Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Novi Svjetski Poredak » Savijemo rep i ližemo ruku koja nas dresira štapom

Savijemo rep i ližemo ruku koja nas dresira štapom

angela-merkelOd 1965. do 2000. godine, ne samo Europa, već i cijeli svijet je gledao i sudjelovao u prvim oblicima masovnog ponižavanja ljudi u TV prijenosima “Igara bez granica”

Sudionici ovog prvog reality serijala bili su stavljani u nemoguće zadatke, najčešće ponižavajuće i bolne za sudionike. Ponekada brutalne i nemilosrdne, ove igre zabavljale su “Europljane” kao nekada gladijatori u Rimskoj areni.

Danas, 2015. godine, Europska Unija na čelu s Njemačkom, uz svesrdnu pomoć Velike Britanije i naravno svjetskog policajca SAD, organiziraju nove igre bez granica na Balkanu, tako protivne ljudskom razumu i tako ponižavajuće za narode Balkana, da je teško danas čitati novine i gledati TV vijesti, a da čovjek ne pomisli da je u pitanju šala, neki humoristički program ili skrivena kamera.

Prije svega, bivše države Jugoslavije zajedno sa Bugarskom i Grčkom stavljene su u ucjenjivačke i nemoguće pozicije, sa zadacima koji se ne mogu izvršiti na korist svog naroda, ali i koji se ne smiju odbiti zbog izravnih posljedica na sve ucijenjene igrače.

Sva tri aktera pljačke i cijepanja Balkana, a prije svega uništenja zemalja su naši stari poznanici i prijatelji iz mnogobrojnih ratnih osvajanja Balkana: Njemačka koja se kao neuništivi vampir navraća na naša vrata po peti put u zadnjih 100 godina, imperijalna i pohlepna Velika Britanija koja je navikla živjeti od kolonijalne pljačke i nasilna i agresivna Amerika, najveći agresor u današnjem svijetu i izazivač apsolutno svih nelegalnih ratova diljem svijeta od 1945. do danas.

Europska Unija i bajke o njezinoj svrsi samo su pokriće za ponovno osvajanje svijeta i pljačku malih i vojno nemoćnih državica poput Hrvatske, Srbije, BiH i Makedonije. Naravno da sva bogatstva svih država Balkana nisu dovoljna da se zasite beskrupulozni apetiti Njemačke i Velike Britanije, i bez SAD-a, ali ratni plijen od uništenja Balkana biti će nagrada Nijemcima i Britancima za kolaboraciju sa jezivim planom SAD-a da porobi i okruži Rusiju.

Taj plan skrojili su još prije 20 godina američki teoretičari “Novog svjetskog poretka” Henry Kissinger (po rođenju Nijemac) i Zbigniew Brzezinski (poljak katoličke vjere i ostrašćeni mrzilac svega slobodnog, a najviše Rusije).

Plan se zove “Anakonda” i predviđa uvlačenje svih zemalja koje okružuju Rusiju u Europsku Uniju, odnosno u NATO pakt, jer je Europska Unija samo maska ​​NATO pakta. NATO pakt znamo dobro, od pada Berlinskog zida i kraja hladnog rata ne treba ni da postoji, ali to je sada zločinačka organizacija ekonomskih interesa i vojne mašinerije pod komandom Amerike.

Priče o ljudskim pravima, “demokraciji” i pomoći od ove zloglasne trojke su samo magla iza koje se krije ekonomsko-vojna invazija ostatka svijeta. Šanse da slobodne državice prežive napad u režiji SAD, Velike Britanije i Njemačke su gotovo nemoguće, kao i razne prepreke za sudionike “Igara bez granica”.

Čak i u vrijeme oba svjetska rata, čak i pod turskim porobljabanjem, čak i za vrijeme kolonijalnih osvajanja – male države poput Hrvatske imale su neku nadu, izlaz u otvorenoj borbi, otpor u vidu nacionalnog buđenja i ujedinjenja.

Danas su igre osvajača, okupatora i novih kolonijalnih sila toliko skrivene i perfidne, provedene uz pomoć izdajnika na lokalu, prodanih medija, prodanih javnih ličnosti i “intelektualaca” da jedan običan čovjek počinje stvarno misli kako su Šiptari ugroženi na Balkanu.

Povijest svijeta se upravo prekraja a najveći nasilnici i krvoloci pišu hvalospjeve o sebi, dok slobodarske narode oljagavaju i blate putem svojih medijskih mašinerija.

Tisuću puta ponovljena laž tako postaje istina i tog se načela nacističke Njemačke i Gebelsa upravo drže nasljednici i kolvođe novog zlog svjetskog poretka: SAD, Velika Britanija i Njemačka su svjetski super-lažovi, manipulanti i stari osvajači i kolonizatori.

Tako su preporođeni fašisti nacističke Njemačke sada mirisno cvijeće i vođe Europske Unije. Velika Britanija koja je nastala na uništenju starosjedilaca otoka (Pikta i Kelta) i osvajanjem germanskih ubilačkih plemena Angla, Sasa i Juta, koja je prva vratila ropstvo u suvremenom dobu, sada vodi svjetsku demokraciju.

SAD koja je porobila ostatak slobodnog svijeta poslije Britanije i ratova krvožedne Njemačke, nastavljaju nekažnjeno ubijati i bombardirati bilo koji kutak svijeta, ako je to njihov interes.

Mnogi će reći da moramo prihvatiti takvu “realnost”, da savijemo rep i da ližemo ruku koja nas štapom dresira, a bombama časti kao bombonima.Ipak, da je svijet prihvatio realnost nacističke Njemačke, danas bi još uvijek trajao Treći Reich.

Uvijek postoji izlaz. To je savez oko pravedne Rusije, članica Euroazijske Unije, saveznica iz BRIKS i ŠOS-a: moćne Kine, Indije i zemalja Južne Amerike, koje su na svojoj koži osjetile ljubav SAD i kolonijalno “prosvjetljenje” od strane Velike Britanije i MMF-a.

Zbog čega naše vođe pristaju biti jahane, šutirane i ponižene u novim igrama bez granica na Balkanu – ne znam i ne zanima me.

Zanima me klanjanje naših “vođa” svakom ubilačkom računu iz Bruxellesa, Washingtona i Berlina.

Zanima me povećanje cijena struje, poreza na imovinu i besposlenost koja Hrvatsku dovodi u očaj.

Zanima me zašto svakog drugog dana čitamo kako je namjernom greškom liječnika stradala neka trudnica i njena izmučena beba.

Zanima me to što su sve češća monstruozna ubojstva, pljačke i obračuni kriminalaca u našim ulicama, pored naših kuća i pored naše djece koja se više ne smiju igrati ni u svom ni u školskom dvorištu.

Zanima me kada će prestati ponižavajuće igre Eurpske Unije i tri gospodara novog svijeta i gdje je zaista granica našeg trpljenja, jer dok političari vješto balansiraju između svjetskih gospodara i pravdanja vlastitom narodu, Hrvatska polako umire od bolesti i gladi, stara i osiromašena, a svi koji su nešto s tim političarima žive pod staklenim zvonom.

Oni jedu organsku skupu i zdravu hranu, nose samo kvalitetnu svilenu i prirodnu odjeću, žive u vilama na imanjima od po par hektara, školuju svoju djecu daleko od hrvatske bijede i škola punih droge, žive na visokoj nozi u službi moćnih svjetskih gospodara – a narodu samo splačine i prazna obećanja.

U posljednje vrijeme i oko splačina se vodi bitka između siromaha, a kontejneri su ponovno postali jedine samoposluge za sirotinju.

Bitno je da se naše vođe šetaju po svijetu, troše novac na uzaludne posjete i priče bez ikakvih rezultata.

Tamo gdje nas čeka nada i budućnost, naše vođe ne smiju ni otići ni turistički. Tko spomene Rusiju i pomisli da raskine ovu bolesnu vezu između silovatelja sa Zapada i žrtvovanih balkanskih državica – takvog čeka šiba po grbači od povjerenika iz Bruxellesa, zatim dođe izaslanstvo NATO pakta da nas podsjeti tko je gazda.

Iza toga se oglase veleposlanici Njemačke, Britanije i SAD da nam sole pamet o tome što je Rusija, a što su oni. Na kraju Merkel kratko sroči što nam je delati, a naše vođe krenu u izvršenje zadataka.

Raus-schnell!
E, da su nam ipak ostali Turci, danas bi imali najveći stupanj autonomije, plaćali bi samo 10 posto poreza za sve. Tko bi pomislio da će drumovi poželjeti Turaka, a Turaka nigdje biti neće!
 
(vestinet.rs/uredio:nsp)

Filed under: Featured, Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,