Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA » NOVI SVJETSKI POREDAK – Islamska verzija

NOVI SVJETSKI POREDAK – Islamska verzija

islam dominacijaEvo pogleda na Islamsku viziju novog svjetskog poretka:

1) Dolazak Maghdia, vrlo je slično vjerovanju kršćana i židova o dolasku Mesije. Napušten je tradicionalni izvor tog vjerovanja, koji nije doslovan. Strah, patnja i siromaštvo ljude su učinili fundamentalistima. Sve je više ljudi zapadnog mentaliteta spremno za ideju umrijeti.

U predpovijesno doba nije se umiralo na taj način. Dolazak proroka ili političkih vođa u povijesno vrijeme podrazumijeva modernizaciju, umjesto povratak na “put otaca”. Značenje svih starih inicijacija je u povratku, a ne u modernizaciji.

2) Proročanstva imama i Muhameda, novovjeka proročanstva židovskih i kršćanskih karizmatika te Kur’anska objava podržavaju: ratovanje i siromaštvo i glad, kao predznak kraja svijeta.

3) Za sve tri religije kraj jednog svijeta, podrazumijeva početak novog doba. Po tome je najlakše prepoznati fundamentaliste, koji su otpali od tradicije.

4) Novi svjetski poredak uspostavlja se globalno od završetka 2. Svjetskog rata. Vjernici su instrumentalizirani u uspostavi Novog doba.

5) Zlo upravljanje svijetom (Iluminati, masoni itd) podrazumijeva sekularizaciju države, a to podrazumijeva nove opsesije. Dolazak Krista je duhovna kategorija i ne treba očekivati fizičku manifestaciju, pogotovo ne na globalnoj razini. Fizička je manifestacija lokalna, u smislu rođenja i održanja i procvata nove generacije (potomstva). 

6) Napuštanje “puta otaca” te restrukturiranje nacije, plemena i naroda podrazumijeva u budućnosti uspostavu energatskih centrala. U sadašnjosti to je napetost između različitih fundamentalističkih država koje su u posjedu H-bombe. Njihovo je zajedničko obilježje da njima upravljaju masoni, iluminati koji strahom, siromaštvo i patnjom serviraju ljudima ovakve stvari:

7) Bolje je užgati svijeću nego proklinjati tminu! Vođe s površine povijesti ipak jesu u kontroli neke još “više sfere” od njih samih… A budućnost je nepredvidljiva! Postoje proroci koji ne predviđaju budućnost, nego put povratka.
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=10166"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , ,