Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » VIJESTI IZ SVIJETA, ZDRAVLJE I MEDICINA » Sve vi┼íe mrtvih! Ameri─Źka vlada vr┼íi ispitivanje biolo┼íkog oru┼żja na svojim gra─Ĺanima?!

Sve vi┼íe mrtvih! Ameri─Źka vlada vr┼íi ispitivanje biolo┼íkog oru┼żja na svojim gra─Ĺanima?!

zapadni nil komarac viruszapadni nil komarac virusTropska groznica je bolest preno┼íena komarcima, virusna bolest koja je ve─çini slu─Źajeva nije postojala u Sjevernoj americi nekoliko zadnjih desetlje─ça. Tropska groznica moze se modificirati i razviti u puno opasniji oblik bolesti pod nazivom Tropska Hemoragi─Źna groznica.

Simptomi tropske groznice su visoka temperatura, glavobolja, bol iza o─Źiju, bol u zglobovima, mi┼íi─çima i kostima, svrbe┼ż i krvarenje iz desnih. Nije poznat posebni tretman za Tropsku bolest osim adekvatnog odmora i uzimanja puno vode.

Generalno govore─çi, poseban tip komarca Aedes Aegyptiprenosi virus.┬á Javno obzanjena metoda koja iskorjenjuje Tropsku groznicu, su genetski modificirani komarci koji su ÔÇťmodificirani sa ekstra genom, ili pomo─çu uba─Źene bakterije, ili se njihov gen izmjenio, tako da njihovi potomci su sterilni i nesposobni prenositi bolest, te na kraju jednostavno umiruÔÇŁ.

Iako je firma Oxitec Limited bila razvojni centar koja je anga┼żirana za ve─çinu operacija vezanih za GM insekte, projekt ipak nije bio samo njihov. Zaklada Bill i Melinda Gates, World Health Organization (Svjetska Zdravstvena Organizacija ÔÇô masoni, PEW Charitable Trusts, i vladine organizacije u SAD, Velikoj Britaniji, Maleziji i drugim zemljama su isto tako bile uklju─Źene u razvoj i promociju GM komaraca, zajedno sa Oxford Univezitetom koji usko sura─Ĺuje sa Oxitec Limited. Uistinu, Zaklada Bill i Melinda Gates (vlasnik Microsofta)┬á je oti┼íla tkao daleko da je Oxitecu dala nagradu od 20 miliona dolara konzorcijske stipendije s koji ma ─çe provoditi istra┼żivanja vezana uz GM komarce.

Interesantna je informacija da su prema CIA dokumentima, prema Kongresnom komitetu 1975. godine, tri lokacije Key West, Panama City i Avon Park (srednja Florida) korišteni za testiranje Tropske groznice.

Isto tako je Tropska groznica bila posebno zanimljiva vladi SAD, ameri─Źkoj vojsci, CIA-i ─Źak sredinom 20. stolje─ça. Postoje mnogobrojni dokazi koji nam govore da je biokemijsko istra┼żivanje u Fort Detrick bilo provedeno kao istra┼żivanje u cilju dobivanja informacija za bio-oru┼żje, i to ─Źak 1942. godine. Op─çe je poznato da je u 1950 -tim godinama CIA provodila u Fort Detrick, studije u svezi Tropske groznice i ostalih egzoti─Źnih bolesti kao bio-oru┼żje.


Generalno, eksperimenti su u Avon Parku u Floridi bili koncentrirani na siroma┼ínim gra─Ĺanima i gra─Ĺanima niskih primanja, sa ve─çinom afroameri─Źkog stanovni┼ítva koji su se nedavno doselili. U ovim eksperimentima je bilo oslobo─Ĺeno 600.000 komaraca u Avon Park, i jo┼í 150.000 drugih insekata, u papirnatim vre─Źicama koje su bile specijalno dizajnirane da se otvore kad padnu na zemlju.

Kroz provedene intervjue lokalnih stanovnika (koji su bili testni subjekti) u Avon Parku, navedno je da je najmanje 6-7 osoba umrlo od posljedica eksperimenata. Prema navodima, jedan je stanovnik tog dijela izjavio..:ÔÇŁNitko ne zna ┼íta se de┼íavalo ovdje godinama, mo┼żda ─Źak i 20 godina unatrag, ali┬á gledaju─çi unatrag sad znamo za┼íto se hrpa zdravih ljudi razboljevala jako brzo i umiralaÔÇŁ

┼áto se trenutno doga─Ĺa u Americi…

Epidemija opasnog virusa Zapadnog Nila dosegla je rekordnu razinu, pa je tako u SAD-u krajem kolovoza 2014. zabilje┼żeno ukupno 1.590 slu─Źajeva zaraze te 66 smrtnih slu─Źajeva, objavio je danas Centar za kontrolu i prevenciju bolesti, a prenosi Reuters. Radi se o najve─çem broju oboljelih i umrlih od ove bolesti otkako je otkrivena prije 13 godina.

Direktor epidemiolo┼íkog odjela CDC-a Lyle Petersen upozorio je kako broj oboljelih i umrlih raste vrlo brzo te kako se o─Źekuje da ─çe se njihov broj u narednim tjednima pove─çati. U posljednjih tjedan dana taj je broj narastao za ─Źak 40 posto.

Najte┼że je pogo─Ĺeno podru─Źje Teksasa, gdje je broj potvr─Ĺenih slu─Źajeva zaraze sko─Źio na 733, dok je broj mrtvih dosegao 31. U posljednjih tjedan dana preminulo je deset osoba.

Neke slike koje se povezuju sa sistematikom i analizom na internetu u svezi ovog doga─Ĺaja su uklonjene.

U video materijalu koji slijedi, ─çe te vidjeti kolika panika vlada me─Ĺu gra─Ĺanima SAD-a:
 

 
 
(index.hr, youtube.com, reuters.com/priredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=10391"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: VIJESTI IZ SVIJETA, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,