Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Francuska: Ljuti građani na bazenu teško pretukli ilegalne migrante nakon seksualnog zlostavljanja maloljetnih djevojaka

Francuska: Ljuti građani na bazenu teško pretukli ilegalne migrante nakon seksualnog zlostavljanja maloljetnih djevojaka

bazen-francuskaDvojicu migranata iz male istočnoevropske zemlje Moldavije brutalno je pretukla gomila ljudi na otvorenom bazenu u Francuskoj nakon što su seksualno zlostavljali dvije maloljetne djevojčice

Prema francuskom Le Parisienu, incident se dogodio oko četiri popodne tijekom vikenda u općini Draviel, s dvoje moldavskih migranata, za koje se smatralo da su u tridesetim godinama, koji su zlostavljali 12-godišnju i 15-godišnju djevojčicu.

Nakon napada, jedna od djevojčica je počela vrištati, upozoravajući druge posjetitelje bazena koji su potom počeli napadati dva Moldavca. Izvješća ukazuju da se otac dviju djevojaka također pridružio drugima u premlaćivanju dvaju seksualnih predatora.

Očigledno, jedan od migrantskih muškaraca nekako je uspio pobjeći odmazdi i sakrio se dok se njegov prijatelj morao spasiti od batina kod zaštitara na bazenu koji nisu očito obavljali svoj posao kako treba.

Izvor koji je blizak istrazi rekao je: “Jedan od muškaraca ima ozljedu glave, slomljen nos i zglob. Drugi ima napuknuta rebra i otečeno lice.”

Abdel Ammari, direktor ustanove u kojoj se napad dogodio, izjavio je da je to prvi put da se tamo dogodio takav incident.

Na pitanje o incidentu, lokalni gradonačelnik Georges Tron je rekao: “Posljedice tih neprihvatljivih ponašanja mogle su biti dramatične.”

“Neću oklijevati ni trenutka da zatvorim bazen ako se ovakav incident ponovi” – dodao je gradonačelnik.

Ovaj nevjerojatno uznemirujući događaj doošao je nakon još jednog incidenta u Njemačkoj, gdje je skupina od nekoliko stotina ilegalnih migranata, za koje se vjeruje da su sjevernoafričkog podrijetla, terorizirala goste i osoblje na otvorenom bazenu u Dusseldorfu, uzrokujući zatvaranje bazena.

Zabrinjavajuće je da su se isti vikend dogodili i drugi incidenti u francuskim bazenima gdje su pijani muškarci u svojim dvadesetim godinama seksualno zlostavljali dvije tinejdžerke.

Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,