Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni » Masonsko – pedofilska mreža, kako se kontroliraju masoni, slučaj Sandusky

Masonsko – pedofilska mreža, kako se kontroliraju masoni, slučaj Sandusky

pedofilija novi svjetski poredakKlub Penn State, Država Pennsylvania, USA – Jerry Sandusky skandal može početi. Neobjavljeni navodi impliciraju da je Sandinsky sudjelovao u masovnoj homoseksualnoj pedofilskoj organizaciji. Postoji izvještaj o Sandusky-om koji je bio makro dječacima koji su kao “donori” služili služili raznim osobama uključujući poznate i moćne političare.

Skandal kluba Penn State je dio međunarodnog pedofilskog lanca, gdje su moćni homoseksualci vrebali mlade i ranjive. Ovo uključuje i slučaj  Franklin Cover-Up (1988-1991) gdje su se dječaci iz Omahe dovodili  washingtonskim političarima.

Isto tako uključuje i aferu Detroux u Brussels-u, kada je seksualni predator serijski ubojica bio umiješan među belgijskom elitom i većini europskih aristokrata.

Isto tako uključuje skandal Casa Pia. Casa Pia je državno sirotište u Portugalu. Svjedoci su tamo razbili šutnju 2004. godine. Od tada, 800 svjedoka je svjedočilo u najdužem suđenju u povijesti Portugala.

Među osuđenicima je bio portugalski TV voditelj Carlos Cruz, također i Manuel Abrantes bivši glasnogovornik sirotišta Casa Pia, i bivši UNESCO ambasador Jorge Ritto.

Asistent trenera američkog nogometa u Pennsylvaniji, Jerry Sandusky (lijevo) je optužen za 40 seksualnih napada na mlade dječake od 10-15 godina. Optužnica je rezultat trogodišnjeg istraživanja kojeg je potaknula prijava majke jedne žrtve koja je preživjela uznemiravanje, njezin 15-godišnji sin.

Salva optužbi se rasplamsala kad je drugi asistent trenera Mike McQueary pod zakletvom izjavio da je zatekao sanduskyev čin analnog silovanja jednog 10 -godišnjaka u svlačionici kluba.

Svjedok je izvjestio glavnog trenera Peterno. Jedina akcija koja je poduzeta od školskih vlasti je da su upozorili Sandusky-og  da ne dovodi žrtve u kampus.

Niti jedan od tih trenera nije nikada službeno prijavio ovaj slučaj policiji. Kako je pomoćnik trenera mogao biti uvaćen u seksualnom činu sa 10 -godišnjakom i proći nekažnjeno. Zašto ga je sveučilište štitilo?

ZAKLADA “DRUGA MILJA”

Sandusky je osnovao “Drugu milju” 1977. godine kao “poticajni dom koji je posvećen pomaganju problematičnih dječaka iz rastresenih i disfunkcionalnih obitelji”.

To je ono što bi članovi NAMBLA (Sjeverno ametička asocijacija za ljubav među muškarcima i dječacima) nazvali “kokošja farma”

Žrtva silovanja 2002. godine u svlačionici kluba Penn State je bio dječak koji je bio smješten u domu zaklade “Druga Milja”

Ovdje postaju stvari zanimljive – ” Zaklada Druga Milja je prepoznata od društva “1000 Točaka Svjetla” koje je bilo pod patronatom predsjednika Bus -a. Marvin P. Bush je jedan od direktora Nacionalne Akademske Atletske Asocijacije”

Ovdje vidimo kako funkcionira promet djecom u Americi, točno ispred naših očiju.

Djeca i teenageri maloljetnici bez roditeljske brige postaju “štićenici države”. Ovo znači da SZD (Služba Zaštite Djece)  ima pravo na njihovo čuvanje i suci na maloljetnom sudu mogu ih sprovesti gdje godi im paše.

Ako ste ikada znali ljude koji su bili uhvaćeni u “Juvie” sustav, oni će vam reći da su se silovanja i izrabljivanja dešavala cijelo vrijeme, i da su rijetko koga od odgovornih dovodili u probleme.

U 2004. godini , Nancy Schaefer  senatorica američke savezne države Georgia -e, pronašla je dokaz o dubokoj korupciji  u državnim “službama za zaštitu djece” koje su se brinule za djecu koja su označena kao “štićenici države”..

Ona je izvijestila:

“Zakon o Usvajanju i Sigurnim Obiteljima,  je proveo u akciju predsjednik Bill Clinton, koji je novčane nudio “bonuse” državama, za svako djete koje se udomi i prisvoji na njegovanje. U pravilu da bi diobila “poticajni bonus za udomitelje”, lokalna služba za štićenu djecu treba više djece”

Državne promjene u SZD (Služba Zaštite Djece) i Sustavu za maloljetnike koje je proveo Clinton, nagrađuje korupciju i grupe koje uznemiruju ustanovu utočišta i azila. Ona je shvatila daje vlada bila dio internacionalnog trgovanja djecom i maloljetnicima.

Ovo nam daje pogled na inicijativnu edukaciju predsjednika Bush -a koja kaže, “Niti jedno dijete se ne smije ostaviti” ….ili nije li možda to ovako, “Niti jedno djete ne smije ostati samo?”

Schaefer je počinila samoubojstvo u ožujku 2010. godine, nakon govora na Svjetskoj Konferenciji Obitelji  u Amsterdamu 2009. godine.

Prolazak kroz službu njegovanja je obično živo pakao za djecu koja su onda zarobljena u sistemu SZD (Služba Zaštite Djece), i visoko profilirani domovi su obično prekrasno mjesto predaha koja nude djeci siguran raj i stvarnu šansu da teže pristojnoj budućnosti.

Ali neki domovi služe kao paravan za elitne pedofilske organizacije.

Sandusky je osuđen za seksualno napastovanje osmorice dječaka u periodu od 15 godina. Tijekom cijelog vremena, Sandusky je vodio zakladu za “odbacivanje dječaka”.

MEDIJI NISU HTJELI SPOMENUTI RIJEČ “HOMOSEKSUALAC”

Udruga protiv klevete homoseksualaca i lezbijki (GLAAD eng.) izdalo je bizarno priopćenje da “je osumnjičenom pedofilu koji je potpomognut od strane moćnih institucija, bilo omogućeno da ima djecu na njegovanju, dok isti seksualni parovi koji nude ljubav u njihovoj obitelji, su redovno odbijani  prilikom prijave za usvajanje.”

Prema logici LGBT logici ( eng. lesbian, gay, bisexual, and transgender), Sandusky nije homoseksualac – on je pedifilni heteroseksualac. GLAAD je istaknula da je Sandusky oženjen i da većina pedofilskih slučajeva obuhvaća “oženene heteroseksualce”. Prema tome, oni su pokušali prenijeti sramotu homoseksualaca pedofila na heteroseksualce.

Da budemo iskreni, heteroseksualci  su odbojni prema aktivnostima istog spola. Ako kažemo da kad čovjek siluje dječake, da to nije homoseksualnost, to je besmislica.

Homoseksualci zahtijevaju intimne kontakte sa pripadnicima istog spola. Povijest homoseksualnosti se nosi sa jakom vezom sa pedofilijom, i postoji neproporcionalna veza između homoseksualnosti i pedofilije.

Masovni mediji se boje “H” riječi zato jer je pokreću Illuminati, i zato jer su u strahu od GAY LOBIJA.

ZAKLJUČAK

Illuminati upotrebljavaju pedofiliju da bi ucjenjivali i kontrolirali njihove članove. Možda zato jer će javnost upravljati moralnom “šibom”.

Skandal u klubu Penn State prikazuje da su Illuminati ekstremno osjetljivi i ranjivi što se tiče njihova sadističke pedofilske prakse.  Do sada su uspjevali prikriti sve u granicama njihove mreže.

Vani u svijetu je puno ljudi kao što su Jerry Sandusky koji su u “Moćnom krugu”, i ovo je jedini način da ih se razotkrije i ukloni ih se.
 
 
(activispost,youtube.com/uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=6424"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Illuminati, Masoni · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,