Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PUTINOV PRIJEDLOG – PRIHVAĆEN! Ruske žene slobodno mogu ubiti svoje silovatelje!

PUTINOV PRIJEDLOG – PRIHVAĆEN! Ruske žene slobodno mogu ubiti svoje silovatelje!

putin-zeneOBJAVIO RAT SILOVATELJIMA! Ruske će žene, od sada, slobodno moći ubiti svojeg silovatelja i to će se automatski tretirati kao reakcija u samoodbrani pri čemu silovana žena neće zakonski ni na koji način odgovarati za taj čin

Nakon žučne akademske i političke rasprave u ruskoj Dumi, usvojen je novi zakon koji će mnoge silovatelje zaustaviti u njihovom naumu.

Ruske će žene, od sada, slobodno moći ubiti svojeg silovatelja i to će se automatski tretirati kao reakcija u samoodbrani pri čemu silovana žena neće zakonski ni na koji način odgovarati za taj čin.

Podsjetimo, Putin je ne davno najavio rat silovateljima i pedofilima, te je rekao da su ti povratnici koji kontiunirano čine zlodjela “sramota ruskog pravosuđa”.

Ubrzo zatim, donio je prijedlog zakona o doživotnoj kazni za takve prekršitelje zakona (pedofile i silovatelje), a njegov je prijedlog prihvaćen.

Putin je novinarima kratko pojasnio novi zakon “Bit će im kazna svaki dan kad se budu družili sa drugim zatvorenicima”.

Očekivalo se da će rusko pravosuđe s doživotnom kaznom ovdje stati, no nisu.

Novi zakon o pravu silovane žene da ubiju silovatelja naišao je na odobravanje Ruskinja upravo zbog činjenice da je silovanje zločin koji je u Rusiji postao svakodnevna pojava.
 
(dnevno.hr)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,