Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NJEMAČKA: Policija poručila ženama da ne trče same po parku nakon što je imigrant silovao joggericu u parku

NJEMAČKA: Policija poručila ženama da ne trče same po parku nakon što je imigrant silovao joggericu u parku

park-zenaVlast je sada izravno kapitulirala pred “kulturnim obogaćivanjem” Njemačke

Brutalno silovanje usred bijela dana potaknulo ih je na ovakvo upozorenje.

Monstruozno silovanje pogodilo je njemački grad Leipzig prošloga tjedna. Odnosno, bilo je to još samo jedno silovanje u nizu. Građani su već navikli i politički su korektni.

Kao i mediji, koji od toga ne rade preveliku dramu. Muškarac je u parku Rosental usred bijela dana zgrabio ženu, silovao ju i zlostavljao toliko brutalno da je žena završila na operaciji u bolnici, prenosi njemački Stern.

Policijsko izvješće piše da je djevojka trčala kada ju je muškarac napao, bacio na tlo, udario ju u lice, zatim ju odvukao na livadu gdje ju je silovao.

Silovatelj je pobjegao i trenutno je na slobodi.

Policija je izjavila da nemaju dovoljno tragova i traže pomoć javnosti, ali i upozorava javnost da „nije pametno trčati sam“.

U razgovoru za Stern, glasnogovornik policije Uwe Voight tako upozorava žene: „Tko god ide trčati, treba biti svjestan svog okruženja, gledati oko sebe. Ako imate priliku, trčite s nekim, ne sami.“

I eto, od sigurnih i uređenih zemalja preko noći smo spali na životinjske četvrti u kojim hodaš sustavno pogledavajući oko sebe. I to očito nikome nije problem.

Unatoč svim neugodnostima koje su se proteklih mjeseci dogodile, silovanjima, terorističkim napadima, dokazima da se preko politički korektne islamizacije Europe na ovaj način džihadisti ubacuju u europske zemlje te znanju o brutalnim pokoljima i progonima naše kršćanske braće na Bliskom istoku, vlada opća apatija i malobrojni uspijevaju poduzeti nešto konkretno i učinkovito.

Mediji uigrano i dalje prešućuju stvarnost, prešućuju zločine, ne osuđuju zločince, a mir Europe zamijenio je nemir i strah i smrt na koju više nitko ne reagira jer je postala dio naših života.

Njemačka je doživjela val nasilnih zločina otkada je počela prihvaćati valove “izbjeglica” u 2015. godini.

Izvješće koje je prošle godine objavilo Ministarstvo unutarnjih poslova Njemačke ustanovilo je da je 409.741 zločina počinjeno od strane migranata, a zločina od strane njemačkih građana čine 27,6 posto.

Što drugo reći nego bravo, Europo! Bitno da smo mi politički korektni, sve je drugo manje važno.
 
(dnevno.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,