Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA » Ekskluzivno! Joker iz Colorada je teorija zavjere. To su dvije različite osobe!

Ekskluzivno! Joker iz Colorada je teorija zavjere. To su dvije različite osobe!

Izvor  informacija o vjerodostojnim zavjerama se vjerujemo ne uzimaju dovoljno ozbiljno. Slijedeći primjer premijere Batman filma pokazuje da nešto tu strašno smrdi.

YouTube kanal je pun materijala koji se bavi, primjerice, novopečenom “zavjerom” koja, kako se čini, se približava se vjerojatnošću svaki dan. Začudit ​​ćete se kada saznate da je čovjek u Bijeloj kući prijevara bez vjerodostojne dokumentacije (rodnog lista) koja pokazuje gdje je rođen, pa čak i koji njegov biološki otac može biti.

Ali ovdje je zavjera koju bi moglo biti malo lakše dokazati. Aurora, ubojica iz kino dvorane imenom James Holmes koji se navodno sam predao odmah nakon pucnjave, prikazan je nedavno na sudu i izgleda ovako:
holmes colorado batman 1
Objavljena je priča ubrzo nakon snimanja koji detaljno pokazuje očite znakove namještaljke. Sada ova slika daje još više dokaza koji bi podržali razloge za sumnju ovdje postoji više od jednostavnog slučaja koji uključuje psihološki poremećeni slučaj koji se pretvara da je Joker.

Ovakve primjere možete vidjeti uvijek u filmovima. Netko biva uhvaćen, zatvoren, a zatim se organizira da ga zamijeni netko drugi tko će prihvatiti pad. I sada imamo takav scenario koji se igra u Coloradu …  možda.

Vidite, ovdje imamo sliku James Holmes-a objavljenu u medijima prije objave sudske snimke. To je točno – imamo dvije slike za usporedbu … i da …  one su uspoređene. Ovdje je slika Jamesa Holmes-s objavljena ranije. Holmes (24), ovo je slika koju je objavio The University of Colorado 20, srpanja, 2012.

holmes colorado batman
Sada može biti lako  i jednostavno na prvi pogled povjerovati u priču i ovdje postoje neke nejasne sličnosti oblika glave, ali kad malo bolje pogledamo  i stavimo slike jednu kraj druge slike….

holmes colorado batman

Osim medicinske dokumentacije koja iskače svaki dan i prikazuje da je ta osoba imala VELIKU plastičnu operaciju, ne dokazi da je to isti tip. Ništa se ne poklapa. Previše je razmišljati  da bi svaka promjena izraza lica mogla nadoknaditi niz tih dramatičnih razlika u izgledu.

Razlika uhase može objasniti  kao promjenjivi kut kamere, ali šta sa nosom? Šta sa tim očima? Jasno je da to nije ista osoba. Što se ovdje događa? Tko je bio u toj sudnici? Je li moguće da je cijeli ovaj događaj postavljen od strane anti-2. amandmana agencija (UN ?) Je li moguće da neka žrtva, ovisnik o drogi  zamjenjena za pokolj u Coloradu? Je li moguće da su podružnice ili grane američke vlade ubili svoje ljude u svrhu razoružanje mase? In a Jednom riječju – DA.

DODATAK!

Sve više dokaza se slijevaju i pokazuju preko zaprepaštujućih dokaza, kako nema šanse da je ovo isti čovjek. Ako pogledate na lijevo od Adamove jabučice  primijetiti ćete da ne postoji MADEŽ.

holmes colorado batman Sada pogledajte ovu sliku Jamesa 2. Jasno je da postoji madež na lijevoj strani njegove Adamove jabučice. Sada, ako ste detektiv da li bi ste zaključili iz svih ovih slika dokaze, da su ove dvije slike od dva različita čovjeka.

holmes colorado batmanNiti jedna zlouporaba droge ne može uzrokovati da se kod neke osobe nos izduži i suzi samo tako. Tu je jednostavno previše razlika između njih dvojce.

Sada se zapitajte – sa svim znakovima namještenog događaja ( ovdje ) i sada je jasno da ovaj momak koji je u zatvoru za ovaj zločin nije ni James Holmes, što se u svijetu događa ovdje? Imamo lažne uzurpatore u Bijeloj kući dokazane od strane neovisnih istraživanja, kretanje ilegalnog oružja preko granice s Meksikom koje je učinila Obamina administracija (dokazano), pozive prema državnim službenicima i posebnim interesnim skupinama (Michael Bloomberg…) o razoružanju Amerikanaca na nacionalnoj razini, a sada je postavljen neodoljiv dokaz o napadu nenaoružanih ljudi u kinu u jednoj od najslobodnijoj državu što se tiče posjedovanja oružja.

DODATAK:
 
Svjedok je vidio drugog strijelca / asistenta. Video:
 

 
izvor:beforeitsnews.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=9979"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,