Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, VIJESTI IZ SVIJETA » Balkan pod udarom Chemtrailsa – zaprašuju nas poput komaraca a svi mediji o tome šute!

Balkan pod udarom Chemtrailsa – zaprašuju nas poput komaraca a svi mediji o tome šute!

chemtrails balkanPosljednjih dana postali smo svjedoci enormnog zaprašivanja svih većih urbanih ali i ruralnih sredina, ne samo iznad Hrvatske i cijelog područja Balkana, nego i šireg područja Europe.

Unatoč dramatičnosti koja se danima odvija na nebu, problem “Chemtrails-a” i dalje je slabo poznat široj javnosti i gotovo uvijek ignoriran od strane svih relevantnih domaćih medija. Zahvaljujući našim cijenjenim čitateljima stižu nam i izvješća iz gotovo svih susjednih zemalja, a fotografije koje ste nam slali putem mail-a govore više od riječi.

Iako je ova, za mnoge kontroverzna tema završila i u Hrvatskom saboru, do današnjeg dana nismo uspjeli dobiti konkretan odgovor niti od jedne državne službe ili nadležne institucije. Slična situacija je u i ostalim zemljama Europe i svijeta, gdje politički i vojni vrh jednostavno odbija komentirati ovu pojavu.

Da je ovo preraslo običnu “teoriju zavjere” svjedoče izvještaji iz medija koji su prošle godine objavili vijest o tome da je Bijela Kuća, točnije John P. Holdren – predstojnik za znanost Obamine administracije, priznala da postoji tajni program “tretiranja atmosfere” teškim metalima kako bi se “suzbilo štetno djelovanje Sunca.”

Jedan od medija koji je vrlo šturo pokrio ovu vijest u Hrvatskoj je RTL televizija koja između ostaloga u članku objavljenom na portalu RTL.hr, od 15.11.2011. godine piše:

“Znanstvenici Bijele kuće priznali su kako se atmosfera ‘tretira’ solima Barija, aluminijevim dioksidom i drugim otrovnim spojevima. Ono što nisu priznali jest činjenica da su ti spojevi opasni za ljudsko zdravlje.”

No, bez obzira na ovu kratku objavu medija, na internetu je moguće naći ogroman broj dokaza koje sakupljaju aktivisti diljem svijeta. Jedan od takvih primjera je i web stranica Light Watcher koja je sastavila listu patenata prijavljenih Uredu za patente SAD-a, a koji se odnose na geoinženjering. Također, ovdje valja spomenuti i odličnu web stranicu koja se bavi Chemtrailsima – Air Crap na kojoj možete naći ogroman broj podataka i vijesti vezanih za Chemtrailse.

Vrlo je važno napomenuti da su vlasti kroz povijest, poput vlade SAD-a i Velike Britanije provodili tajne eksperimente nad civilnim stanovništvom, što su priznali mnogo godina kasnije, tako da sama tvrdnja da je pojava zvana “Chemtrails” nemoguća ispada malo naivna kada se sakupe sve informacije.

Dakle, ovdje se ne radi o “teoriji zavjere” već o programu koji se sustavno provodi iznad naših glava i nusprodukt ovog “tretiranja Atmosfere” je vrlo štetan za ljudsko zdravlje, a jučer smo imali priliku svjedočiti jednom od takvih “tretiranja atmosfere”.

Pogledajte fotogalerije slika sa facebooka i one koje su nam slali naši čitatelji:

Slovenija

.

Srbija

.


Hrvatska

 
izvor: portalsvijesti.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=9702"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Illuminati, Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , ,