Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » VIJESTI IZ SVIJETA, ZDRAVLJE I MEDICINA » Sve više mrtvih! Američka vlada vrši ispitivanje biološkog oružja na svojim građanima?!

Sve više mrtvih! Američka vlada vrši ispitivanje biološkog oružja na svojim građanima?!

zapadni nil komarac viruszapadni nil komarac virusTropska groznica je bolest prenošena komarcima, virusna bolest koja je većini slučajeva nije postojala u Sjevernoj americi nekoliko zadnjih desetljeća. Tropska groznica moze se modificirati i razviti u puno opasniji oblik bolesti pod nazivom Tropska Hemoragična groznica.

Simptomi tropske groznice su visoka temperatura, glavobolja, bol iza očiju, bol u zglobovima, mišićima i kostima, svrbež i krvarenje iz desnih. Nije poznat posebni tretman za Tropsku bolest osim adekvatnog odmora i uzimanja puno vode.

Generalno govoreći, poseban tip komarca Aedes Aegyptiprenosi virus.  Javno obzanjena metoda koja iskorjenjuje Tropsku groznicu, su genetski modificirani komarci koji su “modificirani sa ekstra genom, ili pomoću ubačene bakterije, ili se njihov gen izmjenio, tako da njihovi potomci su sterilni i nesposobni prenositi bolest, te na kraju jednostavno umiru”.

Iako je firma Oxitec Limited bila razvojni centar koja je angažirana za većinu operacija vezanih za GM insekte, projekt ipak nije bio samo njihov. Zaklada Bill i Melinda Gates, World Health Organization (Svjetska Zdravstvena Organizacija – masoni, PEW Charitable Trusts, i vladine organizacije u SAD, Velikoj Britaniji, Maleziji i drugim zemljama su isto tako bile uključene u razvoj i promociju GM komaraca, zajedno sa Oxford Univezitetom koji usko surađuje sa Oxitec Limited. Uistinu, Zaklada Bill i Melinda Gates (vlasnik Microsofta)  je otišla tkao daleko da je Oxitecu dala nagradu od 20 miliona dolara konzorcijske stipendije s koji ma će provoditi istraživanja vezana uz GM komarce.

Interesantna je informacija da su prema CIA dokumentima, prema Kongresnom komitetu 1975. godine, tri lokacije Key West, Panama City i Avon Park (srednja Florida) korišteni za testiranje Tropske groznice.

Isto tako je Tropska groznica bila posebno zanimljiva vladi SAD, američkoj vojsci, CIA-i čak sredinom 20. stoljeća. Postoje mnogobrojni dokazi koji nam govore da je biokemijsko istraživanje u Fort Detrick bilo provedeno kao istraživanje u cilju dobivanja informacija za bio-oružje, i to čak 1942. godine. Opće je poznato da je u 1950 -tim godinama CIA provodila u Fort Detrick, studije u svezi Tropske groznice i ostalih egzotičnih bolesti kao bio-oružje.

Generalno, eksperimenti su u Avon Parku u Floridi bili koncentrirani na siromašnim građanima i građanima niskih primanja, sa većinom afroameričkog stanovništva koji su se nedavno doselili. U ovim eksperimentima je bilo oslobođeno 600.000 komaraca u Avon Park, i još 150.000 drugih insekata, u papirnatim vrečicama koje su bile specijalno dizajnirane da se otvore kad padnu na zemlju.

Kroz provedene intervjue lokalnih stanovnika (koji su bili testni subjekti) u Avon Parku, navedno je da je najmanje 6-7 osoba umrlo od posljedica eksperimenata. Prema navodima, jedan je stanovnik tog dijela izjavio..:”Nitko ne zna šta se dešavalo ovdje godinama, možda čak i 20 godina unatrag, ali  gledajući unatrag sad znamo zašto se hrpa zdravih ljudi razboljevala jako brzo i umirala”

Što se trenutno događa u Americi…

Epidemija opasnog virusa Zapadnog Nila dosegla je rekordnu razinu, pa je tako u SAD-u krajem kolovoza 2014. zabilježeno ukupno 1.590 slučajeva zaraze te 66 smrtnih slučajeva, objavio je danas Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, a prenosi Reuters. Radi se o najvećem broju oboljelih i umrlih od ove bolesti otkako je otkrivena prije 13 godina.

Direktor epidemiološkog odjela CDC-a Lyle Petersen upozorio je kako broj oboljelih i umrlih raste vrlo brzo te kako se očekuje da će se njihov broj u narednim tjednima povećati. U posljednjih tjedan dana taj je broj narastao za čak 40 posto.

Najteže je pogođeno područje Teksasa, gdje je broj potvrđenih slučajeva zaraze skočio na 733, dok je broj mrtvih dosegao 31. U posljednjih tjedan dana preminulo je deset osoba.

Neke slike koje se povezuju sa sistematikom i analizom na internetu u svezi ovog događaja su uklonjene.

U video materijalu koji slijedi, će te vidjeti kolika panika vlada među građanima SAD-a:
 

 
 
(index.hr, youtube.com, reuters.com/priredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=10391"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: VIJESTI IZ SVIJETA, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,