Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Njemačka: Gotovo 40 posto napada nožem u njemačkoj saveznoj pokrajini Sjevernoj Rajni-Vestfaliji su počinili migranti

Njemačka: Gotovo 40 posto napada nožem u njemačkoj saveznoj pokrajini Sjevernoj Rajni-Vestfaliji su počinili migranti

njemacka-vesfalijaU prvoj polovici 2019. godine gotovo 40 posto svih napada nožem u njemačkoj saveznoj državi Sjeverna Rajna-Vestfalija izveli su strani državljani, prema državnom Ministarstvu unutarnjih poslova

“Dakle, vjerovatno je da će stranci počiniti napad nožem je tri puta veća u populaciji od 12,8 posto cjelokupne populacije u Njemačkoj”, izjavila je stranka AfD u državnom parlamentu u Dusseldorfu.

Markus Wagner, vođa stranke AfD u državnom parlamentu, rekao je u berlinskom tjedniku Junge Freiheit: “Iza ovih brojeva krije se velika količina ljudske patnje koja se ne bi smjela dogoditi u ovoj mjeri.”

Naglasio je da ako vlasti budu politički korektne u vezi s ovim problemom i ako ga se zanemari, to ga neće riješiti. “Ne rješavam ovaj fenomen ako ga držimo politički korektnim.”

Prema podacima Ministarstva unutarnjih poslova Sjeverne Rajne i Vestfalije, u prvoj polovici 2019. godine počinjena su 44 ubojstva nožem.

Povrh toga, prijestupnici su koristili noževe u 1089 slučajeva u kojima su zabilježene osobne ozljede.

Wagner je kritizirao nedostatak podataka o pojedincima koji imaju dvojno državljanstvo.

Nažalost, stvarni broj osumnjičenih s migrantskom pozadinom nije u potpunosti objašnjen u statistici.

U slučajevima kada osobe imaju više nacionalnosti, a jedno od njih je i njemačko, prema Ministarstvu unutarnjih poslova i nacionalnim pravilima “njemačko” državljanstvo je označeno ka primarno državljanstvo.

Zbog toga Wagner kaže da u stvari ne postoje točni podaci o tome koje nacionalnosti su počinile zločine nožem.

“Budući da naturalizirani migranti nisu identificirani u skupini podataka, nažalost, ne možemo dobiti predstavu o krivičnoj odgovornosti ove demografske skupine”, rekao je.

Podaci o tome tko je izvršio napade nožem u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji tek su se počeli bilježiti u 2019. kada su se počeli masovno događati, i nakon početka migrantskog vala Angele Merkel. Podaci o napadu nožem u cijeloj zemlji još ne postoje.

Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,