Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » Masovne ostavke ─Źelnih bankara i politi─Źara ! NWO i Masoni preslaguju redove prije novog ekonomskog kolapsa ?

Masovne ostavke ─Źelnih bankara i politi─Źara ! NWO i Masoni preslaguju redove prije novog ekonomskog kolapsa ?

financijska krizaMo┼żemo li o─Źekivati novu svjetsku Ekonomsku financijsku krizu?

Vidjeli smo nekoliko ostavki zadnjih par tjedana, i neki od nas su se zapitkivali da li je to normalni slijed stvari.

$16 Biliona dolara te┼íka prijevara je razotkrivena – Masovne ostavke su krenule

 

 
Masovne Ostavke Glavnih Bankarskih i Politi─Źkih Figura

Prema toj listi, dogodila se 81 ostavka glavnih bankara/politi─Źara od 7. studenog 2011. godine. Preciznije, dogodile su se 75 ostavke od 15. velja─Źe 2012. godine. Ovo je prosjek od 6.25 ostavki na dan.

Molim vas da obratite pozornost da ne govorimo ovdje o malim i nasumi─Źnim bankarima. Govorimo o visoko utjecajnim osobama, kao ┼íto je ─Źelnik Svjetske Banke, Rumunjski premijer, Hai─çanski premijer, Pakistanski premijer, Njema─Źki predsjednik, i mnogi CEO-i glavnih svjetskih banaka. Isto tako znamo ─çe CEO Goldman Sachs-a isto tako dati ostavku negdje prije ovog ljeta. Ovo su sada smo javne ostavke. ┼áta je sa ostavkama iza zatvorenih vrata? ┼áta je sa tihim uhi─çenjima.ÔÇŽ─Źitaj dalje (part 1 to 3) na ATS

Povezano sa masovnim uhićenjima, Benjamin Fulford je napisao u svojem zadnjem izvještaju:

Kao ┼íto je predvi─Ĺeno, kolaps financijske mafije koja ┼ítuje sotonu, se ubrzava. SAD Sekretar Dr┼żavne blagajne Timothy Geithner je zadr┼żan na ispitivanju od strane New York-┼íke policije 24. velja─Źe, i pu┼íten je nakon davanja dokaza o mnogo visoko pozicioniranim financijskim kriminalcima, prema policijskim izvorima. “U ve─çini slu─Źajeva moramo o┼íamariti ljude da krenu pri─Źati, ali u njegovom slu─Źaju, moramo ga o┼íamariti da ga u┼íutkamo”, ┼íalio se jedan od ispitiva─Źa. Geithner je pu┼íten ali uz naoru┼żanu pratnju, da budemo sigurni da ne─çe napustiti zemlju. BIv┼íi talijanski premijer Silvio Berlusconi je isto tako pokazao da je veoma brbljav, ka┼żu izvori u Europi. Barlusconi je bio pu┼íten.

U me─Ĺuvremenu, sastanak izme─Ĺu predstavnika Dru┼ítva Bijeli Zmaj i dr┼żavnih slu┼żbenika Ju┼żna Koreja-e koji se desio pro┼íli tjedan u Seoul-i je bio vrlo produktivan. U osnovi ono ┼íto se desilo je to da je skupina visoko rangiranih ┼ípijuna (dopisnika) iza┼ílo naprijed u zadnjih par tjedana i dalo je detaljna svjedo─Źenja koja su sakupljena. Na stranu od Geithner-a i Berlusconi-a, brbljava velika riba uklju─Źuje ─Źlanove obitelji Rothschild koji su iza┼íli naprijed sa iznena─Ĺuju─çim informacijama.

Dakle tu smo, mo┼żemo li o─Źekivati jo┼í ve─çu financijsku ekonomsku krizu i bankarsku krizu uskoro?

Kako ─çe pad Gr─Źke utjecati na vas – Nema veze gdje se nalazite !

Ovaj video povezuje ono ┼íto se doga─Ĺa u Gr─Źkoj, sa aktualnim aktivnostima “bankara” i kretanjima NWO. Foster Gamble ka┼że da je samo pitanje tjedana ili mjeseci prije nego se stvari krenu doga─Ĺati.
 

 

Dodatak: Standard & PoorÔÇÖs je snizio Gr─Źkoj kreditni rating u ponedjeljak na “izmjenjiv prema dogovoru” nakon ┼íto je vlada poduzela legalne korake da bi nametnula gubitke svim gr─Źkim vlasnicima dr┼żavnih obveznica.

Iza mati─Źne sretne Wall Street pri─Źe o stabilnom financijskom tr┼żi┼ítu i pobolj┼íanju ekonomije, i stra┼ína upozorenja o te┼íkim vremenima koje nam predstoje, od strane male grupice ljudi koja propagira sudnji dan, koji upozoravaju da ─çe jo┼í gora financijska kriza tek do─çi.

Harry Dent, autor nove knjige The Predstoje─çi Veliki Krah, ka┼że da nam slijedi drugi krah tr┼żi┼íta dionica uslijed lo┼íeg zavr┼íetka globalnog balona dugovanja. Ranije re─Źeno, njegove projekcije su bile da ─çe krah biti u 2012. godini, kako ─çe centralne banke po ─Źitavom svijetu poplaviti tr┼żi┼íta novcem, daju─çi dionicama umjetni kratkoro─Źni polet. Ali krah dolazi, on upozorava….

Biti ─çe to ponavljanje krize 2008-2009, samo puno ve─çe, kad kona─Źno nas udari !
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=7473"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,