moniz Perestrelo, svi su bili dio dvora kralja Ivana II i kraljevskog dvora, uklju─Źuju─çi kraljevu ljubavnicu, Lord Chamberlain i tjelohranitelja.

Mnogi od njih su bili┬á unuci i drugi potomci kraljeva ┼ápanjolske, Francuske i Portugala – veza koja je otkrivena prije samo nekoliko godina.

Talijan imenom Kristofor Kolumbo (Kristofor Kolumbus), se dugo pretpostavljalo da je on legendarni istra┼żiva─Ź, Kristobal Kolon bio samo siroma┼íni tkalac vune┬á u Genovi kao ┼íto je tvrdio svaki povjesni─Źar i dokumenati. Njemu je nedostajalo plemenite krvi potrebne da se o┼żeni plemstvo, kao ┼íto je to napravio istra┼żiva─Ź Colon davno prije njegova povijesnog putovanja. Nema nepobitnog dokaza da je istra┼żiva─Ź znao govoriti talijanski, ili da li je imao bilo kakve zna─Źajnije veze s tom zemljom.

Kolumbov zagonetan potpis “XpoFERENS Colon” kao ┼íto smo odgonetnuli, ukazuje na to da je on bio ─Źlan super tajnovitog┬á Vojnog Reda Kristovih templara, koje je imalo upori┼íte u Portugalu u vrijeme kad je vodio svoje putovanje. On kao ─Źlan, kao i njegov tast i zet, bio je posve─çen rije┼íavanju svijeta od muslimana, koji su zauzeli njegovu zemlju nekoliko stolje─ça prije.

Iako nam povijest govori da je Kolumbo bio ljut i izdan kada je kralj Ivan II od Portugala odbio financirati njegovo putovanje, Kristofor Kolumbo kontinuirano je bio u tajnom sporazumu s Portugalom nakon navodnog odbijanja. To je zato ┼íto je on bio poslan u ┼ápanjolsku da vodi ┼ípanjolske istra┼żiva─Źe prema zapadu i odvesti ┼ápanjolsku daleko od portugalskog monopola.

Kolumbo Amerika otkri─çeKristofer Kolumbovi napori su pomaknuli ┼ípanjolski fokus daleko od portugalskog presti┼żnog isto─Źnog plovnog puta do Indije, sa svojim obe─çanjima zlata, za─Źina i drugih bogatstva. Columbus continued to communicate with the King of Portugal during his voyages. Columbus je nastavio komunicirati s kraljem Portugala tijekom njegovih putovanja. On je stalno lagao ┼ípanjolske kraljeve, a┬á pomogao portugalske i navigirao s tajnim sun─Źevim kartama naru─Źenim od strane portugalskog kralja.


Kolumbo-vi potomci su nastavili lagati i skrivati ÔÇőÔÇőistinu od kraljeva ┼ápanjolske uz pomo─ç svojih dobro povezane rodbine.

Ne─çemo raspravljati o poznatim ─Źinjenicama oko putovanja prema Zapadu. Umjesto toga nudimo paradigme. Nakon ┼íto je Kolubova akcija sjela u potpunom kontekstu njegova doba, ona je poprimila novi oblik i otkrila novi smisao. Doga─Ĺaji jednom smatrani, bitni za Kolumbovu pri─Źu prikazani su kao maske koje skrivaju dublje motivacije. Obja┼ínjenja koja su stvorili povjesni─Źari da bi smjestili anomalije oko Kristofor Kolumba su se pokazala kao umjetni i glomazni poku┼íaj da se napravi svoj ÔÇőÔÇőpogled na doga─Ĺaje. Nudimo rje┼íenje koje pru┼ża najvi┼íe, naravno dolikuje dana┼ínjem vremenu i otkrivenim dokazima: Kristofor Kolumbo je bio portugalski dvostruki agent koji je radio za kralja Ivana II, kojem je bio cilj omesti ┼ápanjolsku od svog monopola trgovine afri─Źkog zlata i┬á plovnog puta oko Afrike do Indije.

Tajna Karta drevnog svijeta: Naša Zemlja prije 4000 godina?

Istra┼żiva─Źica Charlotte Harris Rees raspravlja o kartama Azije koje datiraju jo┼í prije 4.000 godina koje pokazuju obalu Amerike !!! Ona, koja je kartu dobila od njezina oca koji je prikupio ove karte, je sugerirala da su drevni Kinezi znali za pomorstvo i otputovali u Ameriku daleko prije Kolumbo-vog dolaska. Kao dodatni dokaz, ona navodi genetske markere koji se dijele samo kod Azijata i Indijanaca.

Pozadina pri─Źe
Charlotte Harris Rees, autor tajnih zemljovida anti─Źkog svijeta krenula je na uzbudljivo putovanje nakon otkri─ça da je saznala da je njezin pokojni otac, dr. Hendon Harris Jr. (autor knjige Asiatic Fathers of America), bio u pravu: Kinezi su bili u Americi tisu─çama godina prije Kolumba. Charlotte-ina knjiga izla┼że nepobitan dokaz (uklju─Źuju─çi i DNK testove) u potporu o─Źevih zaklju─Źaka.

Godinama nakon njegove smrti u 1981. godini, dr. Harris zbirka karata je le┼żala zaboravljena u kutiji pod sinovomkrevetu. Nadaju─çi se da ─çe provjeriti njihovu to─Źnost, Charlotte i njezin brat su uzeli karte u Kongresnu knji┼żnicu u 2003., gdje su studirali

U ovom uzbudljivom segmentu, Charlotte nam govori kako DNK uzorak mo┼że otkriti cijelu migracijsku povijest jednog naroda, prepri─Źava svoja iskustva u Kongresnoj knji┼żnici.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(NoviSvjetskiPoredak.com)

Filed under: Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,