Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA » Najluđe teorije zavjere ! Od iluminata do Rihanne

Najluđe teorije zavjere ! Od iluminata do Rihanne

piramida masoniTKO i kada je sagradio piramide, prate li nas špijunski nanoboti, je li Steve Jobs preživio u hologramskom obliku i kontrolira vas preko Apple aplikacija, tko je ukrao Isusove kosti, tko je ubio Kennedyja? Sve su to prežvakane teme za ljude koji su odavno nadrasli “obične” teorije zavjere.

Hollywood: Stanley Kubrick i Iluminati

Jedna od popularnijih holivudskih zavjera, barem što se tiče skrivenih poruka u filmovima, jest ona o Kubricku i propagandi Iluminata i Masona. Teoretičari zavjera i/ili filmova vole kopati tri desetljeća Kubrickovih radova, tražeći trokute, piramide, Oko Providnosti i druge simbole masonerija. Nadalje, postoji i priča o tome da je NASA, impresionirana “Odisejom” uposlila Kubricka kako bi režirao lažno slijetanje na mjesec 1969. Da, čovjek nije sletio na Mjesec, a Kubrick je snimio “onu laž” sa Neilom Armstrongom i Buzzom Aldrinom.

Ipak, ako analizirate Odiseju, Paklenu Naranču, pa čak i Oči širom zatvorene, naći ćete piramide, trokute, treće oko; doduše, sve se to može objasniti znalačkim kadriranjem scena. Blizanke iz “The Shining” simboliziraju NASA-in projekt Gemini, a citat “All work and no play makes Jack a dull boy” navodno nosi skrivenu poruku “Appolo 11″, gdje “all” simbolizira A-11. Neki bi rekli “nategnuto”.

Predskazanje: Fox i 9/11

Fox je TV kuća koja nam je donijela izvrsne serije poput Bračnih voda, Simpsona i jednog od najvećih hitova devedesetih, Dosjee X. Upravo su Simpsoni i Dosjei X upleteni u jednu veoma popularnu teoriju, a to je, naravno, napad na World Trade Center 11. rujna 2001, iliti 9/11. “The Lone Gunmen” bila je spin-off serija Dosjea X, u kojoj su glavni likovi trojica šmokljanskih prijatelja Foxa Muldera. Iako znatno više humoristična od Dosjea X, serija The Lone Gunmen postala je jezovito realna i to zbog epizode emitirane šest mjeseci prije napada na WTC. Bila je to pilot epizoda u kojoj je organizirana otmica Boeinga 747 sa ciljem da se isti zabije u Twin Towerse. Ono što je jezovito jest prizor otetog aviona, kontroliranog preko kompjutera, kako se približava WTC-u.  Epilog: seriju su ukinuli nakon trinaest epizoda.

Fox tu ne staje, ako kopamo dublje, dolazimo do Simpsona i epizode iz 1997., u kojoj idu na izlet u New York. Ovdje nema nebodera koji padaju, ali tu je scena sa Lisom, koja drži vodič New Yorka, vodič koji košta devet (9) dolara, a do te velike brojke, u pozadini,  stoje Twin Towersi (11).

Čovjek koji misli da zna previše: Fox News i Bill O’Reilly

Dok je Fox zabavni kanal, Fox News je ozbiljniji. Donekle. Bill O’Reilly američki je novinar, politički komentator, voditelj emisije “The O’Reilly Factor” na Fox Newsu, i prema mišljenju mnogih – totalni paranoični luđak. U zemlji slobodnog govora i mišljenja, posve je u redu da O’Reilly ima vlastitu dnevnu emisiju, a budući da je on krcat teorijama zavjere vlastite proizvodnje, zaslužio je posebno mjesto.
 

 
Obama je socijalist, a socijalizam vodi do komunizma, Obama želi odvesti Ameriku u komunizam i tako uvesti vladavinu Kine nad Amerikom. Isti taj Obama nije Amerikanac, on je Kenijac, postavljen za predsjednika od strane komunističkih lobija. Evolucija je teorija, teorija nije nešto dokazano, stoga je i kreacionizam posve opravdan, što znači da je evolucija podjednako validno objašnjenje nastanka svijeta kao i čin Božji. Jedan od O’Reillyjevih najboljih bisera je njegov intervju sa predsjednikom Američkih Ateista, Daveom Silvermanom, kojeg ubija u pojam sa tvrdnjom kako je nemoguće objasniti oseku i plimu – to je očito Božje djelovanje.

Paket glazbenih zavjera: Michael Jackson kastrat, Elvis na zahodu, Rihanna i Sotona

Već je opće poznato da je Paul McCartney umro prije Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Cluba, a Kurt Cobain je živ i skriva se u podrumu Billa Gatesa, ali pogledajmo priče iz svijeta glazbe koje se tretiraju kao teorije zavjere. Jedna o zabavnijih je ona o kemijski kastriranom Michaelu Jacksonu. Na stranu optužbe za zlostavljanje djece, Jacko je bio bijel poput mramora, nosač perike, gubitnik mnogih noseva, vlasnik divovskog imanja po uzoru na Petra Pana, čovjek nježnog, visokog glasa. Upravo zbog ovog posljednjeg, mnogi su tvrdili da je bio kemijski kastriran. Alain Branchereau tvrdi da je Jacksonova kastracija posljedica tretmana akni za vrijeme adolescencije, kad je između ostalog uzimao hormon ciproteron. Iako uspješan protiv akni, ciproteron je sintetički hormon koji zaustavlja pubertet. Zaključak: terapija je kastrirala Jacksona, otuda visok glasić i sve ostale bizarnosti.

Uz Elvisa Presleya vezana je cijela kolekcija zavjera, ali ona o uzroku smrti čak zvuči uvjerljivo. Naime, pred smrt, Elvis je bio debeo, sklon prežderavanju, odrađivao je koncerte u Las Vegasu svake noći, po danu je spavao, a neuredan život u konačnici ga je doveo do konstipacije. Teorija je da je umro na WC školjci, prenaprežući se, dakle bolno i nimalo dostojno Kralja.

Među novijim teorijama, Jay-Z je čest gost, kao “reptil-iluminat-sotonist”. Njegova sljedbenica je Rihanna, za koju određeni paranormalni stručnjaci tvrde da je potomak samog Đavla, te da njene pjesme slave sotonizam. Postoji dokumentarac koji objašnjava kako Rihanna štuje sile zla i širi vražje učenje, svakim videospotom, svakim javnim nastupom.

Ekstremna znanstvena fantastika: Scijentologija

Usprkos činjenici da je scijentologija priznata samo u SAD-u i da postoji Crkva Scijentologije, scijentološko učenje moglo bi se klasificirati kao teorija zavjere, a sve je osmislio SF pisac i osnivač  Scijentologije, L. Ron Hubbard. Osim vjerovanja u besmrtnost ljudske duše, dobrotu ljudi i neograničene sposobnosti ljudskog duha, tu su još i znanstveno-fantastična uvjerenja. Prije 75 milijuna godina, svemirski vođa Xenu vladao je nad 75 planeta naše galaksije, osim nad 76. planetom, zvanim Teegeeack, ili ono što mi danas zovemo Zemlja. Svaki planet imao je u prosjeku 178 milijardi stanovnika, i svi su bili prenapučeni. Kako bi smanjio populaciju i uveo apsolutnu kontrolu, Xenu je sa svojim pristašama pohvatao višak stanovništva, ubrizgao im alkohol i glikol, paralizirao ih, te ih hrpimice natrpao u svemirske letjelice nalik DC8 putničkim avionima, samo sa raketnim pogonom umjesto propelera. Zatim je pobio te drevne vanzemaljce tako što ih je bacio u zemaljske vulkane, nakon čega je u vulkane bacio hidrogenske bombe.
 

 
Mislite da je to sve? Duše vanzemaljaca, ili thetani, otplutali su u nebo, a Xenu ih je pohvatao posebnim električnim napravama, nakon čega je duše otpremio u kina (da, u kina), da gledaju posebne 3D filmove za pranje mozga, gdje su duše naučile zemaljski (pogrešan) koncept života, dobra i zla, Boga i Vraga. Nakon što su puštene iz brojnih kina, duše su dalje plutale i grupirale se, jer su sve pogledale iste filmove pa su se lako međusobno pronašle, te su tražile nove domaćine. Domaćini su bili prvi ljudi, a sve loše što moderan čovjek nosi u sebi rezultat su thetana, dakle zaluđenih vanzemaljskih duša, čije tragove prenosimo sa generacije na generaciju. South Park je to najbolje objasnio.
 
preneseno sa index.hr
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=7865"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,