Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » PREPPERS » PRIPREMITE SE: 20 Ključnih Načina Kako Poraziti Novi Svjetski Poredak

PRIPREMITE SE: 20 Ključnih Načina Kako Poraziti Novi Svjetski Poredak

Poraziti-Novi-Svjetski-PoredakŽivimo u 21. stoljeću feudalnog društva, i mi smo kmetovi. Čovječanstvo klizi sve brže u veliki ponor egzistencijalnog života. Mi smo smo ovo čuli mnogo puta prije; bogati su sve bogatiji, a siromašni su sve siromašniji. Međutim, spoznajemo da je čovječanstvo brojčano premašilo globaliste i njihove sluge.

Amerikanci imaju 300 milijuna komada vatrenog oružja i ta dva faktora nam omogućavaju da pobjedimo one koji su sada u manjem broju. Ako je to istina, recite nam zašto čovječanstvo gubi rat protiv tiranije?

Kako da netko pobjedi Novi Svjetski Poredak (NWO) s njihovom kontrolom nad bankama, vojskom, korporacijama, zdravstvom i političarima? Ukratko, oni posjeduju sve. Postoji li bilo koji način da se pobijedi NWO? Istina, ne znamo kako pobijediti NWO i niti zna tko drugi, jer ne znamo kako mobilizirati društvo. Ispod smo naveli nekoliko prijedloga kako ih možemo usporiti. Nazvali bi to nazvao strategijom “smrti od 1000 rezova”. Slijedeći našu odgađanu akciju, dok dovodimo “našu kuću” u red, ovaj članak zaključuje što nam doista moglo trebati da porazimo zlo.

Smrt od tisuću rezova

Sun Tzu je jednom rekao da je “vrhovna umjetnost rata ukrotiti neprijatelja bez borbe”. Dosadašnji dio u ovoj povijesti su jasno pokazali da ne možemo pobijediti globaliste na bojnom polju. Mi ne može u potpunosti računati na policiju i vojsku da nas zaštiti kad se javi revolt protiv ove rastuće tiranije. Međutim, postoje neke strategije koje možemo provesti i koje mogu usporiti NWO dok ne počenomo djelovati zajedno i potpuno se pripremiti.

1. Povucite svoj ​​novac iz mega-banaka. Banke zarađuju na vama i vašem povjerenju, a kamate na štednju su obično manje od same inflacije. Banke sada trenutno maltreriaju klijente koji rade tako. Dakle, ići u kreditne unije ili  banke u državnom vlasništvu i napisati poveliki ček od svoje uskoro-bivše banke. U isto vrijeme, izvadite dnevni maksimum sa svog računa. Držite dovoljno u banci da platite svoje račune i ne više od toga.

2. Isključite sve glavne medije. Kontrola masovnih medija je ključna za boljševičke strategije zapovjedanja i nadzora. Samo slušajte alternativne stranice, forume i posjetite web stranice poput Republic Broadcasting Network, Rense.com, Steve Quayle, Stan and Holly Deyo and Genesis Communication.

Nemojte gledati vijesti sa glavnih mreža, osim ako gledate na način kako bi se utvrdilo što neprijatelj radi. Primijenite istu logiku na vaše lokalne novine jer su sve u vlasništvu iste osobe ili kruga ljudi (u našem slučaju, Rothschild-ov pijun George Soros posjeduje sve medije na Balkanu). Većina vaših radijskih postaja imaju istu globalističku propagandu. Ako ne namjerno, onda nesvjesno.

3. Ispišite svoju djecu iz državnih škola i sa NWO nastavnog plana zajedničke jezgre i programa NWO, zajedno sa njihovom politikom nulte tolerancije i transrodnih zahoda.

4. “Nikada nemoj dužnik niti vjerovnik biti”. Mi smo sada narod dužničkih robova. Plaćajte gotovinom sve. Ako ne možete platiti gotovinom, onda nemojte kupovati! Posjedujte svoju budućnost umjesto da bankari posjeduju vas.

5. Popravljajte svoj ​​automobil u lokalnoj garaži i ne koristite autodijelove originalnih proizvođača.

6. Držite se izvan lanaca trgovina poput Konzum, Getro, Plodine, Lidl, kao i svakog drugog robovlasničkog maketa. Kupujte u lokalnoj trgovini koja je u lokalnom privatnom vlasništvu i ostanite izvan trgovačkih lanaca koji su i vlasništvu neprijatelja čovječanstva (npr. Walmart, paralela, Konzum u Hrvatskoj – robovlasnički lanci mega trgovina).

7. Ručajte u svojim omiljenim lokalnim restoranima koje vode lokalne obitelji. Ostanite izvan korporativnih lanaca restorana koji samo hrane NWO zvijer.

8. Kupite zlato, i ne ostavljajte novac. To reže snagu vlasti NWO bankara koji dobivaju preko vas i vaše zemlje.

9. Nikada nemote glasovati za aktualne stranke. Što su više gladni moći na vlasti, to je vjerojatnije da će potrajati i biti izabrani.

10. Skladištite hranu i vodu. Kupite privatno prodano oružje (ilegalno) i zakopajte ga da bi izbjegli zapljenu oružja. Vi ćete kad tad morati zaštititi svoju hranu i vodu.

11. Pokušajte, se potruditi što je teže moguće i kupovati samo Made in Croatia proizvode.

12. Napravite registar u vašoj lokalnoj zajednici o popisu obrta i vještina koje posjeduju vaši susjedi, tako da možete trgovati zanatskim proizvodima. Također, prodajte svoje proizvode na isti način. Trgujte i zamjenite stvati, izađite iz navike korištenja kreditnih i debitnih kartica, kao i gotovine. To će smanjiti vaš porez. Postoje zakoni koji su doneseni protiv ove prakse. Zanemarite ove zakone. Neka zvijer Federalnih rezervi gladuje.

13. Školujte svoje susjede, obitelj i prijatelje o tome kako je ova vlada pod kontrolom onih koji vam žele naškodili.

14. Napravite plan za bijeg. Ako slučajno započne bilo kakvo sranje, trebat će vam mjesto za skrivanje od oko šest mjeseci.

15. Uzgajajte svoju vlastitu hranu i pokušavajte prikriti tu činjenicu koliko je god moguće. Potaknite svoje susjede da učine isto, tako da se ne poubijate međusobno četvrtog dana nakon dolazećeg valutnog kolapsa.

16. Jedite organsko i izbjegavajte GMO. Vježbajte, čitajte i uzimajte vitamine (kroz voće i povrće). Meditirajte prije početka svakog dana.

17. Neka Chemtrails (kemijski tragovi na nebu) postanu novi simbol tiranije koja vlada nad nama.

18. Ne ukrcavajte se na bilo kakav vlak koji obećava sigurnost i hranu. Povijest pokazuje da imate 98% šanse ne izađete iz novog mjesta “sigurnosti” u vašem životu, gdje vas je doveo taj vlak.

19. Vaši najbolji saveznici su vaše obitelji i šira obitelj. Planirajte prema ovom principu.

20. Shvatite da se ne možete pripremiti za sve eventualnosti. Stoga, uživajte svaki dan, jer budućnost nije nikome obećana, a mi živimo u vrlo razbojničkm vremenima.

Kako poraziti NWO jednom zauvijek

Mi ne možemo pobijediti NWO u ovom trenutku, jer su oni MI. Da, oni su uistinu personifikacija zla, ali oni predstavljaju sve ono što također nije u redu s nama. Svatko od nas je NWO, a ako želimo da ne budemo NWO se moramo prestati ponašati poput njih. Svaki put kada širimo zlonamjerne glasine i laži o drugom ljudskom biću, mi se ne razlikuje od onoga što Ted Turner i Rupert Murdoch rade sa CNN i Fox na dnevnoj bazi. Vidite, svi smo mi NWO.

Upoznali smo neprijatelja i on je MI.

Kada dođete do zaključka da se svaki čovjekov susret posjeduje Nexus točku svakog ljudskog bića kojeg susrećemo. U svakom slučaju, imamo izbor da bude časni, suosjećajni i ljubazni prema drugoj osobi ili  ih s druge strane iskoristiti. Imate izbor kojim možete ucrtati novi put za čovječanstvo ili hodati zlim stopama onih koji su došli prije vas. Možete pokupiti križ i hodati putem pravednosti. Ili možemo nastaviti služiti i biti potčinjeni od zla. Imamo izbor, ali naš prozor mogućnosti se brzo zatvara.
 
(preveo:mag.Alfred Bošković/uredio:nsp)

Filed under: PREPPERS · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,