Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » UPOZORENJE GRAĐANIMA – ŠTETNA HRANA JE U PROMETU (Codex Alimentarius)

UPOZORENJE GRAĐANIMA – ŠTETNA HRANA JE U PROMETU (Codex Alimentarius)

codex alimentarius hrvatska croatia trovanje hranom otrovUpozoravamo građane da su se na našem tržištu pojavili prehrambeni proizvodi opasni po život i zdravlje obilježeni znakompiramide i imenom Codex Alimentarius.

Navedeni proizvodi su se pojavili na tržištu nezakonito, jer genocidni Codex Alimentarius nije usvojen, nije ,,usklađen”, niti može biti, jer su odredbe Codex Alimentarius-a u suprotnosti sa Roterdamskom i Kopenhaškom konvencijom.

Bilo kakvo mijenjanje ili ,usklađivanje” zakona da bi se Codex Alimentarius počeo primjenjivati je neprihvatljivo. Codex Alimentarius sadrži odredbe o korištenju umjetnog goveđeg hormona rasta i antibiotika u svim vrstama mesa namijenjenih ljudskoj ishrani, to će imati nesagledive posljedice po zdravlje sadašnjih
i budućih generacija.

Sve vrste prehrambenih namirnica se po odredbama Codex Alimentarius-a moraju zračiti da bi duže trajale, a ne postoje neopasne doze zračenja za ljudsko zdravlje. U poljoprivrednoj proizvodnji Codex Alimentarius obvezuje upotrebu jedino genetski modificiranog sjemena, a od 12 zabranjenih herbicida kao najopasnijih kemijskih sredstava za zaštitu poljoprivrednih proizvoda, Codex Alimentarius na listu dozvoljenih spojeva vraća sedam, kao DDT, lindan, malation i druge otrove.

Zvanične preporuke Codex Alimentarius-a su smanjile minimalne količine hranljivih materija u ljudskoj ishrani, tako da će se u zemljama koje prihvate Codex Alimentarius, vitamini, ljekovite trave (čajevi), korisni minerali biti zabranjeni u slobodnoj prodaji.
Autori Codex Alimentarius-a su prilikom sastavljanja odredbiplanirali smrt tri milijarde ljudi, jednu milijardu od neposredne primjene odredbi Codex Alimentarius-a, a dvije milijarde od posljedica pothranjenosti i nemogućnosti liječenja, a sve u cilju smanjenja ljudske populacije na za njih prihvatljivu jednu milijardu.

[highlight color="red"] Codex Alimentarius je nastavak nacističike filozofije koga je osmislio Fritz De Meer, direktor farmaceutske kompanije I.G.Farben (danas Novartis) koja je proizvodila Ciklon B za plinske komore u koncentracijskim logorima tiijekom Drugog svjetskog rata. [/highlight]

Zbog toga je u Nirnbergu 1945. godine osuđen zbog zločina protiv čovječanstva.
Zato upozoravamo građane, umjesto Vlade i resornih ministarstava koja su uvučena u kolo genocida nad vlastitim narodom, ig Codex Allimentarius je na ovom oglasu i označava da su svi navedeni proizvodi podvrgnuti tim specifikacijama

NE KUPUJTE NAMIRNICE SA ZNAKOM PIRAMIDE UZ KOJI STOJI NAZIV CODEX ALIMENTARIUS, JER TAJ ZNAK PREDSTAVLJA NADGROBNI SPOMENIK NAŠEM ZDRAVLJU I BUDUĆNOSTI.

Obilježene namirnice zbog štetnih sastojaka u sebi kod korisnika i potomaka mogu izazvati maligna oboljenja, sterilitet, šećernu bolest, atrofiju mozga, impotenciju i još 60 najtežih oboljenja. Dobro zagledajte proizvode pri kupovini, beskrupulozni proizvođači su već dobili zeleno svjetlo od odgovornih političara i opisani znak stavili na svoje proizvode. Bojkotirajte te proizvode, zaobilazite takve prodavaonice, a ako skinu znak sa proizvoda i nastave sa prodajom otrova, sudit ćemo im!

RAZLOG JE PROFIT

Multinacionalne kompanije ostvarivale velike profite i bile favorizirane na svjetskom tržištu obaraju se sve dosadašnje kontrolne norme u oblasti proizvodnje hrane, aditiva i ostalih dodataka hrani. Ali da bi se ugušila konkurencija donosi se i veliki set propisa koji će ovih dana u Srbiju donijeti monstruozni Codex Alimentarius.
Vjerojatno većina nas nije čula za Codex Alimentarius, zar ne? Ako niste čuli za njega, to znači da je elita postigla svoj cilj, jer im upravo to najviše odgovara. Kada biste znali šta je Codex, njihov opstanak bi bio ugrožen. Upravo to želimo postići ovim napisom, jer Codex dolazi. Biće stavljen u upotrebu 31. prosinca ove godine. Možda
vam u ovom trenutku to ništa ne znači, ali pošto vam sad obrazložim u čemu se Codex sastoji, biće vam jasno. Ako poslije toga počnete da razmišljate o njemu, moj cilj je postignut.

monsanto hrana sjeme hrvatskaŠto je zapravo Codex?
Codex Alimentarius je skup pravila za regulaciju poljoprivrede i potpunu kontrolu hrane od sjemena do konačnog proizvoda. Pokušat ću to na jednostavniji način napisati što znači njegova primjena:

* Pod Codex-om više nije potrebno obilježavati životinje koje su genetski modificirane, to je do sada bilo obavezno. Na taj način će se životinje ukrštati i time će se uništiti prirodni potencijal postojećih rasa, to je i cilj Codex-a.
* Sve povrće i sjeme će biti izloženo zračenju. Trenutno se to radi samo kod sjemenja i povrća koje je dugo u transportu, kako bi ostalo svježe što duže. Pod Codex- om će to biti obavezno za sve povrće, sjeme, životinje i meso.
* Uvođenjem Codex-a će sve životinje, koje se uzgajaju za hranu ili mlijeko, morati da dobiju Monsanto hormon rasta i Monsanto antibiotike. Inače, kompanija Monsanto je najveći proizvođač genetski modificiranih životinja i sjemana za sadnju na Svijetu. Vrlo podla, jedna od najpodlijih kompanija na Svijetu.
[highlight color="yellow"] Ljudi će obolijevati zbog upotrebe genetski modificirane hrane. Kada se dogodi tu uskače farmacija, koja će im nuditi pomoć u obliku svojih lijekova. Gotovo svi prirodni lijekovi će biti zabranjeni i označeni kao opasni, a dozvoljeni će biti samo farmaceutski proizvodi. [/highlight] Pa neka mi neko kaže da je kemija zdravija od prirodnih proizvoda,
kako hrane tako lijekova. Prirodni lijekovi su konkurencija farmaciji, pa ih zato žele ukinuti. Vitaminski dodaci će se moći dobitisamo na recept. Codex u osnovi sprečava i ukida prirodno organsko ratarstvo.
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=7577"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,