Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » Ma─Ĺarska uni┼ítava sve usjeve zasijane GMO ┼żitaricama koje je napravio Monsanto !

Ma─Ĺarska uni┼ítava sve usjeve zasijane GMO ┼żitaricama koje je napravio Monsanto !

GMO monsanto novisvjetskiporedak.comMa─Ĺarska je napravila hrabar korak u ratu protiv bio-tehnolo┼íkog diva Monasanto- a i geneti─Źki modificirane hrane, uni┼ítavaju─çi 1000 hektara kukuruznih usjeva zasijanih GMO sjemenom, otkrilo je izvje┼í─çe zamjenika ministra poljoprivrede Ma─Ĺarske, gospodina Lajos Bognar-a.

 

Pogodite koji od od ova dva primjera kukuruza je Monsanoto GMO proizvod? Gornji primjer kukuruza je GMO biljka, a donji starinska sorta kukuruza.

GMO novisvjetskiporedak.com

U ─Źlanku Natural Society-ja stoji slijede─çe:

Za razliku od mnogih zemalja Europske Unije, genetski modificirano sjeme je zabranjeno u Ma─Ĺarskoj. Sa sli─Źnim zakonima je Peru zabranio na deset godina kori┼ítenje GMO biljaka i sjemena.

No strahuje se da iako je Ma─Ĺarska uni┼ítila sva ta polja zasijana s GMO sjemenom, da ─çe polen koji prenosi vjetar i kukci napraviti ne┼żeljene hibride na mnogim susjednim poljima.

Bognar je dodao u svojoj izjavi: ÔÇ×Za vrijeme provjera sjemena zasijanih po Ma─Ĺarskoj otkrili smo da je na mnogim poljima zasijano GMO sjeme Pioneer Monsanto-a, bez obzira ┼íto smo uni┼ítili zabranjene usjeve, mi ─çemo nastaviti s pregledom povr┼íina u slu─Źaju da je jo┼í polja zasijano s GMO sjemenom.ÔÇť

Slobodno kretanje robe u EU zna─Źi da autoriteti ne─çe istra┼żivati na koji je na─Źin sjeme stiglo u Ma─Ĺarsku, ali ─çe provjeriti gdje se ta roba mo┼że na─çi, Regionalni javni radio izvjestio je, da su dva najve─ça internacionalna prozivo─Ĺa─Źa sjemena, pod utjecajem ovih zbivanja i GMO sjeme se sijalo na tisu─çama hektara u Ma─Ĺarskoj. Ve─çina lokalnih seljaka se ┼żalilo otkada su otkrili da koriste i siju GMO sjeme.

U sezoni koja je vije─ç u tijeku, ve─ç je kasno da se sadi drugo novo sjeme, tako da ─çe ┼żetva ove godine biti izgubljena.

I da stvari budu puno gore za seljake, kompanija koja se bavi distribucijom sjemena u op─çini Baranya, je u likvidaciji.┬á Prema tome, ako je ikakva kompenzacija pla─çena od strane internacionalnih proizvo─Ĺa─Źa sjemena, novac ─çe biti ispla─çen primarno ovoj firmi koja je u ste─Źaju, nego seljacima.

Vidite, GMO sjeme je zabranjeno u Ma─Ĺaraskoj, kao i u nekoliko europskih zemalja, kao ┼íto su Njema─Źka i Irska. Ove zemlje su odabrale da NE dozvole njihovim ljudima da┬á se upotrebljavaju kao zamorci u masivnom eksperimentu opskrbe hrane, koja je u biti indoktrinacija GMO -a. Makar je Monsanto, svjetski lider u GMO Osjemenu, izjavljivao da GMO hrana nije razli─Źita od konvencionalno uzgojene hrane, istra┼żivanja su pokazala sasvim druga─Źije rezultate. Ovdje ─çemo navesti samo par primjera, neprijatnih nalaza koji su povezani sa GMO hranom:


GMO gra┼íak izaziva o┼íte─çenje plu─ça kod mi┼íeva Potomci ┼ítakora hranjeni sa GMO sojom pokazali su povea─çni broj u smrtnosti, manjoj te┼żini ra─Ĺanja, i nemogu─çnosti da se razmno┼żavaju
GMO krumpir mo┼że uzrokovati rak kod ┼ítakora Mu┼żjaci mi┼íeva hranjeni sa GMO sojom imaju o┼íte─çene mlade stanice sperme
Bakterija u va┼íem trbuhu mo┼że preuzeti DNA od GMO hrane koju jedete Embrio potomaka mi┼ía koji su hranjeni sa GMO sojom, imaju promjenjenu DNA funkciju.
GMO hrana vodi do zna─Źajnog┬á raskida organa kod ┼ítakora i mi┼íeva,┬á posebno na bubrezima, jetri, srcu i slezeni Nekolicina ameri─Źkih seljaka izvjestili su o sterilnosti i plodnosti kod svinja i krava koji su hranjeni GMO kukuruzom
GMO kukuruz uzrokuje ┼íirok┬á spektar imunolo┼íkih bolesi kod mi┼íeva, op─çenito povezanih sa bolestima kao ┼íto su artritis, Lou Gehringova bolset, osteoporoza, bolest upaljenih crijeva. Inspektori u Indiji imaju dokumentirane podatke o problemima plodnosti, abortusima, preuranjenim ra─Ĺanjima, i ostalim ozbiljnim zdravstvenim temama uklju─Źuju─çi i smrtnost, me─Ĺu bizonima koji su hranjeni sa GMO sjemenkama pamuka

 

više informacija na http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/08/09/hungary-destroys-all-monsanto-gmo-corn-fields.aspx

autor nsp, uz pomo─ç razotkrivanje.net

[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=6333"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , ,