Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » PLAN KOJI JE SKOVAN ODAVNO: ‘Sterilizirat ćemo ih putem kemikalija u hrani’ – članak objavljen 1969. u New York Timesu

PLAN KOJI JE SKOVAN ODAVNO: ‘Sterilizirat ćemo ih putem kemikalija u hrani’ – članak objavljen 1969. u New York Timesu

fetus-hrana4. studenog 1969. godine je objavljen specijalni članak u New York Timesu autora Gladwin Hilla koji je pozvao na uporabu kemikalija za sterilizaciju koje se dodaju u opskrbni lanac hranom kako bi se postigli globalistički ciljevi ljudske depopulacije

Taj članak, pod naslovom “Najavljena sterilizacija putem kemikalija u hrani”, je došao uz još jedan naslov „Biološki stres potreban za obuzdavanje rasta stanovništva.”

Davne 1969. godine, 4. rujna, New York Times objavio je članak u kojem brojni “križari” depopulacije, kako ih nazivaju u tekstu, upozoravaju na nužnost sterilizacije stanovništva kako bi se proveo cilj globalista – depopulacija.

Članak naslovljen “Najavljena sterilizacija putem kemikalija u hrani” popraćen je podnaslovom “biolog istaknuo važnost kontrole rasta stanovništva”.

U tom članku citira se dr. Paul Ehrlich sa Sveučilišta Stanford, zagovornik depopulacije i savjetnik za znanost tadašnjeg predsjednika SAD-a Richarda Nixona, te dr. Lee DuBridge koji je kazao kako “kontrola populacije mora biti primarni zadatak svake vlade”.

Dr. Ehrlich u članku tvrdi da bi vlada trebala biti zadužena za reproduktivna prava, odnosno da vlada treba imati pravo odlučivati tko će se razmnožavati, a tko sterilizirati.

Kako bi se postignuli ciljevi sterilizacije, taj biolog je “pozvao na hitno uspostavljanje Savezne populacijske komisije” (danas postoje ove komisije diljem svijeta) s velikim proračunom za propagandu “, navodi New York Times. Također je pozvao na “dodavanje privremenog sterilanta u hranu ili vodu kako bi se izazvala potrebna neplodnost”.

Natural.news portal ističe kako su Amerikanci nesvjesni kako su ciljevi depopulacije iz 1969. godine u punom zamahu u SAD-u danas (a i šire).

Neki od načina za postizanje sterilizacije i depopulacije, navode, uključuju:

1. Tajne genetske modifikacije usjeva kako bi se smanjila muška plodnost.

2. Kontinuirana upotreba otrovne žive u injekcijama protiv gripe kako bi se povećao broj spontanih pobačaja.

3. Planned Parenthood centri za abortus koji ciljaju manjinske zajednice kako bi se izvršilo pročišćenje rase (eugenika).

4. Planirana, namjerna uporaba sastojaka u prehrambenoj industriji koji uzrokuju raku, uključujući natrij nitrit u prerađenom mesu, čime se uzrokuju prerane smrti i rapidno širi bolest koji svakodnevno ubija veliki broj ljudi
 
(dnevno.hr)

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , ,