Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, SVIJET U RATU, VIJESTI IZ SVIJETA » Da li je film o Muhamedu podmetnuta prijevara ili provokacija ┼żidovskih financijatora?

Da li je film o Muhamedu podmetnuta prijevara ili provokacija ┼żidovskih financijatora?

Palestinci protestiraju protiv filmaBizarna pri─Źa iza filma koji je navodno izazvao Bliskom istoku nemire…

Anti-muslimanski film koji je okrivljen za napade na ameri─Źka veleposlanstva u Egiptu, Libiji i Jemenu je vjerojatno podmetnuta prijevara osmi┼íljena kako bi podigla nemire na Bliskom istoku, ─Źime bi se prikrili pravi razlozi koji stoje iza ubojstva veleposlanika Chris Stevens-a.

Reklama za film, pod nazivom “Nevinost muslimana”, je bila ve─ç na YouTube-u vi┼íe od dva mjeseca. Unato─Ź navodnoj tvrdnji redatelja da je film bio financiran od strane bogatih ┼żidovskih donatora u iznosu od 5 milijuna dolara dolara, film ima sve kvalitete jednog nisko bud┼żetnog ┼íkolskog filma projekta. Reklama (for┼ípan) je sada zabranjena u nekoliko bliskoisto─Źnih zemalja, uklju─Źuju─çi Egipat i Afganistan.

Doista, cijeli film sam po sebi nije ni mogu postojati, sumnja je objavljena o postojanju tajanstvenog redatelja Sam Bacile-a, koji je rekao za Associated Press ovaj tjedan da je on 56-godi┼ínji “izraelski ┼Żidov” koji ┼żivi u Kaliforniji, unato─Ź izjavama glumaca na setu da je egip─çanin, dok su drugi tvrdili da je amerikanac.

Bacile tvrdi on je napravio film kako bi ilustrirao izjavu “Islam je rak, to─Źka.”

tko je Sam bacileMe─Ĺutim, brojne vlasti nisu uspjeli u poku┼íaju locirati Sam Bacile-a nastanjenog u Kaliforniji. Bacile je vjerojatno pseudonim za pravu osobu koja je zasigurno povezana s filmom -┬á pod imenom Nakoula Basseley. Nakoula, 55-godi┼ínji┬á koptski kr┼í─çanin koji ┼żivi u Kaliforniji, koji je ve─ç osu─Ĺen za prijevare saveznih banaka┬á u 2010.

Film sam po sebi – ili 14 minuta koje su objavljene – tako─Ĺer su vrlo sumnjive. Glumci koji su uklju─Źeni u snimanje filma su rekli “oni se pojavljuju u filmu o ┼żivotu generi─Źkih egip─çana od prije 2000 godina”. Nakon napada na Ameri─Źki konzulat u Benghaziju, svih 80 ─Źlanovi filmske ekipe su morali dati zajedni─Źku izjavu navode─çi da su zavedeni od strane producenta.

“Cijela ekipa i glumci su vrlo uzrujani i osje─çaju se iskori┼ítenima od strane producenta. Mi 100% ne stojimo iza ovog filma, i bili smo krivo vo─Ĺeni u svojoj namjeri i svrsi “, navodi se u priop─çenju. “┼áokirani smo drasti─Źnom promjenom scenarija i la┼żi koje su izre─Źene o svima koji su uklju─Źeni. Duboko smo tu┼żni zbog tragedije koje su se dogodile. “


Film je namjerno sinhroniziran i ure─Ĺen u svrhu izazivanja maksimalnog zgra┼żanja od strane muslimana. The Poslanik Muhammed je prikazan kao pedofil, homoseksualac, la┼żni vjernik, ljubavnik, ┼żenskar i krvo┼żedni diktator.

Tijekom dijaloga, rije─Źi su grubo sinkronizirane i uklju─Źivale su reference na Muhameda koje nisu bile u originalnom scenariju.

Cindy Lee Garcia,glumica upletena u ovaj film, izjavila je za┬á Gawker, “U skripti i tijekom snimanja, nije nazna─Źena kontroverzna priroda kona─Źnog proizvoda. Muhamed nije bio imenom Muhamed, bio je prozvan “gospodar George.”

Na primjer, u vremenu 09:03 u prikolici, rije─Źi: “Je li va┼í Muhamed zlostavlja─Ź djece?” jeste li ─Źuli, ali glumica ne izgovara tako, glas je sinkroniziran kao da njezine usne ne formiraju rije─Ź “Muhamed”.

Christian Science Monitor je sa┼żeo , film izgleda kao “da se netko poigrao sjede─çi u podrumu s jeftinim softverom za presnimavanje .”

Sve o filmu sugerira da je ova prijevara umjetno izazvana da bi proizvela nemire na Bliskom istoku u vrijeme┬á naga─Ĺanja da bi SAD i Izrael mogli pokrenuti vojnu intervenciju u Iranu i Siriji.

U bizarnim okolnostima filma “Nevinost muslimana”, svojim sjenovitim stvoriteljem i namjernom poku┼íaju manipuliranja filma vrije─Ĺaju─çi muslimane, jasno sugerira da je cijela farsa neprirodan set-up za rasplamsavanje napetosti kako bi opravdali ubrzanje ameri─Źke, izraelske i NATO agresije preko Bliskog Istoka i Sjeverne Afrike.

 

 

izvor: infowars.com, youtube.com

 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=10661"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, SVIJET U RATU, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,