Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA » POČELO JE !!! Bilderberg konferencija 2012. SAD – THEY LIVE

POČELO JE !!! Bilderberg konferencija 2012. SAD – THEY LIVE

bilderberg konferencija 2012The globalisti i njihove ulizice su se okupili u Chantilly-u, Virginia, na Bilderberg konferenciji, koja se događa baš pred izbore u SAD-u.

 

Po sigurnosti najjača ikada Bilderberg konferencija !

Chantilly, Westfields Marriott hotel je mjesto “besprimjerene sigurnosti” kako svjetski najbogatiji i najmoćniji ljudi stižu na godišnju Bilderberg konferenciju.

Stotine prosvjednika se očekuje da će prosvjedovati na ovom vrlo tajnom skupu, koji započinje u četvrtak i traje do vikenda. Tajni sastanak, dobro poznat po svojem naučavanju zavjere, obično daje malo ili ništa medijske pozornosti svake godine, ponovno će okupiti čelnike država, milijardere, bankare i vodeće poslovne ljude i druge međunarodne drmače i huškače.

Sigurnosni pojas od oko pola milje je postavljen oko hotela u Sjevernoj Virginiji, a svi gositi koji nisu vezani za Bilderberg sastanak su navodno izbačeni iz svojih soba. Fotograf The Washington Times-a je rekao da postoji sigurnosna provedba zakona u srijedu, da će bilo koji pokušaj u neposrednoj blizini zgrade, dovesti do uhićenja.

Stroga sigurnost nije ništa novo na ovom zloglasnom sastanku, ali je još pritisnita pokrivenost medija u posljednjih nekoliko godina – potaknuta je najvećim dijelom od društvenih medija i radijskog voditelja Alex Jones-a , među ostalim – pritisnulo je organizatore da dovedu sigurnosni oklop oko konferenciji na nove visine.

“Ove godine, je najveća ikad.” Sigurnost je prevelika ovaj put. 

Bilderberg službeni popis gostiju se vodi u tajnosti, kao i specifične teme rasprave. Šuška se da je na vrhu dnevnog reda ove godine – Europska financijska kriza.

Česti sudionici, uključujući i Henry A. Kissinger i David Rockefeller, a očekuju ponovno. Kopija prošlogodišnjeg popisa gostiju procurila je preko novinara koji pokriva konferenciju.

Google Predsjednik Eric Schmidt, predsjednik Svjetske banke Robert B. Zoellick, predsjednik Europske središnje banke Jean-Claude Trichet, kraljica Beatrix od Nizozemske i grčki ministar financija George Papaconstantinou navodno su bili među prisutnima na sastanku u Švicarskoj 2011.

Globalni poslovni titani, vladini dužnosnici i političke figure zaokružili su popis gostiju na više od 100, ali skeptici sumnjaju na desetak imena, osobito visoko profilnih pojedinaca.

Bilderberg organizacija ne oslobađa gotovo nikakve informacije o tom sastanku.
 
LIVE – Bilderberg konferencija, Virginija, SAD 2012.

 

 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=9194"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , ,