Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, VIJESTI Hrvatska » DAVID ICKE ponovo u Zagrebu !

DAVID ICKE ponovo u Zagrebu !

NWO NSPNovi megasession alternativnog povjesničara David Icke -a u trajanju od punih 10 sati (uz tri stanke od 30 minuta) održat će se 3. prosinca u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma.

Nakon dupkom punih dvorana na turneji Australijom i Amerikom, a prije Amsterdama, Honolulua pa čak i bombastično za kraj 2012. najavljenog Londona, za koji je već sad rezervirana Wembley Arena, čini se da će i dosad kapacitetom najveće i trajanjem najduže, a brojem četvrto predavanje u Zagrebu biti rasprodano i prije nego što David Icke sleti na Pleso.

Samo dan prije parlamentarnih izbora, u vrijeme izborne šutnje, Icke će u svojoj 60. godini na ovoj najdugotrajnijoj turneji u životu, uz pomoć više od 1200 fotografija, dokumenata i ilustracija, govoriti bez dlake na jeziku.

Pružit će uvid u pozadinu aktualnih događanja, njihove povijesne izvore i posljedice koje su vidljive u našoj najbližoj okolici. Poseban će osvrt dati na pristupanje Hrvatske Europskoj uniji, povećavanje nadzora i kontrole, masovnu manipulaciju i ‘globalnu diktaturu’ te druge nove spoznaje koje je sažeo u svojoj dosad najizazovnijoj knjizi ‘Ljudski rode, ustani – Ovaj lav više ne spava‘ (2011.), koju u Hrvatskoj izdaje Teledisk.
Starta se u 10 sati.

Manji dio preostalih ulaznica od ukupno 1 200 koliko je bilo raspoloživo, prodaje se u sustavu Eventima, ovisno o mjestu sjedenja, u rasponu od 130 do 210 kuna, dok će se na sam dan predavanja ulaznice na licu mjesta prodavati po cijeni od između 150 i 230 kuna.

Filed under: Illuminati, Masoni, VIJESTI Hrvatska · Tags: , ,