Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » CIA priznaje: Koristimo medije za manipulaciju SAD i svijeta

CIA priznaje: Koristimo medije za manipulaciju SAD i svijeta

cia TVArhivirani isječak različiih saslušanja u Konges-u koji razotkriva činjenicu da CIA direktno ubacuje priče u medije, u SAD-u i u ostatku svijeta.

Pitanje: Poznajete li kojeg čovjeka koji je plaćen od CIA-e koji radi u nekim poznatim visokotiražnim novinama?

Odgovor CIA: Imamo ljude koji plasiraju priče u američkim novinama

Pitanje: Imate li kojeg čovjeka koji je plaćen od strane CIA-e koji radi za neku televizijsku mrežu?

Odogovor CIA: Ovo, mislim da ide u detalje i htio bih da se to provede na izvanrednoj sjednici (tako da javnost ne čuje kako CIA kontrolira medije)

Operacija Mockingbird je bila tajna kampanja CIA-e Central Intelligence Agency u kojoj se vršio utjecaj na medije početkom 1950. godine.

Ovo je stari video isječak koji pokazuje priznanje CIA-e da koristi glavne medije za manipulaciju misli i ideja američkih građana u SAD. Ovo se i nije baš promjenilo u ovih 60 godina. Dobro je znati šta se dešavalo u prošlosti, da će se možda to dešavati i u sadašnjosti.
 

 
A ovdje vidimo šta ljudi misle o tome…

 

CIA planovi ili samo zastrašivanje…

Video materijal koji je danas izašao, je isto tako rezultat CIA svjetske kampanje protiv Iran-a. Ovdje se radi o petominutnom video isječku koji je režirao izraelski redatelj Ronen Barany koji je rekao: “Hitleru je trebalo pet ili šest godina da istrijebi šest milijuna Židova, a Ahmadinedžad će to učiniti u nekoliko minuta. Zato želim probuditi svijet.”
 

 
Video materijal je ispunjen vrlo skupim specijalnim efektima, i nije amaterski uradak.
Radnja videa odvija se u veljači 2013. godine, a vjerojatno se temelji na projekcijama SAD-a i Izraela kako bi Iran mogao proizvesti nuklearno oružje u ​​roku od jedne godine.

GET UP!!! STAND UP!!!

STAND UP FOR YOUR RIGHTS – YOUR MIND – YOUR KIDS – YOUR FUTURE!!!
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=7496"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Illuminati, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , , , ,