Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » UPOZORENJE GRA─ÉANIMA – ┼áTETNA HRANA JE U PROMETU (Codex Alimentarius)

UPOZORENJE GRA─ÉANIMA – ┼áTETNA HRANA JE U PROMETU (Codex Alimentarius)

codex alimentarius hrvatska croatia trovanje hranom otrovUpozoravamo gra─Ĺane da su se na na┼íem tr┼żi┼ítu pojavili prehrambeni proizvodi opasni po ┼żivot i zdravlje obilje┼żeni znakompiramide i imenom Codex Alimentarius.

Navedeni proizvodi su se pojavili na tr┼żi┼ítu nezakonito, jer genocidni Codex Alimentarius nije usvojen, nije ,,uskla─Ĺen”, niti mo┼że biti, jer su odredbe Codex Alimentarius-a u suprotnosti sa Roterdamskom i Kopenha┼íkom konvencijom.

Bilo kakvo mijenjanje ili ,uskla─Ĺivanje” zakona da bi se Codex Alimentarius po─Źeo primjenjivati je neprihvatljivo. Codex Alimentarius sadr┼żi odredbe o kori┼ítenju umjetnog gove─Ĺeg hormona rasta i antibiotika u svim vrstama mesa namijenjenih ljudskoj ishrani, to ─çe imati nesagledive posljedice po zdravlje sada┼ínjih
i budu─çih generacija.

Sve vrste prehrambenih namirnica se po odredbama Codex Alimentarius-a moraju zra─Źiti da bi du┼że trajale, a ne postoje neopasne doze zra─Źenja za ljudsko zdravlje. U poljoprivrednoj proizvodnji Codex Alimentarius obvezuje upotrebu jedino genetski modificiranog sjemena, a od 12 zabranjenih herbicida kao najopasnijih kemijskih sredstava za za┼ítitu poljoprivrednih proizvoda, Codex Alimentarius na listu dozvoljenih spojeva vra─ça sedam, kao DDT, lindan, malation i druge otrove.

Zvani─Źne preporuke Codex Alimentarius-a su smanjile minimalne koli─Źine hranljivih materija u ljudskoj ishrani, tako da ─çe se u zemljama koje prihvate Codex Alimentarius, vitamini, ljekovite trave (─Źajevi), korisni minerali biti zabranjeni u slobodnoj prodaji.
Autori Codex Alimentarius-a su prilikom sastavljanja odredbiplanirali smrt tri milijarde ljudi, jednu milijardu od neposredne primjene odredbi Codex Alimentarius-a, a dvije milijarde od posljedica pothranjenosti i nemogu─çnosti lije─Źenja, a sve u cilju smanjenja ljudske populacije na za njih prihvatljivu jednu milijardu.

[highlight color="red"] Codex Alimentarius je nastavak nacisti─Źike filozofije koga je osmislio Fritz De Meer, direktor farmaceutske kompanije I.G.Farben (danas Novartis) koja je proizvodila Ciklon B za plinske komore u koncentracijskim logorima tiijekom Drugog svjetskog rata. [/highlight]

Zbog toga je u Nirnbergu 1945. godine osu─Ĺen zbog zlo─Źina protiv ─Źovje─Źanstva.
Zato upozoravamo gra─Ĺane, umjesto Vlade i resornih ministarstava koja su uvu─Źena u kolo genocida nad vlastitim narodom, ig Codex Allimentarius je na ovom oglasu i ozna─Źava da su svi navedeni proizvodi podvrgnuti tim specifikacijama

NE KUPUJTE NAMIRNICE SA ZNAKOM PIRAMIDE UZ KOJI STOJI NAZIV CODEX ALIMENTARIUS, JER TAJ ZNAK PREDSTAVLJA NADGROBNI SPOMENIK NA┼áEM ZDRAVLJU I BUDU─ćNOSTI.

Obilje┼żene namirnice zbog ┼ítetnih sastojaka u sebi kod korisnika i potomaka mogu izazvati maligna oboljenja, sterilitet, ┼íe─çernu bolest, atrofiju mozga, impotenciju i jo┼í 60 najte┼żih oboljenja. Dobro zagledajte proizvode pri kupovini, beskrupulozni proizvo─Ĺa─Źi su ve─ç dobili zeleno svjetlo od odgovornih politi─Źara i opisani znak stavili na svoje proizvode. Bojkotirajte te proizvode, zaobilazite takve prodavaonice, a ako skinu znak sa proizvoda i nastave sa prodajom otrova, sudit ─çemo im!

RAZLOG JE PROFIT

Multinacionalne kompanije ostvarivale velike profite i bile favorizirane na svjetskom tr┼żi┼ítu obaraju se sve dosada┼ínje kontrolne norme u oblasti proizvodnje hrane, aditiva i ostalih dodataka hrani. Ali da bi se ugu┼íila konkurencija donosi se i veliki set propisa koji ─çe ovih dana u Srbiju donijeti monstruozni Codex Alimentarius.
Vjerojatno ve─çina nas nije ─Źula za Codex Alimentarius, zar ne? Ako niste ─Źuli za njega, to zna─Źi da je elita postigla svoj cilj, jer im upravo to najvi┼íe odgovara. Kada biste znali ┼íta je Codex, njihov opstanak bi bio ugro┼żen. Upravo to ┼żelimo posti─çi ovim napisom, jer Codex dolazi. Bi─çe stavljen u upotrebu 31. prosinca ove godine. Mo┼żda
vam u ovom trenutku to ni┼íta ne zna─Źi, ali po┼íto vam sad obrazlo┼żim u ─Źemu se Codex sastoji, bi─çe vam jasno. Ako poslije toga po─Źnete da razmi┼íljate o njemu, moj cilj je postignut.

monsanto hrana sjeme hrvatskaŠto je zapravo Codex?
Codex Alimentarius je skup pravila za regulaciju poljoprivrede i potpunu kontrolu hrane od sjemena do kona─Źnog proizvoda. Poku┼íat ─çu to na jednostavniji na─Źin napisati ┼íto zna─Źi njegova primjena:

* Pod Codex-om vi┼íe nije potrebno obilje┼żavati ┼żivotinje koje su genetski modificirane, to je do sada bilo obavezno. Na taj na─Źin ─çe se ┼żivotinje ukr┼ítati i time ─çe se uni┼ítiti prirodni potencijal postoje─çih rasa, to je i cilj Codex-a.
* Sve povr─çe i sjeme ─çe biti izlo┼żeno zra─Źenju. Trenutno se to radi samo kod sjemenja i povr─ça koje je dugo u transportu, kako bi ostalo svje┼że ┼íto du┼że. Pod Codex- om ─çe to biti obavezno za sve povr─çe, sjeme, ┼żivotinje i meso.
* Uvo─Ĺenjem Codex-a ─çe sve ┼żivotinje, koje se uzgajaju za hranu ili mlijeko, morati da dobiju Monsanto hormon rasta i Monsanto antibiotike. Ina─Źe, kompanija Monsanto je najve─çi proizvo─Ĺa─Ź genetski modificiranih ┼żivotinja i sjemana za sadnju na Svijetu. Vrlo podla, jedna od najpodlijih kompanija na Svijetu.
[highlight color="yellow"] Ljudi ─çe obolijevati zbog upotrebe genetski modificirane hrane. Kada se dogodi tu uska─Źe farmacija, koja ─çe im nuditi pomo─ç u obliku svojih lijekova. Gotovo svi prirodni lijekovi ─çe biti zabranjeni i ozna─Źeni kao opasni, a dozvoljeni ─çe biti samo farmaceutski proizvodi. [/highlight] Pa neka mi neko ka┼że da je kemija zdravija od prirodnih proizvoda,
kako hrane tako lijekova. Prirodni lijekovi su konkurencija farmaciji, pa ih zato ┼żele ukinuti. Vitaminski dodaci ─çe se mo─çi dobitisamo na recept. Codex u osnovi spre─Źava i ukida prirodno organsko ratarstvo.
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=7577"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,