Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, SVIJET U RATU, VIJESTI IZ SVIJETA » Američka vojska potpuno naoružana u vašem susjedstvu ! Teorija zavjere više ne postoji.

Američka vojska potpuno naoružana u vašem susjedstvu ! Teorija zavjere više ne postoji.

vojna država američki vojniciRazlog njihove domaće vježbe tog jutra bi tim vojnicima moglo biti nepoznat, ali nažalost to nije samo još jedan pokazatelj nesigurnih vremenima koje dolaze, ali i otkriva činjenicu kako su FBI i FED-si zabrinuti, oko mogućeg izbijanja građanskih ustanaka po čitavoj Americi.

Sliku koja je prikazana iznad, snimio je pretplatnik u gradu Crookston, MN na prednjem trijemu njezine kuće u predgrađu.

Ljudi na slici nisu iz pripremne sružine srednje škole JROTC  – oni su u stvari obučeni vojnici koji su služili u narodnoj gardi Minnessote , Jedinica 2-136 CAB / B Company. Nikad nisam osobno bio Crookston (iako sam siguran da je lijep), ali ja sam relativno siguran da se ti vojnici nalaze na domaćem tlu, i ako sam nešto propustio, građani Crookston-a nisu imali prirodnu katastrofu u vrijeme kad je snimljena ova fotografija, i mislim da je to nezaboravna snimka u početnoj policijskoj državi.

No, što se zapravo događalo na toj jutarnjoj “vježbi” u mirnom susjedstvu, vjerojatno onog koje se ne razlikuje od vaše vlastitog u vašoj zemlji. Ništa nije previše teško bilo za shvatiti, ali šta su dovraga radili hodajući potpuno naoružani niz ulicu ?

Bacio je kratko pogled na nju jedan vojnik odgovorio: “Gospođo samo vježba. Spajamo se s drugom patrolom na rally točci. ”

Ne prihvaćajući to kao razumni odgovoru na njeno upit, Magge je priupitala: “Oh, u redu. Za što to trening na ulicama grada točno? ”
Na to je mladi vojnik odgovorio: “Da budem iskren, gospođo, ja ne znam.”…
 
preneseno sa beforeitsnews.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=8439"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, SVIJET U RATU, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , ,