Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, SVIJET U RATU, VIJESTI IZ SVIJETA » Da li je film o Muhamedu podmetnuta prijevara ili provokacija židovskih financijatora?

Da li je film o Muhamedu podmetnuta prijevara ili provokacija židovskih financijatora?

Palestinci protestiraju protiv filmaBizarna priča iza filma koji je navodno izazvao Bliskom istoku nemire…

Anti-muslimanski film koji je okrivljen za napade na američka veleposlanstva u Egiptu, Libiji i Jemenu je vjerojatno podmetnuta prijevara osmišljena kako bi podigla nemire na Bliskom istoku, čime bi se prikrili pravi razlozi koji stoje iza ubojstva veleposlanika Chris Stevens-a.

Reklama za film, pod nazivom “Nevinost muslimana”, je bila već na YouTube-u više od dva mjeseca. Unatoč navodnoj tvrdnji redatelja da je film bio financiran od strane bogatih židovskih donatora u iznosu od 5 milijuna dolara dolara, film ima sve kvalitete jednog nisko budžetnog školskog filma projekta. Reklama (foršpan) je sada zabranjena u nekoliko bliskoistočnih zemalja, uključujući Egipat i Afganistan.

Doista, cijeli film sam po sebi nije ni mogu postojati, sumnja je objavljena o postojanju tajanstvenog redatelja Sam Bacile-a, koji je rekao za Associated Press ovaj tjedan da je on 56-godišnji “izraelski Židov” koji živi u Kaliforniji, unatoč izjavama glumaca na setu da je egipćanin, dok su drugi tvrdili da je amerikanac.

Bacile tvrdi on je napravio film kako bi ilustrirao izjavu “Islam je rak, točka.”

tko je Sam bacileMeđutim, brojne vlasti nisu uspjeli u pokušaju locirati Sam Bacile-a nastanjenog u Kaliforniji. Bacile je vjerojatno pseudonim za pravu osobu koja je zasigurno povezana s filmom -  pod imenom Nakoula Basseley. Nakoula, 55-godišnji  koptski kršćanin koji živi u Kaliforniji, koji je već osuđen za prijevare saveznih banaka  u 2010.

Film sam po sebi – ili 14 minuta koje su objavljene – također su vrlo sumnjive. Glumci koji su uključeni u snimanje filma su rekli “oni se pojavljuju u filmu o životu generičkih egipćana od prije 2000 godina”. Nakon napada na Američki konzulat u Benghaziju, svih 80 članovi filmske ekipe su morali dati zajedničku izjavu navodeći da su zavedeni od strane producenta.

“Cijela ekipa i glumci su vrlo uzrujani i osjećaju se iskorištenima od strane producenta. Mi 100% ne stojimo iza ovog filma, i bili smo krivo vođeni u svojoj namjeri i svrsi “, navodi se u priopćenju. “Šokirani smo drastičnom promjenom scenarija i laži koje su izrečene o svima koji su uključeni. Duboko smo tužni zbog tragedije koje su se dogodile. “

Film je namjerno sinhroniziran i uređen u svrhu izazivanja maksimalnog zgražanja od strane muslimana. The Poslanik Muhammed je prikazan kao pedofil, homoseksualac, lažni vjernik, ljubavnik, ženskar i krvožedni diktator.

Tijekom dijaloga, riječi su grubo sinkronizirane i uključivale su reference na Muhameda koje nisu bile u originalnom scenariju.

Cindy Lee Garcia,glumica upletena u ovaj film, izjavila je za  Gawker, “U skripti i tijekom snimanja, nije naznačena kontroverzna priroda konačnog proizvoda. Muhamed nije bio imenom Muhamed, bio je prozvan “gospodar George.”

Na primjer, u vremenu 09:03 u prikolici, riječi: “Je li vaš Muhamed zlostavljač djece?” jeste li čuli, ali glumica ne izgovara tako, glas je sinkroniziran kao da njezine usne ne formiraju riječ “Muhamed”.

Christian Science Monitor je sažeo , film izgleda kao “da se netko poigrao sjedeći u podrumu s jeftinim softverom za presnimavanje .”

Sve o filmu sugerira da je ova prijevara umjetno izazvana da bi proizvela nemire na Bliskom istoku u vrijeme  nagađanja da bi SAD i Izrael mogli pokrenuti vojnu intervenciju u Iranu i Siriji.

U bizarnim okolnostima filma “Nevinost muslimana”, svojim sjenovitim stvoriteljem i namjernom pokušaju manipuliranja filma vrijeđajući muslimane, jasno sugerira da je cijela farsa neprirodan set-up za rasplamsavanje napetosti kako bi opravdali ubrzanje američke, izraelske i NATO agresije preko Bliskog Istoka i Sjeverne Afrike.

 

 

izvor: infowars.com, youtube.com

 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=10661"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, SVIJET U RATU, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,