Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA, MEDIJI » Fenomen Grete Thunberg nije ništa drugo nego shema za zarađivanje novca koju su utemeljili njezini rukovoditelji kako bi iskoristili klimatsku histeriju

Fenomen Grete Thunberg nije ništa drugo nego shema za zarađivanje novca koju su utemeljili njezini rukovoditelji kako bi iskoristili klimatsku histeriju

greta-okoMnogi Amerikanci pokušavaju shvatiti što je s tim djetetom Gretom Thunberg, uključujući i to kako je uspjela brzo postati istaknuta javna osoba kao najnoviji glasnik koji promovira podvalu klimatskih promjena

Pa, odgovor je jednostavan: Greta je pijun globalne klimatske mafije za koju znamo da se vrti oko novca i moći.

Osim što radi za Georgea Sorosa, Greta je također povezana s domaćom terorističkom skupinom Antifa preko svojih roditelja, a oboje se identificiraju kao članovi ekstremno ljevičarske grupe koja širi mržnju.

Greta ima i pomagača koji ju prati gotovo svuda gdje ide. Njeno ime je Luisa-Marie Neubauer, i ona je operativac organizacije “ONE Movement” koja promovira klimatsku prevaru, koju financiraju i kontroliraju ne samo Soros, već i eugeničari poput Bill i Melinde Gates, kao i isprani rock pjevač i politički operativac Bono.

Upravo na svojoj web stranici Zaklada Bill & Melinda Gates priznaje da je pokret “ONE Movement” globalistička organizacija koja koristi slavne ličnosti i druga sredstva za proguravanje aktivizma protiv klimatskih promjena i drugih globalističkih planova na mase.

“ONE Movement” je nastao na sastancima između Billa Gatesa i Bonoa početkom 2000-ih o potrebi boljeg informiranja Amerikanaca o ekstremnom siromaštvu širom svijeta“ – piše na web stranici organizacije.

„Zajedno s Melindom Gates, Bobbyjem Shriverom, Georgeom Sorosom, Edom Scottom, Bobom Geldofom i Jamiejem Drummondom, stvorili su organizaciju čiji je cilj borba protiv siromaštva pod nazivom “DATA” koja se fokusirala na razmještanje slavnih i drugih utjecajnih pojedinaca u razne zemlje kako bi potakli svjetske vođe da poduzmu akciju u svezi određenih pitanja. U roku od nekoliko godina, “DATA” se udružila s nekoliko drugih organizacija radi osnivanja organizacije “ONE Movement”, uz veliku podršku Fondacije Bill & Melinda Gates.”

Greta je “slučajno” nosila majicu Antifa tijekom jednog od svojih nedavnih nastupa i bila je prisiljena javno se ispričati

Mlada Greta zapravo je pustila mačku iz torbe na ljeto kad je slučajno odjenula majicu Antifa, navodno greškom.

Na svom Twitter računu Greta je tvrdila da ne shvaća da njezina majica reklamira nasilnu domaću terorističku organizaciju i rekla je da joj je žao.

Ali u to je teško vjerovati jer su Gretini roditelji, Svante Thunberg i Malena Ernman, uhvaćeni na fotografijama u istoj majici. Sada znamo i da je Malena, Gretina majka, popularna švedska operna pjevačica poznata po ekstremno ljevičarskoj filozofiji.

Malena je navodno indoktrinirala Gretu od malih nogu vjerujući da će svijet završiti zbog globalnog zagrijavanja, uključujući i zavođenjem Grete u uvjerenje da je nekako moguće vidjeti čestice ugljičnog dioksida (CO2) kako lebde u zraku.

Budući da znamo da se Greta ima određeni poremećaj spektra autizma, ima smisla da je ovo prethodno nevino dijete potpalo pod propagandu svoje majke i učinilo. Sada, Greta obilazi svijet, i vjerojatno ima jako dobru plaću, kako bi indoktrinirala druge u istom načinu razmišljanja.

Mlada Greta trebala bi biti vani, igrati se sa svojim prijateljima i razgovarati o dječacima, a ne se ponašajući paranoično trpeći ekstremnu mentalnu tjeskobu kao posljedicu neke nadolazeće klimatske katastrofe koja nije ni stvarna.

Gretini roditelji, izvještava Politics Big League, “pretvorili su Gretu Thunberg u stroj za zarađivanje novca, koristeći dijete za skupljanje velikih donacija.”

“Obitelj Thunberg također redovito koristi bizarnu i kvazi sotonističku simboliku, tipičnu za one koji nastupaju iza globalističke autoritarne agende ” – dodaje se u ovom izvješću. “Kao i obično, o novom lažnom idolu anti-ljudskog klimatskog kulta stoji puno više nego što upada u oči.”


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: KLIMA, MEDIJI · Tags: , , , , , , ,