Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA » NOVI SVJETSKI POREDAK – Islamska verzija

NOVI SVJETSKI POREDAK – Islamska verzija

islam dominacijaEvo pogleda na Islamsku viziju novog svjetskog poretka:

1) Dolazak Maghdia, vrlo je sli─Źno vjerovanju kr┼í─çana i ┼żidova o dolasku Mesije. Napu┼íten je tradicionalni izvor tog vjerovanja, koji nije doslovan. Strah, patnja i siroma┼ítvo ljude su u─Źinili fundamentalistima. Sve je vi┼íe ljudi zapadnog mentaliteta spremno za ideju umrijeti.

U predpovijesno doba nije se umiralo na taj na─Źin. Dolazak proroka ili politi─Źkih vo─Ĺa u povijesno vrijeme podrazumijeva modernizaciju, umjesto povratak na “put otaca”. Zna─Źenje svih starih inicijacija je u povratku, a ne u modernizaciji.

2) Proro─Źanstva imama i Muhameda, novovjeka proro─Źanstva ┼żidovskih i kr┼í─çanskih karizmatika te Kur’anska objava podr┼żavaju: ratovanje i siroma┼ítvo i glad, kao predznak kraja svijeta.

3) Za sve tri religije kraj jednog svijeta, podrazumijeva po─Źetak novog doba. Po tome je najlak┼íe prepoznati fundamentaliste, koji su otpali od tradicije.

4) Novi svjetski poredak uspostavlja se globalno od završetka 2. Svjetskog rata. Vjernici su instrumentalizirani u uspostavi Novog doba.

5) Zlo upravljanje svijetom (Iluminati, masoni itd) podrazumijeva sekularizaciju dr┼żave, a to podrazumijeva nove opsesije. Dolazak Krista je duhovna kategorija i ne treba o─Źekivati fizi─Źku manifestaciju, pogotovo ne na globalnoj razini. Fizi─Źka je manifestacija lokalna, u smislu ro─Ĺenja i odr┼żanja i procvata nove generacije (potomstva).┬á

6) Napu┼ítanje “puta otaca” te restrukturiranje nacije, plemena i naroda podrazumijeva u budu─çnosti uspostavu energatskih centrala. U sada┼ínjosti to je napetost izme─Ĺu razli─Źitih fundamentalisti─Źkih dr┼żava koje su u posjedu H-bombe. Njihovo je zajedni─Źko obilje┼żje da njima upravljaju masoni, iluminati koji strahom, siroma┼ítvo i patnjom serviraju ljudima ovakve stvari:

7) Bolje je u┼żgati svije─çu nego proklinjati tminu! Vo─Ĺe s povr┼íine povijesti ipak jesu u kontroli neke jo┼í “vi┼íe sfere” od njih samih… A budu─çnost je nepredvidljiva! Postoje proroci koji ne predvi─Ĺaju budu─çnost, nego put povratka.
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=10166"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , ,