Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » GLOBALIST I BILDERBERGER: Predsjednik koji je služio ‘Novom svjetskom poretku’ umro u 94. godini!

GLOBALIST I BILDERBERGER: Predsjednik koji je služio ‘Novom svjetskom poretku’ umro u 94. godini!

bush-smrtPortal “Deathlist.net” pogodio je kada će završiti život jedan od predsjednika koji je svoj život posvetio uspostavljanju “Novog svjetskog poretka”

George H. W. Bush, 41. predsjednik Amerike, koji je iskoristio poziciju za promicanje globalističke agende Novog svjetskog poretka, je umro. Imao je 94 godine.

U priopćenju javnosti njegov ured je izjavio: “George Herbert Walker Bush, svjetski pomorac, pionir naftne industrije u Teksasu i 41. predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, umro je 30. studenog 2018. godine.”

Ova izjava bi upravo mogla lako opisati 41. predsjednika Sjedinjenih Država i kao “globalistu, člana tajnih društava i luciferijanca, i promicatelja ideologije Novog svjetskog poretka.”

Tijekom dva desetljeća Bush je bio veleposlanik Ujedinjenih naroda, izaslanik u Kini, te direktor CIA-e.

Globalist u svojoj srži, Bush je koristio republikansku stranku kako bi unaprijedio ciljeve njegovog Luciferijanskog reda.

Luciferijanstvo ili luciferizam je sustav vjerovanja ili intelektualnog uvjerenja koji štuje bitne i inherente karakteristike Lucifera. Luciferizam se često poistovjećuje kao pomoćna vjera ili pokret sotonizma, zbog povezivanja Lucifera sa Sotonom. Neki Luciferijanisti prihvaćaju ovo povezivanje i prihvaćaju Lucifera kao dobru ili prosvijetljenu stranu Sotone. (Wikipedia)

Bush je služio u jednom predsjedničkom mandatu od 1989. do 1993. godine, prije nego što je izgubio kandidaturu za ponovni izbor. Razlog toga je bio da mu je nedostajala karizma svog prethodnika, predsjednika Reagana, kojemu je dva mandata služio kao potpredsjednik.

Međutim, Bush, član tajnog društva “Skull and Bones”, kao i redoviti sudionik na konferenciji Bilderberg i na konferencijama u Bohemijskoj šumi (Bohemian Grove), uspio je postaviti temelje koji su omogućili doktrinu Novog svjetskog poretka koja bi se razvijala tijekom predsjedavanja njegova nasljednika Bill Clintona.

U zloglasnom govoru u američkom Kongresu 1991. godine, predsjednik Bush je iznio planove za pokretanje Novog svjetskog poretka.

Koristeći živi pijesak globalnih sukoba kao osnovu za “novu priliku”, Bush je pozvao zemlje u svijetu da se ujedine prema jednom cilju – “Novi svjetski poredak”:

“Mi smo Amerikanci, dio nečega veće od nas samih. Ono što je u pitanju je više od jedne male zemlje. To je velika ideja. Novi svjetski poredak, u kojem su razni narodi spojeni zajedno u zajedničkom cilju, kako bi se postigla univerzalna težnja čovječanstva. Mir i sigurnost, sloboda i vladavina prava. Takav je svijet vrijedan naše borbe.„


Tko je bolji od unuka Aleister Crowleyja – čija je majka začeta tijekom crnih magijskih seksualnih rituala u Parizu – da vodi Sjedinjene Američke Države u Luciferovoj doktrini novog svjetskog poretka?

Sotonističko podrijetlo

Predsjednik Bush se smatrao unukom Aleistaira Crowleya – engleskog okultiste i poznatog štovatelja crne magije koji je jednom tvrdio da je kontaktirao Lucifera tijekom Sotonističkog rituala.

U vrijeme Aleister Crowleya u Parizu koji je bio vođa okultnog tajnog društva Ordo Templi Orientis (OTO) nije bila tajna da je sudjelovao u seksualnim ritualima sa Paulinom Pierceom, majkom Barbare Peirce (suprugom bivšeg predsjednika George W. H. Busha).

Pauline Pierce se vratila u Sjedinjene Države u listopadu 1924. godine, a osam mjeseci kasnije, u lipnju 1925. rodila je Barbaru Pierce koju će oženiti mladi političar i voditeljem CIA-e, George Herbert Walker Bush.

Bush će također biti zapamćen kao patrijarh Bushova političkog plemena, jedne od najuspješnijih političkih dinastija u povijesti.

41. predsjednik George H.W. Bush bio je otac Georgea W. Busha, 43. predsjenika SAD-a i guvernera Jeb Busha, koji je izgubio kandidaturu za predsjenika od Donald Trumpa 2016. godine.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,