Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA » PO─îELO JE !!! Bilderberg konferencija 2012. SAD – THEY LIVE

PO─îELO JE !!! Bilderberg konferencija 2012. SAD – THEY LIVE

bilderberg konferencija 2012The globalisti i njihove ulizice su se okupili u Chantilly-u, Virginia, na Bilderberg konferenciji, koja se doga─Ĺa ba┼í pred izbore u SAD-u.

 

Po sigurnosti najja─Źa ikada Bilderberg konferencija !

Chantilly, Westfields Marriott hotel je mjesto “besprimjerene sigurnosti” kako svjetski najbogatiji i najmo─çniji ljudi sti┼żu na godi┼ínju Bilderberg konferenciju.

Stotine prosvjednika se o─Źekuje da ─çe prosvjedovati na ovom vrlo tajnom skupu, koji zapo─Źinje u ─Źetvrtak i traje do vikenda. Tajni sastanak, dobro poznat po svojem nau─Źavanju zavjere, obi─Źno daje malo ili ni┼íta medijske pozornosti svake godine, ponovno ─çe okupiti ─Źelnike dr┼żava, milijardere, bankare┬ái vode─çe poslovne ljude i druge me─Ĺunarodne drma─Źe i hu┼íka─Źe.

Sigurnosni pojas od oko pola milje je postavljen oko hotela u Sjevernoj Virginiji, a svi gositi koji nisu vezani za Bilderberg sastanak su navodno izba─Źeni iz svojih soba. Fotograf The Washington Times-a je rekao da postoji sigurnosna provedba zakona u srijedu, da ─çe bilo koji poku┼íaj u neposrednoj blizini zgrade, dovesti do uhi─çenja.

Stroga sigurnost nije ni┼íta novo na ovom zloglasnom sastanku, ali je jo┼í pritisnita pokrivenost medija u posljednjih nekoliko godina – potaknuta je najve─çim dijelom od dru┼ítvenih medija i radijskog voditelja Alex Jones-a , me─Ĺu ostalim – pritisnulo je organizatore da dovedu sigurnosni oklop oko konferenciji na nove visine.

“Ove godine, je najve─ça ikad.” Sigurnost je prevelika ovaj put.┬á

Bilderberg slu┼żbeni popis gostiju se vodi u tajnosti, kao i specifi─Źne teme rasprave. ┼áu┼íka se da je na vrhu dnevnog reda ove godine – Europska financijska kriza.


─îesti sudionici, uklju─Źuju─çi i Henry A. Kissinger i David Rockefeller, a o─Źekuju ponovno. Kopija pro┼ílogodi┼ínjeg popisa gostiju procurila je preko novinara koji pokriva konferenciju.

Google Predsjednik Eric Schmidt, predsjednik Svjetske banke Robert B. Zoellick, predsjednik Europske sredi┼ínje banke Jean-Claude Trichet, kraljica Beatrix od Nizozemske i gr─Źki ministar financija George Papaconstantinou navodno su bili me─Ĺu prisutnima na sastanku u ┼ávicarskoj 2011.

Globalni poslovni titani, vladini du┼żnosnici i politi─Źke figure zaokru┼żili su popis gostiju na vi┼íe od 100, ali skeptici sumnjaju na desetak imena, osobito visoko profilnih pojedinaca.

Bilderberg organizacija ne osloba─Ĺa gotovo nikakve informacije o tom sastanku.
 
LIVE – Bilderberg konferencija, Virginija, SAD 2012.

 

 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=9194"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , ,