Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Britanski ‘Independent’ preporučio samostalnim ženama putovanje u Maroko kao najbolju destinaciju za ‘izlet u divljinu’

Britanski ‘Independent’ preporučio samostalnim ženama putovanje u Maroko kao najbolju destinaciju za ‘izlet u divljinu’

maroko-zeneSamo tri mjeseca je prošlo nakon što su teroristi ISIS-a u Maroku divljački odrubili glave norvežanki Maren Ueland i dankinji Louisu Vesterager Jespersen, britanski list The Independent izdao je turistički vodič za neudate žene kojim im preporučuju da “putuju solo” u Maroko na “Međunardni Dan žena”

U članku pod nazivom „Međunarodni dan žena: 10 najboljih turističkih destinacija za samostalnih žena“, navodi „Pješačenje u Maroku“ kao prvu preporuku.

Britnska putnička agencija Intrepid Travel pokrenula je nove ženske ekspedicije, koje se bave “razbijanjem barijera, poticanjem rasprave i stvaranjem impresivnih lokalnih turističkih iskustava za žene koje su obično izvan naših redovnih grupnih turističkih putovanja”.

Njihova ekspedicija u Maroku je izletnička avantura koja počinje u Marakešu i ide preko doline Bougmez i podnožja planine Azourki, prije nego što putnici u Talsanantu mogu posjetiti žensku prodavaonicu ženske odjeće.

Osamodnevna tura košta 675 britanskih funti, uključujući sedam noćenja u hotelu B&B, četiri ručka, pet večera, prijevoz i niz aktivnosti, od lokalne folklorne radionice do radionice za šminku.

Članak ne daje nikakve sigurnosne savjete niti potiče turiste da poduzmu mjere opreza prije ili tijekom posjeta tom području.

14 osoba suočeno s kaznenim progonom i kaznom zatvora do 3 godine zbog dijeljenja snimke odrubljivanja glava u Maroku

Danska policija optužila je 14 osoba za dijeljenje videa na društvenim medijima koji navodno pokazuje ubojstvo danske izletnice Louise Vesterager Jespersen i njezine norveške prijateljice Maren Ueland u Maroku u prosincu prošle godine, prenosi danski radio.

Videozapis kojeg je podijelilo 14 Danaca, od kojih su šest bili maloljetni, prikazao je odsijecanje glave kuhinjskim nožem.

Dvanaest osoba optuženo je za neovlašteno otkrivanje i narušavanje privatnosti, što se može kazniti zatvorom do tri godine. Preostale dvije osobe optužene su za javno odobravanje ubojstva dviju žena, što se kažnjava novčanom kaznom ili kaznom zatvora do dvije godine.

Danska obavještajna služba (PET) prethodno je potvrdila videozapis o ubojstvu koji je navodno postao virusan na danskim društvenim medijima. Danska policija je savjetovala javnost da ne gleda videozapis i da ga pobriše ako ga ima na kompjuteru.

15 marokanskih muškaraca optuženo je za napad klasificiran kao teroristički napad. Unatoč činjenici da su osumnjičeni ubojice prisegnuli ISIS-u, marokanska obavještajna služba kasnije je odbacila ideju da je ubojstvo mladih djevojaka koordinirala takozvana “Islamska država”.

Da se videozapis nije podijelio, ubojice tih mladih žena možda nikada ne bi bili uhićeni zbog ovog groznog zločina. Marokanske vlasti bile su prisiljene na pronalaženje ubojica zbog tog videa.

Liberalna globalistička “policija” Velikog brata je bijesna zbog ovog videa jer on pokazuje što se zapravo događa, i svatko tko pokuša to razotkriti, bit će optužen za zločine iz mržnje i druge gluposti.

I kako bi dokazali da ovaj video čina odrubljivanja glava neće odvratiti druge mlade žene od turističkih putovanja u Maroku, liberalna web stranica vijesti The Independent u Velikoj Britaniji promovira putovanja u Maroko za mlade žene na proslavu Međunarodnog dana žena.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,