Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE » IPAK JE POLETIO: ‘Ravnozemljaš’ iz Kalifornije se napokon lansirao u raketi da bi dokazao ‘Ravnu Zemlju’ (VIDEO)

IPAK JE POLETIO: ‘Ravnozemljaš’ iz Kalifornije se napokon lansirao u raketi da bi dokazao ‘Ravnu Zemlju’ (VIDEO)

mike-raketaTeoretičar ‘Ravne Zemlje’ i samouki raketni znanstvenik ‘Mad’ Mike Hughes se katapultirao 600 metara u zrak na raketi domaće proizvodnje u kalifornijskom pustinjskom gradu

61-godišnji bivši vozač limuzina koji je postao samouki raketni znanstvenik je pokrenuo svoju raketu u subotu u blizini grada Amboy u Kaliforniji i dosegao visinu od 1875 stopa ili 572 metara.

Događaj je prethodno bio odgođen zbog tehničkih problema i nedostatka dopuštenja.

“To je poput lansiranja Falcon Space-a” – izjavio je Hughesov član tima Jimu Noize TV-u prije no što je Hughes ušao u raketu s parom. “Ali nemojte dopustiti da se sruši na vas.”

Slijetanje je bilo teško, jer je raketa pala na nosni konus te su Mikea bolila leđa nakon leta, prema AP-u.

“Umoran sam od ljudi koji govore da sam se uplašio i da nisam izgradio raketu. Umoran sam od toga. Ustrajao sam i uspio” – rekao je Hughes.

To je drugi pokušaj teoretičara “Ravne Zemlje” da lansira raketu. U 2014. je se lansirao na skoro 500 metara visine u svom prvom putničkom vozilu i pretrpio ozljede nakon leta.

Nejasno je ipak, da li je drugi pokušaj bio dovoljan za uklanjanje svih nedoumica suvremene znanosti i dokazivanje zavjere “Ravne Zemlje”.

Hughes je namjeravao ići i dalje i izgraditi veću raketu naziva “Rockoon” koja koristi balon s plinom kako bi došao do gornje atmosfere. Vozilo će ga odvesti na nekih 100 kilometara visine.

To se možda neće dogoditi još neko vrijeme, jer će Hughes biti zauzet drugim projektom – planira se kandidirati za guvernera Kalifornije.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,