Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ŠOKANTNO: U Bavarskoj samo u ovoj godini migrantska silovanja porasla za 91 posto

ŠOKANTNO: U Bavarskoj samo u ovoj godini migrantska silovanja porasla za 91 posto

imigranti-izbjegliBroj slučajeva silovanja u njemačkoj pokrajini Bavarska je porastao za 48 posto, a broj silovanja koja se odnose na migrante je porastao za 91 posto

Bavarska se suočava sa drastičnim porastom broja silovanja od kraja 2016. godine, a prijavljeno je čak 685 slučajeva silovanja od strane policije od siječnja do srpnja ove godine – što je porast od čak 48 posto, piše Breitbart.com

Migranti su okrivljeni za 126 silovanja u istom razdoblju, gotovo dvostruki broj od broja silovanja u 2016. godini, što znači da su migranti odgovorni za gotovo jedan na svakih pet slučajeva silovanja, izvijestio je njemački list Bild.

Bavarski ministar unutarnjih poslova Joachim Herrmann, član Kršćansko socijalne unije (CSU) – koja je povezan s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel Kršćanske demokratske unije (CDU) – rekao je su razlozi za povećanje broja silovanja bili nejasni.

Ministar unutarnjih poslova rekao je da se više treba fokusirati na način tumačenja statistike, obećavajući „još veću borbu protiv seksualnih kaznenih djela, čak i u centrima za azil”.

Dva nedavna slučaja su napunila naslove medija u Bavarskoj, u kojoj su dvije žene bile silovane na otvorenim područjima. Jedno silovanje je uključivalo 28-godišnju ženu u Münchenu koja je bila na putu u Dvoranu Feierwerk, kada je odvučena u parku, gdje ju je nepoznati muškarac silovao.

Drugi slučaj se dogodio ranije ovog tjedna kada je mlada žena silovana dok je trčala na jezeru Simssee u blizini Rosenheima. 34-godišnji tražitelj azila iz Nigerije kojem nije odobren azil je kasnije uhićen od strane policije kao osumnjičeni.

G. Hermann je također pozvao na „učinkovito ograničavanje imigracije i posljedične deportacije odbijenih tražitelja azila”, politika koju dijeli sa vođom CSU-a Horst Seehofer, te je u više navrata pozvao na ograničenje broj azilanata koji dolaze u zemlju.

Seehoferova ideja je više puta odbijena od strane njegovog koalicijskiog partnera Angele Merkel, koja se dosljedno drži plana i neće ograničiti broj azilanata koji dolaze u Njemačku.

Bavarski ministar unutarnjih poslova je također istaknuo i upozorio na nadolazeće izazove na Oktoberfestu, rekavši kako će tražiti da se poveća policijsku prisutnost na događaju i poveća broj nadzornih kamera.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,