Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » Mađarska uništava sve usjeve zasijane GMO žitaricama koje je napravio Monsanto !

Mađarska uništava sve usjeve zasijane GMO žitaricama koje je napravio Monsanto !

GMO monsanto novisvjetskiporedak.comMađarska je napravila hrabar korak u ratu protiv bio-tehnološkog diva Monasanto- a i genetički modificirane hrane, uništavajući 1000 hektara kukuruznih usjeva zasijanih GMO sjemenom, otkrilo je izvješće zamjenika ministra poljoprivrede Mađarske, gospodina Lajos Bognar-a.

 

Pogodite koji od od ova dva primjera kukuruza je Monsanoto GMO proizvod? Gornji primjer kukuruza je GMO biljka, a donji starinska sorta kukuruza.

GMO novisvjetskiporedak.com

U članku Natural Society-ja stoji slijedeće:

Za razliku od mnogih zemalja Europske Unije, genetski modificirano sjeme je zabranjeno u Mađarskoj. Sa sličnim zakonima je Peru zabranio na deset godina korištenje GMO biljaka i sjemena.

No strahuje se da iako je Mađarska uništila sva ta polja zasijana s GMO sjemenom, da će polen koji prenosi vjetar i kukci napraviti neželjene hibride na mnogim susjednim poljima.

Bognar je dodao u svojoj izjavi: „Za vrijeme provjera sjemena zasijanih po Mađarskoj otkrili smo da je na mnogim poljima zasijano GMO sjeme Pioneer Monsanto-a, bez obzira što smo uništili zabranjene usjeve, mi ćemo nastaviti s pregledom površina u slučaju da je još polja zasijano s GMO sjemenom.“

Slobodno kretanje robe u EU znači da autoriteti neće istraživati na koji je način sjeme stiglo u Mađarsku, ali će provjeriti gdje se ta roba može naći, Regionalni javni radio izvjestio je, da su dva najveća internacionalna prozivođača sjemena, pod utjecajem ovih zbivanja i GMO sjeme se sijalo na tisućama hektara u Mađarskoj. Većina lokalnih seljaka se žalilo otkada su otkrili da koriste i siju GMO sjeme.

U sezoni koja je vijeć u tijeku, već je kasno da se sadi drugo novo sjeme, tako da će žetva ove godine biti izgubljena.

I da stvari budu puno gore za seljake, kompanija koja se bavi distribucijom sjemena u općini Baranya, je u likvidaciji.  Prema tome, ako je ikakva kompenzacija plaćena od strane internacionalnih proizvođača sjemena, novac će biti isplaćen primarno ovoj firmi koja je u stečaju, nego seljacima.

Vidite, GMO sjeme je zabranjeno u Mađaraskoj, kao i u nekoliko europskih zemalja, kao što su Njemačka i Irska. Ove zemlje su odabrale da NE dozvole njihovim ljudima da  se upotrebljavaju kao zamorci u masivnom eksperimentu opskrbe hrane, koja je u biti indoktrinacija GMO -a. Makar je Monsanto, svjetski lider u GMO Osjemenu, izjavljivao da GMO hrana nije različita od konvencionalno uzgojene hrane, istraživanja su pokazala sasvim drugačije rezultate. Ovdje ćemo navesti samo par primjera, neprijatnih nalaza koji su povezani sa GMO hranom:

GMO grašak izaziva oštećenje pluća kod miševa Potomci štakora hranjeni sa GMO sojom pokazali su poveaćni broj u smrtnosti, manjoj težini rađanja, i nemogućnosti da se razmnožavaju
GMO krumpir može uzrokovati rak kod štakora Mužjaci miševa hranjeni sa GMO sojom imaju oštećene mlade stanice sperme
Bakterija u vašem trbuhu može preuzeti DNA od GMO hrane koju jedete Embrio potomaka miša koji su hranjeni sa GMO sojom, imaju promjenjenu DNA funkciju.
GMO hrana vodi do značajnog  raskida organa kod štakora i miševa,  posebno na bubrezima, jetri, srcu i slezeni Nekolicina američkih seljaka izvjestili su o sterilnosti i plodnosti kod svinja i krava koji su hranjeni GMO kukuruzom
GMO kukuruz uzrokuje širok  spektar imunoloških bolesi kod miševa, općenito povezanih sa bolestima kao što su artritis, Lou Gehringova bolset, osteoporoza, bolest upaljenih crijeva. Inspektori u Indiji imaju dokumentirane podatke o problemima plodnosti, abortusima, preuranjenim rađanjima, i ostalim ozbiljnim zdravstvenim temama uključujući i smrtnost, među bizonima koji su hranjeni sa GMO sjemenkama pamuka

 

više informacija na http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/08/09/hungary-destroys-all-monsanto-gmo-corn-fields.aspx

autor nsp, uz pomoć razotkrivanje.net

[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=6333"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , ,