Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA » DOBRI DEČKI: CIA agenti razotkrivaju “Tajne CIA-e”

DOBRI DEČKI: CIA agenti razotkrivaju “Tajne CIA-e”

cia“CIA je teroristička organizacija sponzorirana od države. Oni ne gledaju na ljude kao na ljudska bića. Oni nisu ništa drugo nego pijuni na šahovskoj ploči.”- Verne Lyon, bivši agent CIA-e u razotkriva tajne u dokumentarnom filmu “Tajne CIA-e”

“Tajne CIA-e” otkriva 45-ak minuta Turner Home Entertainment dokumentarac dostupan svima.
U ovom detaljnom razotkrivanju, pet bivših agenata CIA-e opisuje kako se njihov ponos i početni entuzijazam u služenju svojem narodu ,okrenuo boli i kajanja, kad su shvatili da oni služe zapravo za potkopavanje demokracije i ubijanje nevinih civila, i sve to u ime “nacionalne sigurnosti” i promicanje stranih političkih planova.

Nogometna zvijezda “Notre Dame”-a , viši svemirski inženjer u državi Iowa, diplomant atraktivne visoke škole, mladi domoljub i olimpijski prvak u streljaštvu, svi oni su bili regrutirani od strane CIA-e u mladoj dobi.

Ovih pet hrabrih pojedinaca su rizikovali odmazdu u otkrivanju priče o postupnom razočaranju i konačni bijeg iz CIA-e, kako su oni na kraju postali uvjereni izvan svake sumnje da nisu posluživali ni demokraciju, ni narod svoje zemlje.

Patriot donosi svoje duboko kajanje za svoje izravne odgovornosti za smrt brojnih nevinih ljudi kojima on nikada neće nadoknaditi štetu.

Diplomant atraktivne visoke škole opisuje kako je početna ovisnost o moći i intrigama, preko noći okrenuto u gađenje i užas. Ovaj moćni dokumentarac je rijetki i izvanredan pogled na rezultate neobuzdane tajnosti koju neki elementi u vladi provode kako bi se postigli upitni vanjskopolitički ciljevi.
 

 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=8187"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,