Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni » EKSKLUZIVNO: Bilderberg 2012. konferencija

EKSKLUZIVNO: Bilderberg 2012. konferencija

Bilderberg 2012Hotel Rothchild – Manison Haifa Izrael 2012 – Bilderberg Konferencija. Nema daljnjih informacija…. Prošlogodišnje okupljanje najtajnije i najmoćnije svjetske skupine je bilo u St.Morritz, Švicarska u lipnju 2011.

Vrlo vjerojatno će se ove godine desiti ranije, zato jer ima još puno posla oko dobivanja kontrole nad resursima i svijetom, u ratovima. Informaciju je u javnost lansirao portal bilderberger.ch

Znakovito je da će se elita sastati u hotelu Rothchild, u Haifi. Ne moramo se čuditi da će se ovogodišnja konferencija održati ranije jer 2012. se ima odigrati veliki igrokaz.  Sirija i Iran će biti napadnuti, a vjerojatno se planira i raspad EU ili dolara. Obzirom da spomenuta elita ima namjeru uspostaviti svjetsku vladu i novi poredak, sukladno njihovom geslu…ORDO EX CHAO, Red iz Kaosa, morat će si dati truda destabilizirati cijele države, valute, sisteme, kako bi došli do tog neophodnog kaosa iz kojeg tek tada mogu uspostaviti svoj red.

Hotel Haifa u kojem će se sastati vrh Bilderberg grupe, je manji hotel po kapacitetima, baš zato jer Bilderberg grupa valjda inzistira na ekskluzivnosti i tajnosti. U tajnosti će ostati njihov daljnji boravak i pravo mjesto održavanja konferencije.

Haifa Jonah Jahaw je veoma bitan za upoznavanje personalizacije, i za početak sigurnosne pripreme koja će biti pos vemu sudeći jako čudna.  Zadnja Bilderberg konferencija se održala u lipnju 2011. u St.Moritzu. Ove godine, elita ne može čekati predugo da bi se sastala. Bilderberg grupa se ove godine navodno nalazi u specifičnom hotelu, Hotel Rothschild !

Rothschild dvorac u Haifi je luksuzni  mali hotel u usporedbi prošlogodišnjeg okupljališta u hotelu Suvretta u St. Moritzu. Tako da po svojoj prilici će ovdje doći samo krema elite. Lista sudionika još ne postoji, ali možemo pretpostaviti da će biti dobro poznate ličnosti kao David Rockefeller, Kraljica Beatrix od Nizozemske, Henry Kissinger…

Ne baš previše iznenađeni, saznajemo da će se Bilderbergeri okupiti ove godine puno ranije, jer će 2012. biti zaista veliki spektakl, Sirija i Iran će biti napadnuti, planira se raspad EU ili SAD dolara.

Otkada su FEMA kampovi (koncentracioni kampovi), aktivirani i proslavljeni u Americi prošli mjesec, dramatičan razlog da vjerujemo u genocid (“reduciranje populacije”). Elita još mora puno toga napraviti da ispuni svoj plan, a mi jako toga malo znamo. Čitajte novisvjetskiporedak.com i budite u toku….

Bilderberg Meeting 2012

http://beforeitsnews.com/story/1581/729/Bilderberg_Meeting_2012.html

Haifa Bilderberger
BILDERBERG 2012

 

[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=6755"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Illuminati, Masoni · Tags: , , , , , ,