Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » Broj 666 Žig Zvijeri – Skriven u svaki BARKOD

Broj 666 Žig Zvijeri – Skriven u svaki BARKOD

Da li je barkod Žig Zvijeri?

Da li barkod zaista sadrži broj 666?

Da li barkod popločava put prema broju 666: Oznaka – Žig Zvijeri?

 

Prije nego odgovorimo na ova pitanja, moramo se nakratko educirati u svezi barkod tehnologije….

Što je to barkod?

Barkod, naravno, su oni nama dobro poznate “crte” i “brojevi” na doslovno svemu. U 1973. godini “gosp. Barkod” (ili možda gđa. Barkod?) su tiho ušli u naš svijet. U samo 25 godina, gosp. Barkod je doslovno preuzeo Svijet. Danas postoji barkod za doslovno sve.

Postoje kratki barkod, i dugi barkod. Postoje mršavi barkod i debeli barkod. Postoji poštanski barkod i internacionalni barkod. Postoji 2-D barkod. Od pisama, do Coca-Cole, od igle do lokomotive – sve je “obučeno” sa prijateljskim “gospodinom Barkod-om”.

Primarni barkod koji je korišten u SAD-u je UPC (Universal Product Code) barkod. UPC je “originalni” barkod. UPC je dizajniran za industriju trgovine namirnicama. Zbog velikog broja predmeta, normalno označavanje u trgovini je bilo presporo, tako da se trebala pronaći metoda koja bi ubrzala eliminirala “ljudske” pogreške na kasi. Tada je 1973. godine rođen barkod.

Za običnog čovjeka, barkod izgleda jako komlicirano i zbunjujuće, ali za kompjuter je barkod jako jednostavan.

Kako kompjuter-skener čita barkod ?

Jedan barkod broj se sastoji od sedam dijelova. Jedan diio je ili crne ili bijele boje. Dio koji je crne boje će se prikazivati kao “crta”, dok će se dio koji je bijele boje, prikazivati kao prazan prostor. Drugi način prikazivanja jednog dijela barkoda je “1″ za jedan dio, tj. crna crta, i “0″ za jedan dio, tj. bijeli prostor. Na primjer, broj “1″ je sastavljen od sedam dijelova “0011001″ ili “prostor-prostor-crta-crta-prostor-prostor-crta”. Zapamtite, jedan barkod broj zahtijeva sedam dijelova.

Isto tako, na UPC barkodu, isti brojevi na lijevoj strani (Kod Proizvođača) je označen drugačije nego brojevi na desnoj strani (Kod Proizvoda). Lijevi brojevi su ustvari “okrenuti” brojevi ili ogledalo, koda ili brojeva desne strane. Na primjer, ako je “crta” na lijevoj strani, na desnoj strani je “prazan prostor”.

Kodovi desne strane se zovu još i kodovi “jednakih pariteta” zato jer je jednaki broj “crnih crta” dijelova. Primjer, ako je na desnoj strani broj “6″ to je “101000″, znači 2 broja jednakih pariteta, tj. dijelovi “crnih crta”. Još jedan primjer, ako imamo na lijevoj strani broj “6″ to je “0101111″, znači da imamo 5 neparnih brojeva dijelova “crnih crta”. Imajući različite kodne brojeve za svaku stranu, omogućava barkodu da se skenira u bilo kojem smjeru.

Slijede tablice, kod kojih kodovi na lijevoj i desnoj strani odgovaraju korespondirajućim brojevima, razdvojeni u sedam jedinstvnih dijelova.

barkod 666

Obratite pozornost, na par stvari vezanih za barkod:

1. Kao što je prije spomenuto, lijevi i desni brojevi su “obrnuti” ili “zrcalni”

2. Svaki barkod broj je jednak “četirii” različita znaka. “Znak” može biti ili “crni” (crta) ili “bijeli” (prostor). Znak varira u svojoj širini, ali su uvijek četiri različita znaka, 2 “crta” znaka i 2 “prostor znaka”. Na primjer, lijevi kodni broj “1″ ima “3 mjesta (znak 1), 2 crte (znak 2), 1 prostor (znak 3) i 1 crta (znak 4)”.

3. Kodovi s lijeve strane  uvije počinju sa “prostorom” ili brojem “0″, a završavaju sa “crtom” ili brojem “1″. Desna strana je samo suprotna od lijeve, jer ono što počinje sa “crtom” ili brojem “1″, uvijek završava sa “prostorom” ili brojem “0″.

bar kod

Znak Brojčanog Sustava: Ovaj broj je UPC brojčani sustav koj karakterizira tipove barkodova. Unutar UPC-a barkod je obično sa lijeve strane barkoda. Stvarni “barkod” je nakon prve “crte osiguranja”. Znak Brojčanog Sustava je u plavoj boji u “Anatomiji Barkod-a” (slika gore).

Kodovi – Znak Brojčanog Sustava:

* 0 – Standardni UPC broj
* 1 – Rezervirano
* 2 – Različita težina predmeta kao što su voće, povrće i meso…itd.
* 3 – Farmaceutska industrija
* 4 – Trgovinski kod za maloprodaju
* 5 – Kupon (talon)
* 6 – Standardni UPC broj.
* 7 – Standardni UPC broj.
* 8 – Rezervirano
* 9 – Rezervirano

3 Crte Osiguranja: Također, tu su “3 osiguravajuće crte”. One su locirane na početku, kraju i sredini. Crte osigranja na početku i kraju kodirane kao “crta-prostor-crta” ili 101. Središnja crta osiguranja je kodirana kao “prostor-crta-prostor-crta-prostor” ili 01010. Crte osiguranja govore kompjuteru-skeneru gdje kod proizvođača i proizvoda počinje i završava. Na primjer, kada kompjuter-skener pročita prvi kod “101″ ili crtu osiguranja, kmpjuter tada zna da li slijedeći kod koji dolazi je kod proizvođača ili kod proizvoda.

I kada kompjuter pričita kod “01010″ ili središnju crtu osiguranja, kompjuter tada zna koji je slijedeći kod koji dolazi po redu. 3 crte osiguranja, su vjerojatno broj “666″ koji je skriven u barkod-u. Te 3 crte osiguranja su istanknute na gornjoj slici sa zelenom bojom.

Da li je broj 666 skriven unutar UPC barkod-a?

Jedan od najpopularnijih i šokantnih optužbi što se tiču broja “666″ je to da je broj 666 potiho skriven u svaki UPC barkod. Knjiga Mary Steward Relfe “The New Money System 666″, izdana 1982. godine, je pionir učenja o broju 666 koji se nalazi unutar UPC barkod-a. Njezina knjiga sadrži preko 50 stranica izvrsne dokumentacije o UPC barkodovima. Njezino otkriće se citiralo u mnogo publikacija, spominjući Žig Zvijeri, u zadnjih petnaestak godina.

Evo nekoliko primjera:

Terry Cook, “Novi Svjetski Poredak – Znak ili Žig”, 1996:
“… čitav UPC barkod sustav je veoma zavaravajuće dizajniran oko neslavne i sramotne numeričke konfiguracije, Biblijski poznate pod brojem 666, Znak antikrist-a ili soton-e, đavola (Otkrivenje 13:16-18)…”(Terry Cook, Novi Svjetski Poredak – Znak ili Žig, 1996 godina., stranica 376)

Bob Fraley, “Zadnji dani Amerike”, 1984:

“Interpretacija Univerzalnog Artikl Koda je najveće otkrivenje zbog toga jer tri broja 666 su radni brojevi za svaki Univerzalni Kod Artikla Svaka grupa Univerzalnog Koda ima tri nedefinirana broja. Sva tri broja su broj 6, time čineći broj 666, i tine zapravo služe u svrhu označavanja i identificiranja…”

“Tu nema odstupanja. Svaki Univerzalni Kod artikla ima 3 nedefinirana znaka čiji je ekvavilent broj 6, dekodiran u prijevodu znači broj 666…”(Bob Fraley, Zadnji dani Amerike, 1984., stranica 225, 228)

Evo kako možete otkriti “skrivene 666″ unutar UPC barkod-a

barkod 666

"Skriveni 666" broj unutar UPC barkoda


 
 

Iako možda broj 666 u barkod-u nije Žig Zvijeri, ipak realno je i očito da svaki barkod u sebi sadrzi broj 666.
 

 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=7139"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Illuminati, Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,