Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA » STRAVA U AMERICI: Ako imate zalihe hrane za više od 7 dana, osumnjičeni ste za TERORIZAM

STRAVA U AMERICI: Ako imate zalihe hrane za više od 7 dana, osumnjičeni ste za TERORIZAM

Guantanamo zaljev teroristiJednog dana će vlada imati ovlsti da transportira i zatvara svoje građane zbog njihovih nesuglasica. Postoje danas zakoni koji govore tko je terorist, a tko nije u SAD-u.

“Ako nekome fale prsti na ruci, prema Ministarstvu Pravde, netko tko ima oružje, i municiju koja je vodootporna (otporna na vremenske uvjete), netko tko ima više od 7 dana zaliha hrane u kući, garaži, podrumu….može se smatrati potencijalinim teroristom.

Ako ste osumnjičeni za ove aktivnosti, želite li da Vlada ima mogućnosti da vas pošalje u Guantanamo Zaljev, i da vas tamo zadrži na neodređeno vrijeme? Ne govorimo o nekome tko je pokušao i upsio u terorističkom činu, tu govorimo o građanima koji bi mogli biti osumnjičeni.

Ali neke od terorističkih aktivnosti po kojima će te postati osumnjičeni su da imate više od 7 dana zaliha hrane, da vam fale prsti na rukama, da imate nekoliko komada oružja u kući, da imate vodootpornu municiju. Nije li to dosta? Želite li žrtvovati svoju vlastitu slobodu za slobodu nacije.”  Kongres SAD-a.
 
 

 
 
POVEZANI ČLANCI:

Spremate li se za kolaps?! Pročitajte ovo prije nego odlučite da su preppersi ludi.
Preppersi se pripremaju za društveni i ekonomski kaos

 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=9434"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,