Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » Masovne ostavke čelnih bankara i političara ! NWO i Masoni preslaguju redove prije novog ekonomskog kolapsa ?

Masovne ostavke čelnih bankara i političara ! NWO i Masoni preslaguju redove prije novog ekonomskog kolapsa ?

financijska krizaMožemo li očekivati novu svjetsku Ekonomsku financijsku krizu?

Vidjeli smo nekoliko ostavki zadnjih par tjedana, i neki od nas su se zapitkivali da li je to normalni slijed stvari.

$16 Biliona dolara teška prijevara je razotkrivena – Masovne ostavke su krenule

 

 
Masovne Ostavke Glavnih Bankarskih i Političkih Figura

Prema toj listi, dogodila se 81 ostavka glavnih bankara/političara od 7. studenog 2011. godine. Preciznije, dogodile su se 75 ostavke od 15. veljače 2012. godine. Ovo je prosjek od 6.25 ostavki na dan.

Molim vas da obratite pozornost da ne govorimo ovdje o malim i nasumičnim bankarima. Govorimo o visoko utjecajnim osobama, kao što je čelnik Svjetske Banke, Rumunjski premijer, Haićanski premijer, Pakistanski premijer, Njemački predsjednik, i mnogi CEO-i glavnih svjetskih banaka. Isto tako znamo će CEO Goldman Sachs-a isto tako dati ostavku negdje prije ovog ljeta. Ovo su sada smo javne ostavke. Šta je sa ostavkama iza zatvorenih vrata? Šta je sa tihim uhićenjima.…čitaj dalje (part 1 to 3) na ATS

Povezano sa masovnim uhićenjima, Benjamin Fulford je napisao u svojem zadnjem izvještaju:

Kao što je predviđeno, kolaps financijske mafije koja štuje sotonu, se ubrzava. SAD Sekretar Državne blagajne Timothy Geithner je zadržan na ispitivanju od strane New York-ške policije 24. veljače, i pušten je nakon davanja dokaza o mnogo visoko pozicioniranim financijskim kriminalcima, prema policijskim izvorima. “U većini slučajeva moramo ošamariti ljude da krenu pričati, ali u njegovom slučaju, moramo ga ošamariti da ga ušutkamo”, šalio se jedan od ispitivača. Geithner je pušten ali uz naoružanu pratnju, da budemo sigurni da neće napustiti zemlju. BIvši talijanski premijer Silvio Berlusconi je isto tako pokazao da je veoma brbljav, kažu izvori u Europi. Barlusconi je bio pušten.

U međuvremenu, sastanak između predstavnika Društva Bijeli Zmaj i državnih službenika Južna Koreja-e koji se desio prošli tjedan u Seoul-i je bio vrlo produktivan. U osnovi ono što se desilo je to da je skupina visoko rangiranih špijuna (dopisnika) izašlo naprijed u zadnjih par tjedana i dalo je detaljna svjedočenja koja su sakupljena. Na stranu od Geithner-a i Berlusconi-a, brbljava velika riba uključuje članove obitelji Rothschild koji su izašli naprijed sa iznenađujućim informacijama.

Dakle tu smo, možemo li očekivati još veću financijsku ekonomsku krizu i bankarsku krizu uskoro?

Kako će pad Grčke utjecati na vas – Nema veze gdje se nalazite !

Ovaj video povezuje ono što se događa u Grčkoj, sa aktualnim aktivnostima “bankara” i kretanjima NWO. Foster Gamble kaže da je samo pitanje tjedana ili mjeseci prije nego se stvari krenu događati.
 

 

Dodatak: Standard & Poor’s je snizio Grčkoj kreditni rating u ponedjeljak na “izmjenjiv prema dogovoru” nakon što je vlada poduzela legalne korake da bi nametnula gubitke svim grčkim vlasnicima državnih obveznica.

Iza matične sretne Wall Street priče o stabilnom financijskom tržištu i poboljšanju ekonomije, i strašna upozorenja o teškim vremenima koje nam predstoje, od strane male grupice ljudi koja propagira sudnji dan, koji upozoravaju da će još gora financijska kriza tek doći.

Harry Dent, autor nove knjige The Predstojeći Veliki Krah, kaže da nam slijedi drugi krah tržišta dionica uslijed lošeg završetka globalnog balona dugovanja. Ranije rečeno, njegove projekcije su bile da će krah biti u 2012. godini, kako će centralne banke po čitavom svijetu poplaviti tržišta novcem, dajući dionicama umjetni kratkoročni polet. Ali krah dolazi, on upozorava….

Biti će to ponavljanje krize 2008-2009, samo puno veće, kad konačno nas udari !
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=7473"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,